- 27 Haziran 2014
- 746
- 600
-
- Konu Sahibi justfriendd
canım bende eşimle lise sonda tanısmıştım 6 yıl cıktık evlendik cok mutluyuz ALLAH sanada nasip etsin inş.Ablalar kardeşler yaşım 18 bu sene lise bitiyor.
Erkek arkadaşım var.Iki senedir birlikteyiz.Beni gerçekten çok seviyor.Ayni üniversite gibi hayallerimiz var.Tutar ya da tutmaz en azindan ayni şehirde okumayi planliyoruz.Aile yapilari ve kulturlerimiz ayni.Onun sevgisinden bir an bile şüphem olmadı.Ailesindeki herkes biliyor.Bende inşallah universiteye başladığım gun aileme soyleyecegim.Sizlere biraz ergen ve masalsi gelmis hatta kucuklugunuzu animsatmis olabilir ama sorunum var.Yani içimde bir kuşku.Sebebi ise cevremdekilerin bu sira sık olarak konuştuğu bir konu.Lise aşkı devam etmez.Devam etse de bir sure sonra ayrilirlar.Evlenip ayrilirlar falan filan.Bunca yil birlikte olup sonra sıkılırsin.Bu tarz yorumlar canımı çok sıkıyor.Lise aşkıyla evlenen iyi örnekler var mi cevrenizde ya da bana vermek istediğiniz öneriler
lutfen kötü anlamda kostekliyecek yapmayin teşekkür ederim
Ne kadar lise askiyla evlenen varmış ya çok mutlu oldum :)canım bende eşimle lise sonda tanısmıştım 6 yıl cıktık evlendik cok mutluyuz ALLAH sanada nasip etsin inş.
Ablalar kardeşler yaşım 18 bu sene lise bitiyor.
Erkek arkadaşım var.Iki senedir birlikteyiz.Beni gerçekten çok seviyor.Ayni üniversite gibi hayallerimiz var.Tutar ya da tutmaz en azindan ayni şehirde okumayi planliyoruz.Aile yapilari ve kulturlerimiz ayni.Onun sevgisinden bir an bile şüphem olmadı.Ailesindeki herkes biliyor.Bende inşallah universiteye başladığım gun aileme soyleyecegim.Sizlere biraz ergen ve masalsi gelmis hatta kucuklugunuzu animsatmis olabilir ama sorunum var.Yani içimde bir kuşku.Sebebi ise cevremdekilerin bu sira sık olarak konuştuğu bir konu.Lise aşkı devam etmez.Devam etse de bir sure sonra ayrilirlar.Evlenip ayrilirlar falan filan.Bunca yil birlikte olup sonra sıkılırsin.Bu tarz yorumlar canımı çok sıkıyor.Lise aşkıyla evlenen iyi örnekler var mi cevrenizde ya da bana vermek istediğiniz öneriler
Ablalar kardeşler yaşım 18 bu sene lise bitiyor.
Tabi olacak ama bu kadar erken düşünülmesi bana göre doğru değil.Çünkü bu yaşta insan her şeyi toz pembe görüyor..Benimde hesefim yurt disinda lisans yapmak.neden korkayim evlilikten? Yani eninde sonunda olacak bir şey.Ben bu ilişki varken bitmesini iatemiyorum.O yuzden ince ayrintisiyla düşünüyorum.Ayrica gezme tozma işini de gayet güzel yapıyoruz.Erasmus gibi hayallerimiz bile var...
İşte cevap tam da bu.Sadece iyi örnekler istemissin ama bu yanlı ve objektif olmayan bir is olur. İyi kotu her türlü yorumu alip kendin bir sonuca varmalisin. Lise asklari yürür yada yurumez diye bir genelleme doğru olmaz. Ama çoğunlukla yürümüyor. Nedeni de büyüdükçe istediğin erkek modelinin ve özelliklerinin değiştiğini göreceksin. O da ayni şekilde. Bir erkekte aradigin özellikler değişecek. Benim üniversite 1 de cikip deliler gibi asik olduğum adama bile şuan karsima gelse asla bakmazmisim mesela ama o an öyle gelmiyordu. Yada üniversiteye gittiğinizde daha cazip talipleri görünce ikinizinde akli celinebilir böylesi de çok var. Ne olursa olsun hayirlisi de. Kaderde varsa olur yoksa ne yapip ne etsende olmaz nasip tatlim. Dereyi görmeden pacalari sivama şimdiden, anin tadini cikar :)
Eder desek kendimizi örnek versek aynı değilki kardeşcağızım. Biz lisede tanıştık sonra ben üni kazandım o burda kalsı bir sene ayrı kaldık sonra oda kazandı beraber okuduk dönünüce iş güç derkn onuncu yılımıızda evlendik. Ama biz ne bilek siz bizim kadar güçlümüsünüz? sonuçta sorunlar benzer biöe olsa verilen tepkiler o tepkilere verilen tepkiler hep farklı. Eğer işin içinde insan varsa garantisi yok unutma. Ama uzun zaman olmuş ypk sevgi biter bıkarsın falan yalan. Eğer seviorsan seviorsundur bitmior. He bitiorsa sevmiorsun zaten. Amantekerlemwe gibi oldu. Yani kısacası yaşa ve g ör:-DAblalar kardeşler yaşım 18 bu sene lise bitiyor.