yaş farkımızz

o müteahit ben tasarım asistanı ya aslında ailemi falan tanıyo ama bn sadece bakışıyorum tanısamıyorum ortak arkadasımız var
Onun müteahit olması sizi cezbetmiş olabilir mi. Bunu bir düşün
benim de eşimle aramda 10 yaş fark var. Ben 20 yaşındayken tanıştık. Allah şükür çok iyi anlaşıyoruz. Ama hayata bakışda yaş farkı düşünce farklılığı yapabiliyor

Canım tek birşey söyliycem teyzem 55 yaşında amcam 4ay önce vefat etti yaşı 70yaşındaydı. Teyzemin çocukları şehir dışında evde tek başına kalıyor. Hala her gün beni bırakıp gitti diye ağlıyor :KK43: Çok ağır bir örnek oldu biliyorum ama hayat bu! Bazı bayanlarda olurmuş olgun erkeklerden hoşlanma dönemi bence uzak durup başka şeylere yönelmelisin aklını dolduracak.
Canım benimde kv ile kp min arasinda 26 yaş var kp 87 kv 61 adam coktaan göçtü vucut olarak yaşlı adam evlendiklerinde kpeder 45 mis kvem 17 imiş kpederin 2. Evliligi kvmin babasi zengin diye vermis köy yerinde 43 senedir evliler ama kvem hic mutlu olmamis kpeder surekli kiskanmis kvemi 2 cocuk yapmis bidahada adam yaslanmis yyapmamis kvem anlatirken cok üzülüyor keske bu kadar yasli biriyle evlenmeseydim diye yaş farki cok onemli bence 10 yas belki sorun olmayabilir ama 10 yaş üstü cok fazla kadin genc erkek yaşlı kvin annesi kpederden kucuk bukadar yani cok üzücü bizim icinde kvem icinde hic svmemis bide kpderimi :KK43::KK43:

Yorumları okumadım ama

-kesin o genç gösteriyordur
-sen çok olgunsundur zaten yaşıtlarınla anlaşamıyorsundur
-o neşelidir, aktiftir

falan falan

hep öyle olur zaten

ek: şahsen yaş farkı olan bir evliliği bitirmiş ve acısını çekmiş biri olarak olumlu yorum yapamayacağım.

sırf müteahhit diye baktığını düşündüm diyebilirim şuan yani gençsin emnim güzelsinde 35 yaşında birine abayı yakman direk bunu düşündürdü bana:KK59:

30 yaş farkı ve muhteşem bir ilişkim var yillardir kalbinin sesini dinle bunlar gereksiz konular :KK14:

Piiiii şimdi baktım yorumlara da
Nereden biliyorsunuz ki çok mutlu olur, el üstünde tutar da bilmem ne
Sizinki iyi diye hepsi iyi olmak zorunda değil

Gerçi boşa yazarız biz buraya konu sahibi kararlı
Git evlen diyorum sonra görürsün anyayı konyayı :KK24:

Daha 18 yaşındasın yahu, ne tavsiyesi veriyorsun millete. Bir 10 sene sonra gel buraya bakalım aynı şeyleri yazabilecek misin?
Ben hayata erken başladım cnm 1.5 yıl nişanlı kaldım ben hayatımın aşkını buldum benim düşüncem bu siz farklı düşünebilirsiniz beğenmediyseniz sizde kendi tavsiyenizi verin millet faydalansın ...
Ben 10 sene değil ömrümün sonuna kadar evet dedim ona :KK68:

Tecrübe yaşa bakmıyor canım kişiliğe olgunluğa bakıyor
Eşinin baska bir kadina baktığını söyleyen bir kadina yazdigin bu yorumu da bahsettigin olgunluk ve tecrübeyle yaptiysan o tecrübe de olgunluk da olmamis maalesef....

" Asıl çözümü ben sana söyliyim dışardaki baktığı kızlardan eksik kalma bana göre akıllı kadın eşinin gözünün dışarıya kaymasına izin vermeyen kadındır yani kısacası o eve geldimi gitmek istemesin dışarıda çıktımı kendinieve zor atsın.:KK9:""

bence problem olabilir..adam dede olacak yaşta..sizde daha çocuk sayılırsınız..2 yıl erken doğsaydınız..babanız yaşta olurdu..bir araştır..bu adam daha önce evlilik yapmış mı..senin yaşında kızım var..böyle bir evliliği asla onaylamam..:eek:

Ben hayata erken başladım cnm 1.5 yıl nişanlı kaldım ben hayatımın aşkını buldum benim düşüncem bu siz farklı düşünebilirsiniz beğenmediyseniz sizde kendi tavsiyenizi verin millet faydalansın ...
Ben 10 sene değil ömrümün sonuna kadar evet dedim ona :KK68:
Dur canım bekle anlatma, külahımı getireyim öyle başla...

Eşinin baska bir kadina baktığını söyleyen bir kadina yazdigin bu yorumu da bahsettigin olgunluk ve tecrübeyle yaptiysan o tecrübe de olgunluk da olmamis maalesef....

" Asıl çözümü ben sana söyliyim dışardaki baktığı kızlardan eksik kalma bana göre akıllı kadın eşinin gözünün dışarıya kaymasına izin vermeyen kadındır yani kısacası o eve geldimi gitmek istemesin dışarıda çıktımı kendinieve zor atsın.:KK9:""

anlamadım ne yapmış?

stajdayken banada olmuştu.O 35 ben 21'dim. Aradan 5 yıl geçti.unuttum gitti.Geçen ziyaretine gittim evlenmiş.Aile babası olmuş.Allah mesut etsin.Gençken fazla heyecana kapılmamak gerek:KK14:

Bir üye eşinin kadınlara baktığından sikayet etmis bir konuda... 18 yaşındaki olgun kadinimiz da yorumum da altta tirnak işareti ile baslayan yorumu yapmış olgunlugu ile..

pöff zaten o yaşlardaki (neredeyse) herkes de kendini olgun sanıyor.

Hoşlandığım kişi 35 ben 21 seviyorum ama o bilmiyor bilmesini istiyorum korkuyorm napıcam.Tanışmam için ne yapıyım
Kendi yaşına uygun birini bul mesela ? Çünkü yüksek ihtimalle bazı sapıkça duygular barındırmıyorsa seninle tanışmak istemez ve rezil olduğunla kalırsın.

X