- 30 Ağustos 2013
- 6.364
- 1.085
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buradaki insanlara bakıyorum benim hayatım mükemmel demekki bu mutluluk benim kişiliğimden düşüncemden kaynaklanıyor zaten burada herkes kendi fikrini paylaşıyor kimsenin birinin düşüncesini böyle üstüne alınmasına gerek yok beğenmeyen almasın tatlımh39899698 .!.:Eşinin baska bir kadina baktığını söyleyen bir kadina yazdigin bu yorumu da bahsettigin olgunluk ve tecrübeyle yaptiysan o tecrübe de olgunluk da olmamis maalesef....
" Asıl çözümü ben sana söyliyim dışardaki baktığı kızlardan eksik kalma bana göre akıllı kadın eşinin gözünün dışarıya kaymasına izin vermeyen kadındır yani kısacası o eve geldimi gitmek istemesin dışarıda çıktımı kendinieve zor atsın.""
Bir üye eşinin kadınlara baktığından sikayet etmis bir konuda... 18 yaşındaki olgun kadinimiz da yorumum da altta tirnak işareti ile baslayan yorumu yapmış olgunlugu ile..
Getirinde oda duysun sizde aşk yok heraldeDur canım bekle anlatma, külahımı getireyim öyle başla...
Ben hayata erken başladım cnm 1.5 yıl nişanlı kaldım ben hayatımın aşkını buldum benim düşüncem bu siz farklı düşünebilirsiniz beğenmediyseniz sizde kendi tavsiyenizi verin millet faydalansın ...
Ben 10 sene değil ömrümün sonuna kadar evet dedim ona
Tecrübe yaşa bakmıyor canım kişiliğe olgunluğa bakıyor
Daha 18 yaşındasın yahu, ne tavsiyesi veriyorsun millete. Bir 10 sene sonra gel buraya bakalım aynı şeyleri yazabilecek misin?
Şimdilik sizin dediğiniz gibi olsun o insanın kafasında biter veya devam edrçok erken konuşuyorsun da toyluğuna veriyorum hayata ne kadar erken başlarsan başla farketmez az daha büyüyünce anlarsın..
herkes adamın pilinin bittiğine bakıyor aslında .Kadın için önemli diyorlar yani . :)en güzeli genç koca almak, aynı yaşta iki arkadaşım var birinin kocası 6 yaş büyük öbürününki aynı yaşta hatta ay farkıyla küçük. Yaşlıyla evlenene baksan bunların torun zamanı gelmiş dersin, genç olanlarsa aynen yeni evli gibi.
Yaşlıdır o ya, bi 10 yıl sonra işi biter. cinsellik sadece erkeğe mi önemli.?