yaş farkımızz

aynı durumu yasıyor galibabir de kisiliğini de sevebilir olayına da karsıyım 20 yasında kız 35 yasında adamın kisiliğini de sevemez net.

Ya benim 2 tane arkadaşım var ikisi de pişman net. Birisi 13 yaş diğeri 16 yaş büyük kişilerle evlendi biri boşandı ödürü mutsuz ben 35 yaşına geldiğimde o 50 yaşında olacak diyor. Zaten Türk erkekleri erken çöküyor ki. kadına göre ben şahsen 35 yaşındayken yanımda 50 yaşında bir amca istemem. Benim annemle babamın arasında 16 yaş var annem 36 yaşlarındayken kaç kşi babanız mı diye sormuş. :))) Babam nasıl bozuluyormuş ama varya. Şu anda da geçen hastaneye gitmişler doktor annemi genç görmüş 2. evliliğin mi demiş. Herhalde annemi zorda kalan mecburen evlilik yapan birisi sandı aslında babam yaşlı göstermiyor tam yaşında gösteriyor ama annem genç ona göre

Adamı tanıyor olsa, gerçekten seviyor olsa aralarında bir ilişki olsa dene ya da devam et derim. Ama şu durumda zaten ilk sayfaya da yorum yaptığım gibi yanlış...

Sen olma mümkünse. Seni çocukluğunda beri tanıyan biriryse hele hiç olma. Çocukluğunu bildiği birine sevgilisi gözüyle bakabilen adam sapıktır. Senin şu an hoşlanman hayran olman normal ama doğru değil.

Ben adamı tanıyorum kişiliğini biliyorum arkadaşlar bende onu dşyorum adam evlenmek istiyo hayatında birii olsun istiyo ve ben onunla evlemek istiyorum anlatamadım galiba

anneniz babanız zamanın da bunlar daha normaldi genelde zaten kadınlar yasca büyük erkeklerde evleniyorlardı daha yaygındı ama simdi öyle değil ben de kesinlikle yanlıs buluyorum ama bizi dinlemeyeceğinden de eminim hala nasıl tanısırım diye soruyor isine gelmeyen yorumları da görmezden geliyor en kücük fırsatta sevgili olacağından da eminim bosuna parmak yorduk galiba

Ben adamı tanıyorum kişiliğini biliyorum arkadaşlar bende onu dşyorum adam evlenmek istiyo hayatında birii olsun istiyo ve ben onunla evlemek istiyorum anlatamadım galiba
Sen adamı tanımıyorsun cicim, hikayeyazma şimdi. Sadece adını biliyorsun işini biliyorsun. Tanışmıyorsunuz. Tanışıyor olsanız nasıl tanışırım diye sormazdın öyle değil mi?

cocukluğundan beri tanıyor muymus bir de cidden ben anlamıyorum bu konu sahibini neyin özentiliği bu ya adam o gözle bakmaz belki kendi kendine kuruyordur konu sahibi

ee tamam iste gayet netsin adamla evlenmek istiyorsun neden buraya konu acıp da bizim vaktimizi caldın?kos evlen hemen aman kacırırsın daha 21 yasında hemen evlen neyin acelesi bu bukadar genc yasta

Hoşlandığım kişi 35 ben 21 seviyorum ama o bilmiyor bilmesini istiyorum korkuyorm napıcam.Tanışmam için ne yapıyım
Siz flört dönemi yaşayacak yaştasınız ama hoşlandığınız kişi bu dönemleri atlatalı 10 sene olmuş her zaman istekleriniz farklı olacaktır önünde sonunda üzülen sadece siz olacaksınız, siz daha goncasınız solmuş güllerle bir olamazsınız

Hoşlandığım kişi 35 ben 21 seviyorum ama o bilmiyor bilmesini istiyorum korkuyorm napıcam.Tanışmam için ne yapıyım

benimle eşim arasnda 10 yaş fark var. ben gidip söylemiştim. onu sevdiğimi. ona git söyle. konuşamam diyorsan mesaj at.

21 yaşında evlenmek istediğini bir zahmet anlatama yahu.
Adam o yaşta hayatını biriyle paylşmayı isteyebilir, böyle birini arayabilir. Ama sende mümkünse 21 yaşında bu insan olmayı düşünme..

Yaşına uygun bir suru kişi varken bence olmasın.
Çok zorluklar olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…