yaş farkımızz

14 yaş hissedilmez mi? O nasıl oluyor? Aranızda çok yaş farkı var, sen daha 20 li yaşların başındasın o yolu yarılamış, bu kadar kişi olmaz diyor ısrarla olur diyorsun o zaman neden konu açtın ki fikrimizi önemsemeyeceksen?

ya 20 yasında kız nasıl gidip de 35 yasında adama asık olabiliyor.o gözle görmen bile ilginc yani gencecik kızsın o adam hep 35 yasında kalmayacak 5 sene sonra 40.anlamıyorum ben bu kızları.yasıtların dururken neden koca koca adamlar?para mı güc mü hangisi seni cezbeden?

insanllah adam da subyancı değildir de ilgine karsılık vermez.benim de 20 yasında kız kardesim var kız 24 yasında birini bile kendine denk görmüyor büyük istemem diyor sen 35 lerden bahsediyorsun,nasıl hoslanabildin az zorlasan amca diyebilceğin adamdan?

Şöyle ki 35 yaş var 35 yaş varrr...

Bu adamların ikisi de 35 yaşında. Ama aradaki fark uzay boşluğu kadar.
Konu sahibinin yanlış yolda olduğunu söyledim zaten ama şu para güç olayı falan beni çok bayıyor. Kişiliği de sevilebilir, zekası da sevilebilir. Sevilecek bir çok şey bulunabilir.

Eşimle aramda 14 yaş var, ama ne zebgin ne güçlü. Ama kadına bakış açısı, zekası, kişiliği, beni sevme şekli onu sevmeme yetti. Genellemeyelim artık şu yaş mevzusunu. Gönül kimi severse sultan o'dur.

Az daha zorlasa babası yaşında yani 17 yaşında baba olanı gördüm ben.
müteahhitmiş ya para vardır herhalde adamda.
30 lu yaşlarında 40lı yaşlarında olsa tamam ama 20 yaşında bir kız için çok fazla.

olmaz o iş çok küçüksün daha...Hadi oldu diyelim Bide sen adım atmayı düşünüyosun...Biraz ağırdan sat kendini yahu bu adam görmüş geçirmiştir kurt gibi yer seni

o biiraz genç gibi yani hissterimez yaş farkını ben sadece tanışmak istiyorum
Canim ben de sadecd tanismak istemistim, suan 3 yillik evliyiz ve bebis bekliyoruz :) esimle aramda 10 yas var bende baya tedirgin olmustum basta ama suan iyiki de evlenmisim diyorum sukur cok mutluyuz. Yas konusunda da hic sikintimiz olmadi simdiye kadar.
ama senin yas farki biraz daha fazlaymis sen 25ken daha o 40 olacak nasil olur bilemedim

20 yaşında mısın?

evet haklısın kisiliği de sevilebilir ama kendisi adamı tanımadığını hic konusmadığını söylüyor farkında mısın?neyin kisiliği yani?

20 yaşında mısın?

Eşimi tanıdığımda 22 yaşındaydım.

evet haklısın kisiliği de sevilebilir ama kendisi adamı tanımadığını hic konusmadığını söylüyor farkında mısın?neyin kisiliği yani?

Konu sahibinden bağımsız yazdım farkındaysanız, özellikle de belirttim konu sahibi yanlış yapıyor diye.

aynı durumu yasıyor galibabir de kisiliğini de sevebilir olayına da karsıyım 20 yasında kız 35 yasında adamın kisiliğini de sevemez net.
Evet yıllar önce benzer bir durumu yaşadım, komik mi?
Yani ben yaşamış biri olarak sevebilir diyorum, siz yaşamadığınız, nasıl bir şey olduğunu bilmediğiniz halde sevemez diyorsunuz. Hangimizin sözü güvenilir olur sizce? Yine ekleyeyim, konudan bağımsız yazıyorum.

Uzak dur canım çok üzer seni ilerde mutsuz olursun sen 30 o 44 - sen gençliğinin zirvesindeyken o antrapoz olaylarına giricek .. Bilemedim

Eşimi tanıdığımda 22 yaşındaydım.

Konu sahibinden bağımsız yazdım farkındaysanız, özellikle de belirttim konu sahibi yanlış yapıyor diye.
konu üzerinden yazdığınız icin konu sahibinden bağımsız olduğınu düsünmedimben acıkcaksı.olabilir sevebilir falan deyince.tartısma vs değil amacım ben fikrimin arkasındayım yanlıs olmamalı konu sahibi icin konusuyorum tabi.

bende onu sorucaktım nasıl nasıtınız adımı siz mi attınız

Özellikle konu sahibi yanlış yolda diye belirtmiştim halbuki yazarken.

Özellikle konu sahibi yanlış yolda diye belirtmiştim halbuki yazarken.
evet bir yanlıs anlasılma oldu galiba benim fikrim net hala söylüyorum siz istisna olabilirsiniz ama bence bu konu acan yanlıs yapıyor gerci sanki bizi dinleyecek burdaki yorumları fırsatını bulduğu anda sevgili olcak yani belli oldu.hala nasıl tanısırım diye sorduğuna göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…