Yaş 33 Hala Evlenemedim Evlenemiyorum :((

melissaselin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2018
27
39
Merhaba kızlar, biliyorum bu konuda yeterince konu açılıyor forumda ama ben çok kötüyüm, çok kötüyüm. Yalnızlık mengene gibi boğazımı sıkıyor. Yaş 33, 34'e de birşey kalmadı. İşim maaşım var, evimi arabamı aldım ama ruhumdaki boşluk gittikçe büyüdü ben neden kısmetsizim neden olmuyor ? En son sevgilim 26 yaşımda oldu. Bana "akışına bırak dünyayı gez" diyeceksiniz onları da yaptım. Akışına bıraktım olmadı, kendimi ülkeleri gezmeye verdim olmadı. En son geçen hafta 1 hafta izin aldımm, Güney Kore'yi ve Japonya'yı gezdim. Ama 4 duvarın içine girince üzülüyorum ağlıyorum. Duvarlar üstüme geliyor. Çirkin de sayılmam öyle, makyajımı yaparım iyi giyinirim. Bir de en çok canımı yakan şey insanların benim hakkımda vardır birisi diye düşünmesi halbuki YOK YOK. Sevgililer gününde "ee akşam planı nedir" diye soruyolar halbukibi bilseler bakan yok bana yıllardır :KK43:((

Özel bir konu utanarak söylüyorum ama bakireyim. Hiç cinselliği tatmadım. Hassas ve naif bir insan olduğum için, evlilik dışı yaşamaktan kokrtum. Halbuki cinsellik doğal bir ihtiyaç, biliyorum, ve buna da üzülüyorum. Gün geçtikçe daha sinirli agrasif bir insan oluyorum. En son bir avm tuvaletinde bana çarpan 9-10 yaşlarında bir kız çocuğuna bağırdım, evet uyarmam gerekti başta ama öyle sinirliyim ki barut fıçıcısı gibiyim. Çocuğun annesi de bana bağırdı, annem ortalığı yatıştırmaya çalıştı. "Bu sinirle nolucak bana başımı belaya sokucam bir gün" diye düşündüm akşama kadar ağladım. Aklıma deli deli fikirler geliyor. Geçen sene Hollanda'ya gittiğimde orda bir adamla tanışmıştım (yabancı Hollandalı adam). Netten konuşuyoruz bana iltifatlar ediyor, Hollanda'ya gel tekrar benim evimde kalırsın diyor. Niyeti belli. Bazen diyorum yapayım bu çılgınlığı. Gideyim bekaretimi vereyim, cinselliği seksi tadayım, hem adam Türkye'den uzak bana salça da olmaz diyorum. Belki iyi olurum diyorum ama ya sonrasında daha kötü olursam diye korkuyorum. Kızlar ben çok kötüyüm ne olur bana birşey deyin. Özellikle de 30 üstü bekar, bakire kadınlar siz de böyle misiniz ? Toplum baskısıyla nasıl başediyorsunuz

Geçen bir toplantım vardı orda bir adam vardı bana evli misiniz diye sordu hayır dedim. Ben hayır deyince "aaaaaaaa neden" dedi. Yüzünde öyle bir ifade vardı ki bana acıyordu, "yazık kız kurusu " der gibiydi. Kızlar canım çok yanıyor en çok da insanların acıması içimi yakıyor

Merhaba kızlar, biliyorum bu konuda yeterince konu açılıyor forumda ama ben çok kötüyüm, çok kötüyüm. Yalnızlık mengene gibi boğazımı sıkıyor. Yaş 33, 34'e de birşey kalmadı. İşim maaşım var, evimi arabamı aldım ama ruhumdaki boşluk gittikçe büyüdü ben neden kısmetsizim neden olmuyor ? En son sevgilim 26 yaşımda oldu. Bana "akışına bırak dünyayı gez" diyeceksiniz onları da yaptım. Akışına bıraktım olmadı, kendimi ülkeleri gezmeye verdim olmadı. En son geçen hafta 1 hafta izin aldımm, Güney Kore'yi ve Japonya'yı gezdim. Ama 4 duvarın içine girince üzülüyorum ağlıyorum. Duvarlar üstüme geliyor. Çirkin de sayılmam öyle, makyajımı yaparım iyi giyinirim. Bir de en çok canımı yakan şey insanların benim hakkımda vardır birisi diye düşünmesi halbuki YOK YOK. Sevgililer gününde "ee akşam planı nedir" diye soruyolar halbukibi bilseler bakan yok bana yıllardır :KK43:((

Özel bir konu utanarak söylüyorum ama bakireyim. Hiç cinselliği tatmadım. Hassas ve naif bir insan olduğum için, evlilik dışı yaşamaktan kokrtum. Halbuki cinsellik doğal bir ihtiyaç, biliyorum, ve buna da üzülüyorum. Gün geçtikçe daha sinirli agrasif bir insan oluyorum. En son bir avm tuvaletinde bana çarpan 9-10 yaşlarında bir kız çocuğuna bağırdım, evet uyarmam gerekti başta ama öyle sinirliyim ki barut fıçıcısı gibiyim. Çocuğun annesi de bana bağırdı, annem ortalığı yatıştırmaya çalıştı. "Bu sinirle nolucak bana başımı belaya sokucam bir gün" diye düşündüm akşama kadar ağladım. Aklıma deli deli fikirler geliyor. Geçen sene Hollanda'ya gittiğimde orda bir adamla tanışmıştım (yabancı Hollandalı adam). Netten konuşuyoruz bana iltifatlar ediyor, Hollanda'ya gel tekrar benim evimde kalırsın diyor. Niyeti belli. Bazen diyorum yapayım bu çılgınlığı. Gideyim bekaretimi vereyim, cinselliği seksi tadayım, hem adam Türkye'den uzak bana salça da olmaz diyorum. Belki iyi olurum diyorum ama ya sonrasında daha kötü olursam diye korkuyorum. Kızlar ben çok kötüyüm ne olur bana birşey deyin. Özellikle de 30 üstü bekar, bakire kadınlar siz de böyle misiniz ? Toplum baskısıyla nasıl başediyorsunuz

Geçen bir toplantım vardı orda bir adam vardı bana evli misiniz diye sordu hayır dedim. Ben hayır deyince "aaaaaaaa neden" dedi. Yüzünde öyle bir ifade vardı ki bana acıyordu, "yazık kız kurusu " der gibiydi. Kızlar canım çok yanıyor en çok da insanların acıması içimi yakıyor
Kız kurusu o adamdır :KK53:
Zamanı değildir belki ilişkinin.
Girdiğiniz ortamları değiştirin mutlaka birisi çıkar.

Elanur geldi aklima en son sozlendim demisti insallah mutludur

Hayatta cabanin disinda nasip diyede bir gercek var konu sahibi bazi seyler kader kismet kisiler cok zorlasada olmayabiliyor olacagi varsada hayatta evlenmem dediginiz yapida biri ilede evleniliyor veya son dakikaya gelmis isler bozuluyor
Cok takilmadan hayirlisini isteyip umudu kaybetmemek lazim siniriniz belkide bu konuya asiri takilip kendinizi strese sokmanizdan kaynaklidir
Allah gonlunuze gore versin

Kız kurusu o adamdır :KK53:
Zamanı değildir belki ilişkinin.
Girdiğiniz ortamları değiştirin mutlaka birisi çıkar.

Ortam değişmek için vakit bulsam bile acıyla şunu farkediyorum ki gelen erkekler hep benden küçük :KK43:(

İşyerinde benle aynı yaşta biri var 34 yaşında, geçen kulak misafiri oldum. Bunu 32 yaşında bir kadınla tanıştırmışlar evlilik için. Diyordu ki "yaaa 32 ne yaa çok büyük. 25-26 istiyorum ben". Malesef öyle. erkekler ufak istiyor.

Ben bir sanatçı olsam, bir oyuncu birşarkıcı olsam yaşım sorun olmazdı hayran kitlemden bulurdum birilerini. ajda pekkanb 75 yaşında ama 50 yaşında adamla çıktığını okumuştum. Sıradan insan olmak öyle zorki

Özel bir konu utanarak söylüyorum ama bakireyim. Hiç cinselliği tatmadım. Hassas ve naif bir insan olduğum için, evlilik dışı yaşamaktan kokrtum. Halbuki cinsellik doğal bir ihtiyaç, biliyorum, ve buna da üzülüyorum. Gün geçtikçe daha sinirli agrasif bir insan oluyorum. En son bir avm tuvaletinde bana çarpan 9 yaşında bir kız çocuğuna bağırdım, evet uyarmam gerekti başta ama öyle sinirliyim ki barut fıçıcısı gibiyim. Çocuğun annesi de bana bağırdı, annem ortalığı yatıştırmaya çalıştı. "Bu sinirle nolucak bana başımı belaya sokucam bir gün" diye düşündüm akşama kadar ağladım. Aklıma deli deli fikirler geliyor. Geçen sene Hollanda'ya gittiğimde orda bir adamla tanışmıştım (yabancı). Netten kouuyoruz bana iltifat ediyor, Hollanda'ya gel tekrar benim evimde kalırsın diyor. Niyeti belli. Bazen diyorum yapayım bu çılgınlığı. Gideyim bekaretimi vereyim, cinselliği seksi tadayım, hem adam Türkye'den uzak bana salça da olmaz diyorum. Belki iyi olurum diyorum ama ya sonrasında daha kötü olursam diye korkuyorum. Kızlar bençok kötüyüm ne olur bana birşey deyin. Özellikle de 30 üstü bekar, bakire kadınlar siz de böylemisiniz ? Toplum baskısıyla nasıl başediyorsunuz

Bence çok hassassan cinselliği yaşama çünkü kullanıldım diye düşünürsün
Avrupalıların cinselliğe bakışı çok farklı
Adam tenim uyuşmadı der bir daha seni aramayabilir bu kız ilk benle oldu bakireydi benim için kıymetli diye düşünmez kimseyle birşey yaşamamış diye ezedebilir komik bulabilir deneyimsiz birinden hoşlanmayabilir
Bekarete önem vermez sıradan görür seni üzülürsün
Sinirlerine melisa çayı iyi gelir her gün iki fincan iç kişisel gelişim kitapları oku dizi izle yabancı komedi dizileri var ben öyle yapıyorum
Zaman geçiyor bir şekilde bazen bende takıyorum ama bazende dünyaya bir kez geliyorum ne üzülüyorum diye düşünüyorum

Evlenememekten ziyade yalnizliktan bunalmissin daha cok. Nereden baksan 7-8 yil olmus hayatina biri girmeyeli. Ki bu cok uzun bir sure bana kalirsa.
Florte kapali bir yapin olabilir mi.

yok canım yaşı küçük olup da benle ilgilenen yok, olmuyor. yaşı küçük olup da beni direkt eleyen oluyor :KK43:
O zaman bence yerel kafadan kurtulup evrensel olun.Yani sadece Türk erkeğiyle evlenmek zorunda değilsiniz.Bulabilirseniz evlenilecek yabancı birisini bulun.Hem onlar yaşa falan o kadar da takmazlar.

Evlenememekten ziyade yalnizliktan bunalmissin daha cok. Nereden baksan 7-8 yil olmus hayatina biri girmeyeli. Ki bu cok uzun bir sure bana kalirsa.
Florte kapali bir yapin olabilir mi.

evet çok oldu :KK43: çekingen bir yapım var sanırım. bir de yalnızlık sürem uzadıkça bu konular gözümde büyüdü ve özgüvenim azaldı. kendimi çirkin hissetmeye başladım. birisinden en ufak ilgi görsem kasmaya başlıyorum. kendimi rahat bırakamıyorum. gözümde büyüdü. fakir biri için gökdelende oturmak neyse benim için de sevgili sahibi olmak öyle. imkansız görmeye başladım bu düşüncem kemikleşti.

O zaman bence yerel kafadan kurtulup evrensel olun.Yani sadece Türk erkeğiyle evlenmek zorunda değilsiniz.Bulabilirseniz evlenilecek yabancı birisini bulun.Hem onlar yaşa falan o kadar da takmazlar.

ortamım yok ki :KK43:( aslında yurtdışında çalışma imkanım var ama 3 sene kıadar Türkiye'de pişmem gerekecek o zamana yaşım alıp başını gidecek :KK43:(((

evet çok oldu :KK43: çekingen bir yapım var sanırım. bir de yalnızlık sürem uzadıkça bu konular gözümde büyüdü ve özgüvenim azaldı. kendimi çirkin hissetmeye başladım. birisinden en ufak ilgi görsem kasmaya başlıyorum. kendimi rahat bırakamıyorum. gözümde büyüdü. fakir biri için gökdelende oturmak neyse benim için de sevgili sahibi olmak öyle. imkansız görmeye başladım bu düşüncem kemikleşti.
O zaman şimdiden kendinizi her gün olumlaya başlayın.

Bence çok hassassan cinselliği yaşama çünkü kullanıldım diye düşünürsün
Avrupalıların cinselliğe bakışı çok farklı
Adam tenim uyuşmadı der bir daha seni aramayabilir bu kız ilk benle oldu bakireydi benim için kıymetli diye düşünmez kimseyle birşey yaşamamış diye ezedebilir komik bulabilir deneyimsiz birinden hoşlanmayabilir
Bekarete önem vermez sıradan görür seni üzülürsün
Sinirlerine melisa çayı iyi gelir her gün iki fincan iç kişisel gelişim kitapları oku dizi izle yabancı komedi dizileri var ben öyle yapıyorum
Zaman geçiyor bir şekilde bazen bende takıyorum ama bazende dünyaya bir kez geliyorum ne üzülüyorum diye düşünüyorum

haklısınız ben de bundan korkuyorum.

ama öte yandan bazen öyle doluyorum ki. etrafta yaşadığı cinsellikle hava basan kadınlar falan da olunca. Neyim eksik oluyorsun.Madem bu bir bir ihtiyaç, hazır biri de var, gidereyim bu ihtiyacı kafasına geliyorsun.

Gayet dogru bir saptama + oneri

Bana 4 yas kucuk yazilanlar gayet oldu :olamaz: Gecen sene 30dum, gayet 26lik bir eleman basbayagi cok ilgi gosterdi ama hayat tarzlarimiz cok farkli diye ben istemedim. Benimle yasit bask bir adam daha ilgilendi, ona da ayni sebepten olmaz gozuyle baktim cok farkliydik.

Bu yil 31 yasindayim, 27 yasinda biri ilgi gosteriyor hayat tarzlarimiz yine cok farkli, ben daha egitimliyim, daha kariyer odakliyim, daha ciddi ve katiyim, bu adam daha eglenceli daha rahat bana gore. Yine cok farkliyiz amma velakinnn o kadar yakisikli ki anlatamam. Meslek olarak da profesyonel sporcu + befen egitimi ogretmeni, bense muhendisim. Bu sefer neden farkli bakiyorsun derseniz cok yakisikli, asiri kasli tas gibi manken gibi yani:olamaz::olamaz::olamaz:

Hemen hemen aynı yaştayız ve ben de yalnızım. Yaşadığım ilişkilerden sonra o agresiflik bende de oluştu. Bazen hızımı alamayıp tüm gemileri, limanları, şehirleri yakasım geliyor. İpin ucunu o derece kaçırıyorum bazen.

Cinsellik konusunda gelince, bu yaşa kadar cinselliği yaşamadıysanız ve hassas bir yapınız varsa (ki benim için de durum bu) kolay bir şey değil bu deneyimi yaşamak. Kendi açımdan düşündüğümde, böyle bir şeyi yaşamak için deli gibi aşık olmam gerekiyor. Aksi halde böyle bir ilişkiden bana kalacak tek şey pişmanlık olacaktır ki onu kaldırabilecek bir bünyem yok maalesef. Bu nedenle, aşk yoksa böyle bir mevzu da yok benim için.

Ben ve cevremdeki en yakin 6 arkadasim 33 yas ustu.Biri 40 hatta.Hic evlenmedik.Ikisi disinda diger besimizin yakinlasmalari disinda sex gecmisimiz yok :KK70: bu ne demekse artik :)) Bunu dillendirmek bile cok aptalca gerci de.Ama bir defa ne benim ne digerlerinin agzindan boyle bir isyan duymadim.Hadi evlenmeyi gectim sex yapmak nasil bir mertebe olabilir insan hayatind hirs yapmissiniz yok hollandali falan diye.Yapmayin etmeyin.Hatta sacmalamayin ya.Olmuyorsa olmuyordur.
Bir diger sorunun da toplum baskisini topluma basarak ! alt ettim.3 ay once nisanlandim ama ondan oncesinde yaklasik 26 yasindan itibaren bir 7 sene evlenmiyor musun sorusuna neler neler diyerek cevabimi verdim.Bakin isinize siz dedim.Keyif benim keyfim evlenirim evlenmem size nesi oluyor dedim.Hayirdir bir derdin mi var dedim yukselerek.Okulda benim disimda 3 bekar bayan arkadas vardi.Bir tek benimle ugrasamiyolardi.Karsi tarafa bu zaafinizi belli ederseniz sizin uzerinize oynanacaktir..Yasiniz cok ta fazla degil.Siz bunu takinti yapmissiniz.Bir an once kurtulun su psikolojiden.

X