- 27 Aralık 2014
- 57
- 53
-
- Konu Sahibi justfriendd
İnşallah teşekkür ederimİllaki var. İlkokul aşkıyla evlenen insanlar bile var. Ama genelleme yapılacak kadar çok değiller maalesef. Çoğunlukla farklı üniversiteleri kazanan insanlar üniversite hayatını yaşamayı daha cazip bulurlar. Yanyana zaman geçireceği insanlar varken telefondan ilişki yürütmek sıkıcı gelir. Ama neden siz o istisnalardan olmayasanız? Kimse ayrılmak için başlamıyor bir ilişkiye. Siz de umarım mutlu bir şekilde gideceği kadar götürürsünüz. Milletin lafına bakma, sizin neyi ne kadar hissettiğinizi kimse bilemez.
Cok cok tesekkur ederim bu tarz yorumunuz beni mutlu etti.Cok anlayislisiniz :)Hic bir konuda genelleme yapilmaz. O genellemeyi yapanlar genis kapsamli bir tez hazirlamislar sanirim bu konu üzerinde?
Sen canini sIkma. Nasibinde varsa, istersen 10 sene yüzünü görme, yine senindir.
Su an evli olanlarin bile evliliklerinin bir ömür sürecegine garanti veremeyiz. Evlenip ayrilan yok mu hic? Bir sürü.
O yüzden siz bunlara takilmayin, insanlar konusuuur konusuur konusuuur, bos laf üretir, hele ki bizim milletimiz..
Mutluluklar dilerim, insallah hep mutlu olursunuz, dersleri aksatmayin
10 yıl mi :) ne kadar güzelCanım biz orta son aşkıyız. 14 yaşında tanıdım onu. aynı lise ayrı üniversitelerde okuduk herkes ay başarınız düşer ay bilel ne dedi herkes br kulp takmaya çalışır zaten. ben öğretmenim o mühendis. 2012 de sözlendik ve nişanlandık 2013 te yani 10. yılımızda evlendik. bitmedi katlanarak da büyüdü. Hiççç takma kimseyi.
amin canım önümüzdki nisanda 12. yılımıza gireceğiz. Daha 25 yaşındayız ama :) Hiç belli olmaz bu işler. Kimsenin lafına bakma aşkını yaşa.10 yıl mi :) ne kadar güzel
Teşekkür ederim yorumunuz için
Allah mutlulugunuzu daim etsin
Cok cok tesekkur ederim bu tarz yorumunuz beni mutlu etti.Cok anlayislisiniz :)
Evet var hemde birkaç tane var üzme kendini şuan durduk yere ortada bir sorun yoksa egerAblalar kardeşler yaşım 18 bu sene lise bitiyor.
Erkek arkadaşım var.Iki senedir birlikteyiz.Beni gerçekten çok seviyor.Ayni üniversite gibi hayallerimiz var.Tutar ya da tutmaz en azindan ayni şehirde okumayi planliyoruz.Aile yapilari ve kulturlerimiz ayni.Onun sevgisinden bir an bile şüphem olmadı.Ailesindeki herkes biliyor.Bende inşallah universiteye başladığım gun aileme soyleyecegim.Sizlere biraz ergen ve masalsi gelmis hatta kucuklugunuzu animsatmis olabilir ama sorunum var.Yani içimde bir kuşku.Sebebi ise cevremdekilerin bu sira sık olarak konuştuğu bir konu.Lise aşkı devam etmez.Devam etse de bir sure sonra ayrilirlar.Evlenip ayrilirlar falan filan.Bunca yil birlikte olup sonra sıkılırsin.Bu tarz yorumlar canımı çok sıkıyor.Lise aşkıyla evlenen iyi örnekler var mi cevrenizde ya da bana vermek istediğiniz öneriler
lutfen kötü anlamda kostekliyecek yapmayin teşekkür ederim