canım o öyle olmuyor malesef tecrübeli ablalarını dinle yol yakınken vazcayo biiraz genç gibi yani hissterimez yaş farkını ben sadece tanışmak istiyorum
Aslinda o tanismak istemisti brn kabul etmemistim. Korkmustum nasil olur diye. kendisini birdaha gormedim cunku farkli sehirlerde yasiyorduk. onu gordugumun uzerinden 1 yil gecmisti ki ben hala onun o ilk bakisini unutamiyordum. Sonra mesaj attim amacim sadece tanimakti nasil biri oldugunu olesiye merak ediyordum. Tanistik inanilmaz biriydi tam hayallerimdeki gibi. Tanidiktan sonra bir kez daha asik oldum.bende onu sorucaktım nasıl nasıtınız adımı siz mi attınız
Şu sözlerin beni çok ürküttü, neden bilmiyorum.Ben adamı tanıyorum kişiliğini biliyorum arkadaşlar bende onu dşyorum adam evlenmek istiyo hayatında birii olsun istiyo ve ben onunla evlemek istiyorum anlatamadım galiba
o müteahit ben tasarım asistanı ya aslında ailemi falan tanıyo ama bn sadece bakışıyorum tanısamıyorum ortak arkadasımız var
Valla bize bişey anlatman gerekmiyor. Biz fikrimizi söyledik, hayat senin. Bu kadar eminsen niye konu açtın? Git direk söyle adama, ben sizden hoşlanıyorum de. O da isterse, sizi kim tutar, yok istemezse bu saplantıdan kurtulursun en azından. Her türlü win -win.Ben adamı tanıyorum kişiliğini biliyorum arkadaşlar bende onu dşyorum adam evlenmek istiyo hayatında birii olsun istiyo ve ben onunla evlemek istiyorum anlatamadım galiba
Takma derim ben evliyim eşimle aramızda 14 yaş var süper bişi çok mutluyum çok seviyorum erkeğin yaşı büyük olunca çok kıymetli oluyorsun o seni o kadar çok seviyor ki o kadar değerli oluyorsun ki sen onu bana sor ister 20 ister 30 sene sonra benden çok çok büyük olsun o bana yeter be o benim herşeyim zaten o sana ayak uydurmaya çalışacaktır sırf seni mutlu edip kendini sevdirmek için tabi arada tatlı kıskançlıklarını kaldırabiliyorsanHoşlandığım kişi 35 ben 21 seviyorum ama o bilmiyor bilmesini istiyorum korkuyorm napıcam.Tanışmam için ne yapıyım
Daha 18 yaşındasın yahu, ne tavsiyesi veriyorsun millete. Bir 10 sene sonra gel buraya bakalım aynı şeyleri yazabilecek misin?Takma derim ben evliyim eşimle aramızda 14 yaş var süper bişi çok mutluyum çok seviyorum erkeğin yaşı büyük olunca çok kıymetli oluyorsun o seni o kadar çok seviyor ki o kadar değerli oluyorsun ki sen onu bana sor ister 20 ister 30 sene sonra benden çok çok büyük olsun o bana yeter be o benim herşeyim zaten o sana ayak uydurmaya çalışacaktır sırf seni mutlu edip kendini sevdirmek için tabi arada tatlı kıskançlıklarını kaldırabiliyorsan
Hani düşünce farkı bazısının hoşuna gitmeyebilir ama ben onu sevdikten sonra değil yaşı dünya umrumda değil
18 yaşında olup bu kadar tecrübeli olmanız şaşırtıcı doğrusu.Takma derim ben evliyim eşimle aramızda 14 yaş var süper bişi çok mutluyum çok seviyorum erkeğin yaşı büyük olunca çok kıymetli oluyorsun o seni o kadar çok seviyor ki o kadar değerli oluyorsun ki sen onu bana sor ister 20 ister 30 sene sonra benden çok çok büyük olsun o bana yeter be o benim herşeyim zaten o sana ayak uydurmaya çalışacaktır sırf seni mutlu edip kendini sevdirmek için tabi arada tatlı kıskançlıklarını kaldırabiliyorsan
Hani düşünce farkı bazısının hoşuna gitmeyebilir ama ben onu sevdikten sonra değil yaşı dünya umrumda değil
Benle eşim arasindada tam 14 yaş var ve anlatiklarinizin tam tersi kendi adima çok üzüldüm keşke sizin dediginiz gibi olsa binde bir çikar bence,eşim için herseydn önce annesi ve ailesi gelir 10 yillik evliyim bir kere bile beni savundugunu göremedim duymadim vede hep haklu olmama ragmen,ben gezmek isterim o evde oturmak adam yaşamiş yasayacagin artik sakinlik istiyor bence herkez yaşi yasina anlaşmak derdini anlatmak çok zor resmen nesil farkliligimiz var kötü biri degik tam aile babasi dürüst evin de barkinda derler ya öle ama fikirler hayata bakiş acisi farkli oluyor o da yastan kaynaklanan birşey.Takma derim ben evliyim eşimle aramızda 14 yaş var süper bişi çok mutluyum çok seviyorum erkeğin yaşı büyük olunca çok kıymetli oluyorsun o seni o kadar çok seviyor ki o kadar değerli oluyorsun ki sen onu bana sor ister 20 ister 30 sene sonra benden çok çok büyük olsun o bana yeter be o benim herşeyim zaten o sana ayak uydurmaya çalışacaktır sırf seni mutlu edip kendini sevdirmek için tabi arada tatlı kıskançlıklarını kaldırabiliyorsan