Yaş 20 ama hastalıklar daha şimdiden peşimde

hayır cnm gen tarama testi yaptırmadım ben evlilikten önce biliyordum gebe kaldığımda dr söyledim 50/50 olma olasılığı verdi folik asite gebe kalmadan çok önce başladım birde demir ilacını normalde hergün içilir benim dr demir fazla depolama olduğunda zararı olur diye hafta 3 kez içtim o kadar başka bir şey yok kızımda da var annanemden geliyor annemde teyzzemde kızlarında onun çocuklarında hepmizde var şükür hepimiz normal eş bulmuşuz

bende talasemi yok sadece anemi var.gen testi falan yaptırmadım.alerji ve tiroid genetik oluyor genelde,onlar da çok ciddi hastalıklar değil çok şükür.gen testi falan yaptırmadım,gerek görmedim.

bende talasemi tasıyıcısıyım cocugumun tasıyıcı olması problem degıl aslında ama yınede bılmedıgım farklı gen hastalıkları varsa oncesınden tedbırımı almak ıstıyorum. sızınkı normal anemı sanırım ılaçla tedavısı var anemının. ama talasemi daha ileri düzey bir rahatsızlık sizi de talasmei sandıydım..

esim talasemiye tasiyicisi yani 6 kromozomundan 2 si hastalikli benimse 6 kromozumuda saglam oldugundan esimin eksigini ben kapatmisim yapilan testlerden sonra hastane bize boyle bir aciklama yapti bense anemiyim 3 tane kuzucugumda saglikli cok sukur cocuklarima test yapildi hepside massaallah zehir gibiler talasemi tasiyicilik yapiyormus nesilden nesile dr oyle soyledi buyuk ihtimalle cocuklarinizin birinde cikacak dedi catlak b niye bu kadar kafana takiyorsun bak gencecik yastasin yasinin guzelliginin basindasin yavrucum cik gez dolas hayat bu kadar keder yapacak kadar uzun degil yasa hayatini bu kadar tasalanma benim kuzenim 15 yasinda kansere yakalandi hastanede buldu aski ask oyle kuvvetli geldiki butun hastaliklarini sildi supurdu yeniden dogdu adeta askiyla evlendi 3 tane sevimlimi sevimli evlatlari var valla bende hastayim hastayim dedim cekimselmidir nedir o yil salya sumuk gezdim bu yilda zehir gibiyim enerji doluyum dedim hergun enerjik mutlu kalkiyorum inan ne dusunuyorsan ne hissediyorsan onu yasamaya mahkum oluyorsun yok bunu yapma kendine ben mutluyum gencim hayat doluyum de bak gor zikkin gibi olucan

Haydi say say sayyy.
Çayda kahvaltıda yenir ?
Acaba nedir nedir nedirr ?

Çok teşekkür ederim yazdıklarınız için :)

benim oylle hastalıklarım yok belkide vardır ama ben bilmiyorum ama sıralamm gerekirse bildiklerim kalp kapakçığım gevşek miğdemde iltihap var 2 dizimdede menisküs var sinizütüm son evrede nişanlıyım ve nişanlıma başım ağrıyo yada şöle oldu diince ne çok hastalığın var dio ama ben dizlerimi ve miğdemi söylemedim sanki istemicek gibi geliyor bazen ama ne yapabilirim herşey ALLAH tan kimse hastalığı vucuduna kendi yerleştirmiyor ve dizlerim canımı okadar acıtıyorki bazı zamanlar ama şuan için böyle yaşamak zorundayım rabbim dermansız hastalık vermesin hep böyle dua ederim sende öyle yap

Ediyorum ama hepsi hipoglisemi, tiroid, astım, anemi falan hepsi bu şekilde hastalıklar..
Beterin beteri var canım benim çok büyütülecek hastalıklar değil bunlar sadece düzenli ilaç tedavisi gerektiriyor. Bunları düşünmen doğal ama daha erken. Hayatı akışına bırakmalıyız bazen yoksa o stres daha da bitiriyor insanı.Zaten bütün hastalıkların başı stres değil midir? Velhasıl kendine dikkat etmen gerekiyor,Rabbim şifa versin.

Çok haklısınız

Aynen benimde çok stresli bi yapım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…