yaş farkımızz

Şimdilik sizin dediğiniz gibi olsun o insanın kafasında biter veya devam edrHoppa
Benim adamin parasna flan baktigim yok benim durumum zaten çok iyi babamin arkadasinin firmasinda tasarimci olucam gelicek ay ve zaten kazancgm belli ben sadece seviyorum dedim siz niye abarttiniz babalarimz bile arkadas annelerimiz gorusuyo ben olucagina inaniyorm

Son düzenleme:
Benim adamin oarasna flan baktifim yom benim durumum zaten çok iyi babamin arkadasinin firmasinda tasarimci olucam gekicek ay ve zaten kazancgm belli ben sadece seviyorum dedim siz niye abarttiniz babalarimz bile arkadas yani ben olucagina inaniyirm
Kusak farki var aranizda. Sen daha kucuksun o koca bir adam. Bir kac sene gidersiniz ama sonra kesin patlar bir yerde.

Hoşlandığım kişi 35 ben 21 seviyorum ama o bilmiyor bilmesini istiyorum korkuyorm napıcam.Tanışmam için ne yapıyım
canım eşimle aramızda 15 yaş fark var Allahım nazardan saklaın hiiiiiç problem yaşamadık.hatta hep keşke önceden evlenseydik deriz.burada yaş farkı normal olup problem yaşayanların sayısı çok.bence bu şans ruh eşinse anlarsın zaten.her zman derim iyi ki eşimle evlenmişim diye.yaş farkını çok takma bence.

Benim en yakin arkadasim 21 yasindayken esi ile tanisti. Aralarinda 12 yas fark var. Esi tanistiklarinda 33 yasindaydi. Simdi ise 3 yildir evliler hatta bir bebek bekliyorlar. Insan istesede istemesede eger kaderinde o yaziliysa hersey olur. Evlendigine asla pisman olmadi. Hala ilk günki gibi asiklar.

Benim adamin parasna flan baktigim yok benim durumum zaten çok iyi babamin arkadasinin firmasinda tasarimci olucam gelicek ay ve zaten kazancgm belli ben sadece seviyorum dedim siz niye abarttiniz babalarimz bile arkadas annelerimiz gorusuyo ben olucagina inaniyorm
Ben seni anlıyorum canım seviyorsan bitmiştirrrrr.:KK47:

X