J Julliet Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2012 42 0 9 Ocak 2012 Konu Sahibi Julliet #1 Selam kizlaaar Gecenlerde televizyona bakar iken Bir guzellik uzmanindan bu tarifi duydum Kendisi: 'Yasmaya ve sut'u maske yapip yuzumuze suruyoruz bes dakika bekletiyoruz sonra gul suyu ile siliyoruz' Dedi.. Gözenekleri kapatiyormuş bu maskeyi deneyen varmi??
Selam kizlaaar Gecenlerde televizyona bakar iken Bir guzellik uzmanindan bu tarifi duydum Kendisi: 'Yasmaya ve sut'u maske yapip yuzumuze suruyoruz bes dakika bekletiyoruz sonra gul suyu ile siliyoruz' Dedi.. Gözenekleri kapatiyormuş bu maskeyi deneyen varmi??
O oz41 Guru Kayıtlı Üye 28 Mart 2011 687 18 9 Ocak 2012 Konu Sahibi Julliet #2 evet esra erol da bi çocuğa talip gelen kız söyledi:)) denemedm ama denicem
J Julliet Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2012 42 0 9 Ocak 2012 Konu Sahibi Julliet #3 oz41 .!.: evet esra erol da bi çocuğa talip gelen kız söyledi:)) denemedm ama denicem Genişletmek için tıkla... Evet annem oradada soylediklerini soyledi ama ben bi uzmandan duydum umarim işe yarar
oz41 .!.: evet esra erol da bi çocuğa talip gelen kız söyledi:)) denemedm ama denicem Genişletmek için tıkla... Evet annem oradada soylediklerini soyledi ama ben bi uzmandan duydum umarim işe yarar
J Julliet Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2012 42 0 12 Ocak 2012 Konu Sahibi Julliet #4 Kizlar maskeyi denedim, inanin cok memnun kaldim Esim bile fark etti :)) ilk sordugu soru hangi kosmetik urunu yada hangi krem kullandin oldu :)) Yani tavsiye ederim ama arka arkaya degil arada bir yada iki gun olsun Son düzenleme: 12 Ocak 2012
Kizlar maskeyi denedim, inanin cok memnun kaldim Esim bile fark etti :)) ilk sordugu soru hangi kosmetik urunu yada hangi krem kullandin oldu :)) Yani tavsiye ederim ama arka arkaya degil arada bir yada iki gun olsun