Yaş 18 ama

Bir de ne bileyim nasıl bu kadar korkusuzca evlilik lafı edebiliyorsunuz bu yaşta,ben evlilikten korkan bir insanım bilmiyorum bu yüzden mi ama evlilik dendi mi kaçıyorum hemen.
Üniversiteye gideceğiz bu sene ,benim hayaller yurt dışına çıkayım,bol bol gezeyim, falan
Tabi boyfriend ile Olur inş. üni.'de hayırlısı
Biraz gezin hayatınızı yaşayın .İkiniz de .Boşverin evliliği.

LİSE AŞKIYLA Evlenen VE ŞUAN BİRLİKTE OLAN YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSİS ÇİPRAS VAR...

Öyle bir genelleme doğru değil bence.
Ben ortaokuldan beri birlikte olduğum kişiyle evliyim ve 7. yılımız dolmak üzere evlilikte :)

evlenince hayat bitiyo mu, yani tabiki insanlar 18 20 yaşında evlenmesin işleri güçleri ellerinde olsun ama hayatınızı yaşayın olayını anlamıyorum ben hayat evrelerden oluşuyor sonuçta evlilik coluk çocuk torun torba hepsinde de hayatını yaşıyo oluyosun zaten, hayat sadece vur patlasın çal oynasın değil

Bunları düşünmek için daha çok erken ben üniversite son sınıftayım ben bu kadar ciddi düşünmüyorum akışına bırak . hayat karşına ne çıkarır bilemezsin . ailesi uyuyor kafa yapımız aynı vs önemli ama bunlarada çok sarılma. yine takıl konuş ama önemli olan kendi hayatın . mesleğini eline al , para biriktir bir güvencen olsun sonra evliliği düşün

İşte geldmmmmm o örnek burda:)) heniz evlenmedim ama lise 1de 14 yasındayken tanıstık. Martta 9. Senemize giricez..

Lise degil ama universite askimla evlendim ben de, tanistimizda 18 yasindaydim, 4 yil birliktelikten sonra evlendik, 10 yildir da evliyiz. Bize de universitedeyken birlikte yasayanlar her seyi tüketiyor okul bitince ayriliyorlar diyen cok olmustu, hatta erkek hevesini almistir evlenmez seninle diyen dar görüşlü tip de coktu, hala da burda bazi konularda ayni soylemlere denk geliyorum ve sadece guluyorum. Herkes hayati kendi cevresinden ibaret saniyor cunku.

üniversitede herşey değişir sen değişirsin o değişir çevreniz değişir. üniversiteye gidip ailenin yanına ilk döndüğün tatilde bile eskisinden çok daha farklı biri olarak döneceksin tecrübeyle sabittir. lise aşkıyla evleneni hiç duymadım. çevremde lise aşkıyla nişanlanmış üniversiteye gelmiş 7 erkek arkadaşım vardı 7 side nişanı attı, ikisi nişanlısını aldattı. kız arkadaşlarımın hepsi lise aşkından ayrıldı 7 - 8 yıl ilişkileri sürmüş olmasına rağmen. hatta biri üniversite bittikten sonra ayrıldı.

lise aşkıyla evleneni görmedim ama ilkokul aşkıyla evlenen bir akrabam var.

herkes böylemi olur dersen elbetteki ne insan insana benzer nede ilişkiler birbirine benzer. olumsuz yada olumlu yorumları okuyup gaza gelme zamana bırak. zaman sana ne olacağını gösterir...

üniversitede bir söz vardır belki bilirsin 1'de bulma 4'e kalma :) sen bu sözü çürütmüşsün Allah mutluluğunuzu daim etsin darısı diğerlerinin başına :)

Valla ben acaba üniversitede ayrilir miyiz diye dusunemiyorum. acaba o universite kapısından bende girebilecek miyim diye düşünüyorum. Bu herseyden daha önemli akışına bırak bence.

dersanede tanıştık eşimle 17 yaşında idik sınav oldu bitti ben şehir dışında okumak istiyodum babam yollamam dedi ankarada özel bi üniversiteye başladım eşim de Adanaya polis okuluna başladı herkes ayrılacağımızı düşündü onlara göre ben özel okulda değişecek burjuva olacaktım eşim de adanada bi kıza takılacaktı ama öyle olmadı, ben ruhumu doyuran beni konuşmadan anlayan gözleriyle beni okşayan bir başka erkek daha tanımadım...okulunu derecede bitirdi sırf kuraya kalmasın kendi tercihiyle ankaraya gelebilsin diye, o geldiğinde benim okulumun bitmesine 3 yıl vardı bu seferde benimle ödev yaptı sınava çalıştı sunum hazırladı tezimi birlikte yazdık eşim hu arada açıköğretimden okulunu 4 yıla tamamladı ki askerliği kısa dönem yapsın...benim okul bitti o memur olduğu için tayinde sıkıntı olmasın diye bende memur olayım dedim başladı kpss telaşı ben sınava hazırlanırken. o askere gitti 5 ay, sonra polise askerlik kaldırıldı zaten, ben kpss ye girdim kazandım ankarada asil memur oldum o arada nişan oldu tabi, şark görevini hemen yapalım dedik evlendikten 3 gün sonra batmana geldik 1.evlilik yıldönümümüzde bebeğimiz olsun dedik oldçok şükür metehan deniz...hikayemiz artık 3 kişi

Ayni üniversite gibi hayallerimiz var.Tutar ya da tutmaz en azindan ayni şehirde okumayi planliyoruz.

Hayırlısı olsun.Kısmetinse olur,su akar yolunu bulur.Tanıdığım evlenen de var ayrılan da...

Yalnız benden tavsiye,şu dediğini 2 kere düşün.Arkadaşlığınızın üniversite ve şehir tercihini etkilemesine izin verme.
Hayat bu belli olmaz,bakarsın ayrılırsınız.Ayrılırsan,o şehre gittiğine pişman olursun.Aynı üniversite ise tam bir kabus olur.
Hatta daha ötesini söyleyim,yeni bir erkek arkadaş bulman imkansız hale gelir.
Ayrıca aynı üniversitede olursanız tam anlamıyla bir üni hayatı yaşayamayabilirsiniz.
Fazla arkadaş edinemezsiniz,etkinliklere yalnız katılamazsın vs...
Tabii bu durum kişiye göre değişir ama bunları gözönüne al bence.

üniversitede bir söz vardır belki bilirsin 1'de bulma 4'e kalma :) sen bu sözü çürütmüşsün Allah mutluluğunuzu daim etsin darısı diğerlerinin başına :)

biz 1 in başında tanışıp yazında çıkmaya başladık aslında, 2 mi sayılır acaba okul bitince hemen nişanlandık 1 sene sonra da evlendik. nişanlıyken bile ayrılırsınız diyorlardı, kendi ailem bile...
oysa tüm genellemeler yanlıştır, hele de sözkonusu ikili ilişkilerse...
darısı evlenmeyi düşünen herkesin başına olsun

Başka üniversiteleri kazanırsan %99 bitecektir. Gözden uzak olan gönülden de uzak olur... Belkide bunu bitirmek isteyen ilk sen olacaksın.
Bitsin ya da bitmesin şuna mutlaka dikkat et. İleride pişman olacağın ilişkiler yaşama...

lise sınıf arkadasimla birlikteyim üniversite okuyoruz suan.asla sıkılmadik söz konusu bile olamaz sıkılmak. aynu sekilde baska bi arkadasimda lise askiyla bu 5. yillari:) mutlular hemde cok :)

aslinda şans mi bilmiyorum ama ikimizinde hedefi ayni universite.Yani birbirmizi tanimiyor olsaydik bile bu üniversiteleri istiyorduk.

Akışına bırak kimsenin ne dediğinide takılma fazla. Senin için hayırlıysa zaten yürür ilişkiniz hayırlı değilse de biter. Zamanın bize ne getirecegini bilemeyiz ki. Sen şuan okuluna öncelik ver. Ayrı şehirlerde okusanız bile seni sevdikten sonra yanına gelecektir görmeye. Belkide zaman geçtikçe onu daha iyi tanıdıkça sen istemeyeceksin belkide birbirinize daha çok bağlanacaksınız. Herşey olcağına varıyor inan bana şimdi mutluluğunun tadını çıkarmaya bak..

Benimde hesefim yurt disinda lisans yapmak.neden korkayim evlilikten? Yani eninde sonunda olacak bir şey.Ben bu ilişki varken bitmesini iatemiyorum.O yuzden ince ayrintisiyla düşünüyorum.Ayrica gezme tozma işini de gayet güzel yapıyoruz.Erasmus gibi hayallerimiz bile var...

İnşallah her seyin hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…