Niye anlamaya calismiyorsun o kadar kadin olmaz diye yazmış 3donem farki olacak aranizda.evlilik yaparsan iyi gitmezse tekra bekleriz konu acmani canim benimsonrası gelir zamanla
sonrası gelir zamanla
Şöyle ki 35 yaş var 35 yaş varrr...ya 20 yasında kız nasıl gidip de 35 yasında adama asık olabiliyor.o gözle görmen bile ilginc yani gencecik kızsın o adam hep 35 yasında kalmayacak 5 sene sonra 40.anlamıyorum ben bu kızları.yasıtların dururken neden koca koca adamlar?para mı güc mü hangisi seni cezbeden?
ya 20 yasında kız nasıl gidip de 35 yasında adama asık olabiliyor.o gözle görmen bile ilginc yani gencecik kızsın o adam hep 35 yasında kalmayacak 5 sene sonra 40.anlamıyorum ben bu kızları.yasıtların dururken neden koca koca adamlar?para mı güc mü hangisi seni cezbeden?
Canim ben de sadecd tanismak istemistim, suan 3 yillik evliyiz ve bebis bekliyoruz :) esimle aramda 10 yas var bende baya tedirgin olmustum basta ama suan iyiki de evlenmisim diyorum sukur cok mutluyuz. Yas konusunda da hic sikintimiz olmadi simdiye kadar.o biiraz genç gibi yani hissterimez yaş farkını ben sadece tanışmak istiyorum
Şöyle ki 35 yaş var 35 yaş varrr...
Eki Görüntüle 1450773 Eki Görüntüle 1450775
Bu adamların ikisi de 35 yaşında. Ama aradaki fark uzay boşluğu kadar.
Konu sahibinin yanlış yolda olduğunu söyledim zaten ama şu para güç olayı falan beni çok bayıyor. Kişiliği de sevilebilir, zekası da sevilebilir. Sevilecek bir çok şey bulunabilir.
Eşimle aramda 14 yaş var, ama ne zebgin ne güçlü. Ama kadına bakış açısı, zekası, kişiliği, beni sevme şekli onu sevmeme yetti. Genellemeyelim artık şu yaş mevzusunu. Gönül kimi severse sultan o'dur.
evet haklısın kisiliği de sevilebilir ama kendisi adamı tanımadığını hic konusmadığını söylüyor farkında mısın?neyin kisiliği yani?Şöyle ki 35 yaş var 35 yaş varrr...
Eki Görüntüle 1450773 Eki Görüntüle 1450775
Bu adamların ikisi de 35 yaşında. Ama aradaki fark uzay boşluğu kadar.
Konu sahibinin yanlış yolda olduğunu söyledim zaten ama şu para güç olayı falan beni çok bayıyor. Kişiliği de sevilebilir, zekası da sevilebilir. Sevilecek bir çok şey bulunabilir.
Eşimle aramda 14 yaş var, ama ne zebgin ne güçlü. Ama kadına bakış açısı, zekası, kişiliği, beni sevme şekli onu sevmeme yetti. Genellemeyelim artık şu yaş mevzusunu. Gönül kimi severse sultan o'dur.
aynı durumu yasıyor galiba20 yaşında mısın?
20 yaşında mısın?
evet haklısın kisiliği de sevilebilir ama kendisi adamı tanımadığını hic konusmadığını söylüyor farkında mısın?neyin kisiliği yani?
Evet yıllar önce benzer bir durumu yaşadım, komik mi?aynı durumu yasıyor galibabir de kisiliğini de sevebilir olayına da karsıyım 20 yasında kız 35 yasında adamın kisiliğini de sevemez net.
konu üzerinden yazdığınız icin konu sahibinden bağımsız olduğınu düsünmedimben acıkcaksı.olabilir sevebilir falan deyince.tartısma vs değil amacım ben fikrimin arkasındayım yanlıs olmamalı konu sahibi icin konusuyorum tabi.Eşimi tanıdığımda 22 yaşındaydım.
Konu sahibinden bağımsız yazdım farkındaysanız, özellikle de belirttim konu sahibi yanlış yapıyor diye.
bende onu sorucaktım nasıl nasıtınız adımı siz mi attınızCanim ben de sadecd tanismak istemistim, suan 3 yillik evliyiz ve bebis bekliyoruz :) esimle aramda 10 yas var bende baya tedirgin olmustum basta ama suan iyiki de evlenmisim diyorum sukur cok mutluyuz. Yas konusunda da hic sikintimiz olmadi simdiye kadar.
ama senin yas farki biraz daha fazlaymis sen 25ken daha o 40 olacak nasil olur bilemedim
Özellikle konu sahibi yanlış yolda diye belirtmiştim halbuki yazarken.konu üzerinden yazdığınız icin konu sahibinden bağımsız olduğınu düsünmedimben acıkcaksı.olabilir sevebilir falan deyince.tartısma vs değil amacım ben fikrimin arkasındayım yanlıs olmamalı konu sahibi icin konusuyorum tabi.
evet bir yanlıs anlasılma oldu galiba benim fikrim net hala söylüyorum siz istisna olabilirsiniz ama bence bu konu acan yanlıs yapıyor gerci sanki bizi dinleyecek burdaki yorumları fırsatını bulduğu anda sevgili olcak yani belli oldu.hala nasıl tanısırım diye sorduğuna göre.Özellikle konu sahibi yanlış yolda diye belirtmiştim halbuki yazarken.