Maske Tarifleri Yaş maya maskesi

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Nuriyebal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
1.003
284
39
arkadaşlar yaş maya maskesi deneyen varsa tecrübelerini yazabilir mi lütfen?ben sütle karıştırdım,20 dk bekleticem,ilk defa yapıyorum,işe yarıyor mu gerçekten?

Şimdi aynaya baktım sürünce bebek gibi pürüzsüz görünüyor,keşke çatlamadan kalsa böyle de günlük hayatta sürsem diye düşünmeden edemedim

Ben denemiştim ve çokta memnun kaldım ama hepsi geçici kısa süreli etki yaratıyo önemli olan kalıcı bulmak

Kızlar maya tüyleri besler diyorlar ama bende 1 kez yaptım tüylenme sorunum var biraz bıraktım hemen korkudan

Maya maskesi ayda 1 yapılmalı. Yarım paket yaş mayanın içine çok çok az miktarda süt ilave ederek kıvamı macunlaştırılmalı ve yüze uygulanmalı. Mucizevi bir bakımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…