merhaba yazınızı okudum. öncelikle başarılar diliyorum. bende 25 yaşındayım boy 164 . 79 kiloyum 100 üzeri ile doğum yaptim. saat 6 dan sonra yemeyerek ve gün içinde 12 den sonra yediklerime dikkat ederek veriyorum. kahvaltida sınır yok. hedefimde 54
Kesinlikle spora basla once...kalori yakici bir spor olsun.fitness olabilir.imkanin yoksa bol bil yuru.yagmur camur deme.insan spir yapinca kendini guclu hissediyor...abur cuburu kesicen baska caren yok.uc ogun duzenli yersen kilo vrrirsin.cok gencsin henuz bir an once kurtul bu fazlaliklardan..zor degil hic..
Ayy canııım bende 25 yaşındayım ve ne yazık ki 42 bedenim.
Boy 1.68 ve kilo 72. Ne kadar çok ortak noktamız var değil mi?
Yazının sonundaki fotoğrafa çoook güldüm! :) YE-ME-ME-Lİ-YİZ!!!!
4 yıl önce 57 kiloydum ama ne yazık ki bende üniversite yılları sayesinde bayaaa kilo aldım...
Eğer istersen ve inanırsan yapabileceğinden eminim! Kesinlikle PES ETME!
Yıllar önce diyetisyen sayesinde 10 kilo vermiştim ve diyetin başlarında spor önermemişti. Vücuduna çok fazla yüklenmek doğru olmaz demişti. Yavaş yavaş, her hafta farklı hareketler ekleyerek, kendini yormadan başlamalısın. Ve diyet yapıyorum demeyeceksin, sağlıklı besleniyorum diyeceksin. Gerçekten ikisi arasında çok büyük fark var ve her şey beynimizi kandırmaktan geçiyor. Yemek yerken yavaş yavaş yemeye gayret göster, 20 dk sonra açlık hissi oluşuyor. Bol bol sebze çorbası iç. Sakın aç kalıp tansiyonunun düşmesine izin verme yoksa spor falan yapamazsın ve başlamadan biter her şey.
Dün pazara gidip bol bol meyve sebze aldım, sende alışverişini yaptıysan başlayalım :) Ben sana katılırımmm!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?