yaş farkımızz

lale1313

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
24
2
Hoşlandığım kişi 35 ben 21 seviyorum ama o bilmiyor bilmesini istiyorum korkuyorm napıcam.Tanışmam için ne yapıyım

Hoşlandığım kişi 35 ben 21 seviyorum ama o bilmiyor bilmesini istiyorum korkuyorm napıcam.Tanışmam için ne yapıyım

meslekleriniz ne yaşam şartlarınız standartlarınız ne? yaş farkı aşırı fazla.

o müteahit ben tasarım asistanı ya aslında ailemi falan tanıyo ama bn sadece bakışıyorum tanısamıyorum ortak arkadasımız var

aradaki yaş farkı çook uçurum değil bence. aralarında yaş farkı olupta evlenenlerın hepsımı mutsuz sanki. mutsuz olanlar varsa bi okadarda fazla mutlu olan vardır.

aradaki yaş farkı suan ucurum bence 25-39 falan gibi olsa daha normal. ama suan bence duyduğu hayranlık

35 ve 21..
eğer sen 35 o 49 olsaydı o 14 yaş belki çok olmayabilirdi ama 21 yaşında ki bir genç kız için 35 yaş bence ciddi bir fark.

o müteahit ben tasarım asistanı ya aslında ailemi falan tanıyo ama bn sadece bakışıyorum tanısamıyorum ortak arkadasımız var

aynı iş yerinden aşk meşk olaylarına girme... yaş farkı neyse de.... aman dertsiz başına dert... yaşıtın ve her şeyi paylaşabileceğin birini sev.... hiç kaptırma kendini.... boşveeer.... zamanla neler çıkar karşına....

Yasitlarinizin suyumu cikti? Ayrica ne verebileceksiniz bu gencecik yasinizla olgun bi erkege? Yani o artik oturaklasmistir hani cinsellik konusunda falan, siz bunlara hazirmisiniz? Liseliler gibi takilmmak istiycegini hic sanmiyorum, ki bunlari göze alsaydi o size ulasmasini bilirdi.., hadii simdiyi atlattiniz, peki siz otuzlu yas o ellili yas olunca nasil olacagini düsünüyorsunuz? Ya sadece siz bes yasinda bebeklerler oynarken onun 19 yasinda kizlarla yasadiklari düsünmek bile kulaga okadar itici geliyor ki... Vazgecin bu sevdadan ki sevda oldugunada inanmiyorum biranlik olgun erkek arzulamasi o kadar...

Yaş farkı nasıl önemli değil önemli sen 30 lu yaşlarında olsan tamam derdim ama 20 li yaşlarda birisi için 15 yaş fazla!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…