• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri yaş maya,sığır iliği,çeşitli ot ve yağ bakımım hepsının tarıfı :)

mrymm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
102
8
46
İzmir
kızlaarr az once aktardan geldım.ordan çıktım oraya gırdım forumdakı butun yazıları derledim duzenledım cok guzel receteler cıkardım

1)at kuyruğu 2)sınemakıotu 3)şap 4)muskat 5)bemıks bepanten evıgen ampul 6)sığır iliği 7)çam terebentın,hint,fındık,badem,entele yağı,vs 8)yaş mayaa 9)üzüm sirkesi

evet kızlar otları kaynatıp ıcıne yağları ve ampullerı koyuyorum.şap ve sirkeyle durruluyorum,sığır iliğini zeytın yağında erıtıp uyguluyorum,yaş mayayıda aynı sekılde yagda erıtıp suruyorum bu 4 bakımı farklı gunlerde yapıyorum. bugun ıstıkrarlı bı sekılde basladım hafta hafta sonucları yazoıcam...

fikir ve görüşlerinizi beklıyorum :)

kızlaarr az once aktardan geldım.ordan çıktım oraya gırdım forumdakı butun yazıları derledim duzenledım cok guzel receteler cıkardım

1)at kuyruğu 2)sınemakıotu 3)şap 4)muskat 5)bemıks bepanten evıgen ampul 6)sığır iliği 7)çam terebentın,hint,fındık,badem,entele yağı,vs 8)yaş mayaa 9)üzüm sirkesi

evet kızlar otları kaynatıp ıcıne yağları ve ampullerı koyuyorum.şap ve sirkeyle durruluyorum,sığır iliğini zeytın yağında erıtıp uyguluyorum,yaş mayayıda aynı sekılde yagda erıtıp suruyorum bu 4 bakımı farklı gunlerde yapıyorum. bugun ıstıkrarlı bı sekılde basladım hafta hafta sonucları yazoıcam...

fikir ve görüşlerinizi beklıyorum :)

Bu kadar cok seyi karip katmasaydin keske, yorarsin sac diplerini.. 1-2 cesitlerini kullansan yeterli olurdu. hem bir cok seyi ayni anda yapinca birbirinin etkisini azaltip ya da birbirini etkisiz hale getiriyor diye biliyorum ben..

bencede bunlar çok karışmış gibi.Saç dipleri bu kadar çok şeyi kaldırmaz kaldırmadığı gibi anlamaz kafası karışır :9: ve etkilerinin faydasını göremezsin canım.Bence uzun bir dönem bir uygulamayı yada 2 sora diğer uygulamauı yapsan daha faydalı olur kanaatindeyim.Ama yinede senin görüşün canım

canim yaa su entele yaginin markasini soylermisin bana ben bi turlu bulamiyorum :S

aktar bunu kendısı hazırlayıp şişede satıyo 5tl. valla etkılerını goruyorum.orada yazdıklarımın hepsını yapamıyorum tabkı ama ordakı baskın olan karsımlrı uygulyrum3 4 gunde bi.şap ve elma sırkesıyle mutlaka duruluyorum banyolardan sonra. gayet memnunum hıssedebılıyorum uzadgnı.

hmmmm o zaman ben bulamicam demek ki entele yagini :S cevap verdigin için tesekkur ederim :D

Back