yaş farkımızz

Adam evlenseymiş aradaki yaş farkı kadar çocuğu olur o da sana arkadaş olurmuş yani bnce seninki bş hayranlık bi sempati yani bi bişeyde aşk meşk değil kuzum....

Bende de şöyle bir durum var. Bir gün teyzem beni aramıstı konusurken 35 yasında bir tanıdıklarının evlenmek istediğini ve beni gördüğünü beğendiğini söylemiş(ben görmedim) aynı zamanda da ama o daha 23 yasında bana bakmaz diyede eklemiş teyzem de bizi çok yakıstırdığını istersem faceden bakabileceğimi söylemişti. Bende teyze amca olmuş o bildiğin ne bakcam ya demiştim. Bu arada kendisi eğitimli kültürlü ve durumu iyi. Aradan 3 ay gibizaman geçti ben onu teyzemlerde 5 dk gördüm ve resmen vuruldum 35 yasında ama gösterdiğim 10 kişiden 10 una kaç yasında sizce diye tahmin edin dedim ve aldığım cevap hep en fazla 26 oldu. Şuan ciddi anlamda aşığım ama utancımdan teyzeme bir şey diyemiyorum

Yas farki cok ama cok fazla ! Dengin degilki o senin ! Ayrica hayata bakis acinizda farklidir kesin .. pisman olabilirsin ilerde

Ben 23 esim 40 yasinda.. babamin zoruyla evlendm diyeblrm. 1 sene nisanli kaldik olmek istedm hic kabullenemedim yas farkini. Milletin dedikodusuda cabasi... cok sukur esim ii birisi. Yasini hic gostermz. Sadece saclri cok erken beyazlams boyuyor.
Her neyse 1 senede sevdirdi kendisini. Ama uzuluyoruz ikimizde yas farkina. O da der keske 10yas genc olsaydim. Cinsellik buyuk sorun. hatta smdiden sorun. Sonrasini dusunemiuorum.
Ne bileyim bazen diyorum genc olsaydi belki daha hevesli olrdu gezmeye dolasmaya .. bazende diyorum genc olsa belki byle anlayislida olmazdi. Ya kafam karmakarisik. Evlilik isi zor is zooorr.. hele benmki ..
Sana tavsiyem kmsenin seni zorladigida yok vazgec baslamadan bitir. Pisman olursun diyeyim sana. Hadi beni babam verdi. Haa ben istesydm vermezdi yas farki derdi ama biz deyince nolmus dedi.. bana bi sormadi kizim istyn mu diye.. smdi bazrn esimle tartisinca arayip baba mutlu ol, diyesim geliyo.. bazen de dua ediyorm.. hayat iste..

Buradaki insanlara bakıyorum benim hayatım mükemmel demekki bu mutluluk benim kişiliğimden düşüncemden kaynaklanıyor zaten burada herkes kendi fikrini paylaşıyor kimsenin birinin düşüncesini böyle üstüne alınmasına gerek yok beğenmeyen almasın tatlım

en güzeli genç koca almak, aynı yaşta iki arkadaşım var birinin kocası 6 yaş büyük öbürününki aynı yaşta hatta ay farkıyla küçük. Yaşlıyla evlenene baksan bunların torun zamanı gelmiş dersin, genç olanlarsa aynen yeni evli gibi.

Yaşlıdır o ya, bi 10 yıl sonra işi biter. cinsellik sadece erkeğe mi önemli.?

çok erken konuşuyorsun da toyluğuna veriyorum hayata ne kadar erken başlarsan başla farketmez az daha büyüyünce anlarsın..

Hii ben zaten küçük gösteriyorum, okuyor musunuz stajyer misiniz diye soruyorlar hala. 14 yaş fark olsa çok kötü olurdu ya. Ne kadar kendine bakarsa baksın 50 yaşındaki adamın kırışıklıklarıyla 35 yaşındaki kadının güzelliği bir olabilir mi.. Yaş farkı yanlış bence. Kişilik, zenginlik her şey yaşına denkle güzel. Hele ki bu yaşlarda.

herkes adamın pilinin bittiğine bakıyor aslında .Kadın için önemli diyorlar yani . :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…