- 25 Temmuz 2013
- 2.856
- 2.811
-
- Konu Sahibi justfriendd
LİSE AŞKIYLA Evlenen VE ŞUAN BİRLİKTE OLAN YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSİS ÇİPRAS VAR...Ablalar kardeşler yaşım 18 bu sene lise bitiyor.
Erkek arkadaşım var.Iki senedir birlikteyiz.Beni gerçekten çok seviyor.Ayni üniversite gibi hayallerimiz var.Tutar ya da tutmaz en azindan ayni şehirde okumayi planliyoruz.Aile yapilari ve kulturlerimiz ayni.Onun sevgisinden bir an bile şüphem olmadı.Ailesindeki herkes biliyor.Bende inşallah universiteye başladığım gun aileme soyleyecegim.Sizlere biraz ergen ve masalsi gelmis hatta kucuklugunuzu animsatmis olabilir ama sorunum var.Yani içimde bir kuşku.Sebebi ise cevremdekilerin bu sira sık olarak konuştuğu bir konu.Lise aşkı devam etmez.Devam etse de bir sure sonra ayrilirlar.Evlenip ayrilirlar falan filan.Bunca yil birlikte olup sonra sıkılırsin.Bu tarz yorumlar canımı çok sıkıyor.Lise aşkıyla evlenen iyi örnekler var mi cevrenizde ya da bana vermek istediğiniz öneriler
lutfen kötü anlamda kostekliyecek yapmayin teşekkür ederim
Lise degil ama universite askimla evlendim ben de, tanistimizda 18 yasindaydim, 4 yil birliktelikten sonra evlendik, 10 yildir da evliyiz. Bize de universitedeyken birlikte yasayanlar her seyi tüketiyor okul bitince ayriliyorlar diyen cok olmustu, hatta erkek hevesini almistir evlenmez seninle diyen dar görüşlü tip de coktu, hala da burda bazi konularda ayni soylemlere denk geliyorum ve sadece guluyorum. Herkes hayati kendi cevresinden ibaret saniyor cunku.
üniversitede bir söz vardır belki bilirsin 1'de bulma 4'e kalma :) sen bu sözü çürütmüşsün Allah mutluluğunuzu daim etsin darısı diğerlerinin başına :)
aslinda şans mi bilmiyorum ama ikimizinde hedefi ayni universite.Yani birbirmizi tanimiyor olsaydik bile bu üniversiteleri istiyorduk.Ayni üniversite gibi hayallerimiz var.Tutar ya da tutmaz en azindan ayni şehirde okumayi planliyoruz.
Hayırlısı olsun.Kısmetinse olur,su akar yolunu bulur.Tanıdığım evlenen de var ayrılan da...
Yalnız benden tavsiye,şu dediğini 2 kere düşün.Arkadaşlığınızın üniversite ve şehir tercihini etkilemesine izin verme.
Hayat bu belli olmaz,bakarsın ayrılırsınız.Ayrılırsan,o şehre gittiğine pişman olursun.Aynı üniversite ise tam bir kabus olur.
Hatta daha ötesini söyleyim,yeni bir erkek arkadaş bulman imkansız hale gelir.
Ayrıca aynı üniversitede olursanız tam anlamıyla bir üni hayatı yaşayamayabilirsiniz.
Fazla arkadaş edinemezsiniz,etkinliklere yalnız katılamazsın vs...
Tabii bu durum kişiye göre değişir ama bunları gözönüne al bence.
Benimde hesefim yurt disinda lisans yapmak.neden korkayim evlilikten? Yani eninde sonunda olacak bir şey.Ben bu ilişki varken bitmesini iatemiyorum.O yuzden ince ayrintisiyla düşünüyorum.Ayrica gezme tozma işini de gayet güzel yapıyoruz.Erasmus gibi hayallerimiz bile var...Bir de ne bileyim nasıl bu kadar korkusuzca evlilik lafı edebiliyorsunuz bu yaşta,ben evlilikten korkan bir insanım bilmiyorum bu yüzden mi ama evlilik dendi mi kaçıyorum hemen.
Üniversiteye gideceğiz bu sene ,benim hayaller yurt dışına çıkayım,bol bol gezeyim, falan
Tabi boyfriend ileOlur inş. üni.'de hayırlısı
Biraz gezin hayatınızı yaşayın .İkiniz de .Boşverin evliliği.
İnşallah her seyin hayirlisiAkışına bırak kimsenin ne dediğinide takılma fazla. Senin için hayırlıysa zaten yürür ilişkiniz hayırlı değilse de biter. Zamanın bize ne getirecegini bilemeyiz ki. Sen şuan okuluna öncelik ver. Ayrı şehirlerde okusanız bile seni sevdikten sonra yanına gelecektir görmeye. Belkide zaman geçtikçe onu daha iyi tanıdıkça sen istemeyeceksin belkide birbirinize daha çok bağlanacaksınız. Herşey olcağına varıyor inan bana şimdi mutluluğunun tadını çıkarmaya bak..