Okulunu bitir,kendi istikablini kur.20 yaşevlenmek için çok genç bir yaş.dÜNYANIN EN MUTLU EVLİLİĞİNİ DE YAPSAN,BU KADAR ERKEN EVLENDİĞİN İÇİN PİŞMAN OLURSUN.13 yaş çok büyük bir fark.Ve 4 ay çok kısa bir süre.Bir insanı istersen 4 ay değil,4 yıl tanı.Tanımak farklı,ilişki farklı.yorumun için teşekkür ederim. ama ben zaten hem okuyorum hem çalışıyorum oda iş yerinden tanıyor beni yaklaşık 4ay önce tanıştık
neden sadece seni sevene yöneliyorsun ki? yaşın genç ileride hem seni seven, hem de senin seveceğin birileri çıkacaktır karşına.
Acelen ne? 20 yasında evlenmek niye?Bir de 20 yasında kızsın 33 yasında adamı kendine nasıl yakıstırıyorsun ya?kesip attığın tırnağı verme sen ona bence.Niye mantık evliliği yapma cabalarındasın?yasın biraz büyüsün hem aşk hem mantık evliliği yaparsın.Hem sevmiyorsun hem yası büyük ne mecburiyetin var ya kücücük yasında?Bırak su adamı ya düsünme bile kendi yasına yakın birine asık olursun flört edersin gezer tozarsın askını yasarsın zamanı gelince evlenirsin.