YAŞ FARKI !

Aman acele etme boşver yavaştan al
Bulmuş çıtır kızı kaçırmak istemiyor

Ben 22 sevgilim 33 bizde sorun yaratmadı yaş farkı.. işi gücü var bide ben seversem super olucak onun benı sevdıgı gıbı... yaş konusuna takılma bence ama diğerleri kafa kartıştırıyor

13 yaş farkı cok fazla hadı sana senı sevıyorum dıyene kadar senden hoslanıyorum deseydı hiç aklında birşey kalmayacaktı. 2 hafta once biten ilişki ve sana 2 gun sonra senı sevıyorum demeler.
ben olsam biraz daha beraber olur baktım hala devam edıyor sahteliğe tepmeyi basardım.

yorumun için teşekkür ederim. ama ben zaten hem okuyorum hem çalışıyorum oda iş yerinden tanıyor beni yaklaşık 4ay önce tanıştık
Okulunu bitir,kendi istikablini kur.20 yaşevlenmek için çok genç bir yaş.dÜNYANIN EN MUTLU EVLİLİĞİNİ DE YAPSAN,BU KADAR ERKEN EVLENDİĞİN İÇİN PİŞMAN OLURSUN.13 yaş çok büyük bir fark.Ve 4 ay çok kısa bir süre.Bir insanı istersen 4 ay değil,4 yıl tanı.Tanımak farklı,ilişki farklı.

neden sadece seni sevene yöneliyorsun ki? yaşın genç ileride hem seni seven, hem de senin seveceğin birileri çıkacaktır karşına.

neden sadece seni sevene yöneliyorsun ki? yaşın genç ileride hem seni seven, hem de senin seveceğin birileri çıkacaktır karşına.

haklısın. şimdiye kadar sadece bir kişiyle ilişkim oldu uzun süredir yalnızım belki de o yüzden takıldım boşluktayım diye ..

Görümcem ve kaynım anlaşamamaları ve en önemli faktör olarak yaş farkından 2side boşandılar. Yaş farkı çok ciddi bi sorun

Acelen ne? 20 yasında evlenmek niye?Bir de 20 yasında kızsın 33 yasında adamı kendine nasıl yakıstırıyorsun ya?kesip attığın tırnağı verme sen ona bence.Niye mantık evliliği yapma cabalarındasın?yasın biraz büyüsün hem aşk hem mantık evliliği yaparsın.Hem sevmiyorsun hem yası büyük ne mecburiyetin var ya kücücük yasında?Bırak su adamı ya düsünme bile kendi yasına yakın birine asık olursun flört edersin gezer tozarsın askını yasarsın zamanı gelince evlenirsin.

öyle tabi sevmiyorum aşık değilim sadece konuşmaları vaadleri kafamı karıştırdı. bide dedim ya hayatımda kimse yok bunun da etkisi olabilir bilmiyorum..

Yaş farkının önemli olduğunu düşünmüyorum. Ama bu bey pek bir hızlı çıkmış. Ben olsam güvenemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…