Yaş 18 ama

Canim boyle bi genelleme yanlis olur.
Universite baslangicini sorunsuz atlatirsaniz gerisi gelir.

Liseden 30 kişilik sınıftan üç çift arkadaşım evlendi. Gerisini sen düşün yine başka bir arkadaşım lise aşkıyla evli ve çok mutlular.

İllaki var. İlkokul aşkıyla evlenen insanlar bile var. Ama genelleme yapılacak kadar çok değiller maalesef. Çoğunlukla farklı üniversiteleri kazanan insanlar üniversite hayatını yaşamayı daha cazip bulurlar. Yanyana zaman geçireceği insanlar varken telefondan ilişki yürütmek sıkıcı gelir. Ama neden siz o istisnalardan olmayasanız? Kimse ayrılmak için başlamıyor bir ilişkiye. Siz de umarım mutlu bir şekilde gideceği kadar götürürsünüz. Milletin lafına bakma, sizin neyi ne kadar hissettiğinizi kimse bilemez.

Gercekten seviyorsan erkek arkadasini, kulaklarini tika. Kimseye iliskin hakkinda söz hakki verme. Hatta herkese anlatma. milletin lafini kafaya takarsan bu iliski uzun sürmez zaten.

Hic bir konuda genelleme yapilmaz. O genellemeyi yapanlar genis kapsamli bir tez hazirlamislar sanirim bu konu üzerinde?
Sen canini sIkma. Nasibinde varsa, istersen 10 sene yüzünü görme, yine senindir.
Su an evli olanlarin bile evliliklerinin bir ömür sürecegine garanti veremeyiz. Evlenip ayrilan yok mu hic? Bir sürü.

O yüzden siz bunlara takilmayin, insanlar konusuuur konusuur konusuuur, bos laf üretir, hele ki bizim milletimiz..

Mutluluklar dilerim, insallah hep mutlu olursunuz, dersleri aksatmayin

I
İnşallah teşekkür ederim

Canım biz orta son aşkıyız. 14 yaşında tanıdım onu. aynı lise ayrı üniversitelerde okuduk herkes ay başarınız düşer ay bilel ne dedi herkes br kulp takmaya çalışır zaten. ben öğretmenim o mühendis. 2012 de sözlendik ve nişanlandık 2013 te yani 10. yılımızda evlendik. bitmedi katlanarak da büyüdü. Hiççç takma kimseyi.

Cok cok tesekkur ederim bu tarz yorumunuz beni mutlu etti.Cok anlayislisiniz :)

10 yıl mi :) ne kadar güzel
Teşekkür ederim yorumunuz için
Allah mutlulugunuzu daim etsin

Ayni okullarda değildik ama lisede çıkmaya başladığım kisiyle evlendim , lise askim sayılır yani ; )

Cok da mutluyuz cok sukur. Sıkılmak falan olmadigi gibi uzun sureli ilişki olunca birbirimizi tamamiyle tanimis olduk ve vi cok kisi icin zorlu geçen evliliğin ilk aylari bizim icin sifir sorunla tam balayi olarak geçti cunku birbirimizi evlendikten sonra değil sevgiliyken tanidik.

Iliskin surer yada surmez diyemem ama surerse ve sevginiz de devam ederse tabiki mutlu olursun. Zaman gösterir herseyi simdiden bunları düşünme

Cok cok tesekkur ederim bu tarz yorumunuz beni mutlu etti.Cok anlayislisiniz :)

Bu arada örnek vereyim kendimden. Biz esimle lisede degil ama üniversiteye asladitan 1.5 sene sonra tatilde tanistik.
Üstelik o baska ülkede ben baska ülkede kaliyorduk. Aksamlari msn'de görüsüyorduk, ozamanlar facebook felanda yaygin degildi o kadar. Tam 3 sene boyunca böyle sürdü, tabi ara ara gidip geliyorduk birbirimizi görmeye ama ögrenciyken herzaman gidip göremiyorsun, üstelik birde farkli ülkelerdesin. 3 senenin sonunda da evlendik.

Demem o ki, biz lisede tanismasak bile üniversitedeydik iliskimiz basladiginda, oysa farkli hayatlari secebilirdik, ama sevdik birbirimizi, sabir ettik ve kavustuk. Kimsenin demesiyle birsey olmaz, onu demek istiyorum. Sizin karariniz, birde Allah nasip ettiyse zaten olur. Rahat olun o yüzden

Beşik kertmesiyle evlenen de var.
Ama kaç kişi 18 yaşında sevdiği birini 38 yaşında da sever Ki?
Insanlarin çok azi beraberce evrilir, şekillenir. Çoğu hanyaya giderken eşi Konyaya gider.
Dünyada bu kadar secenek varken 16 yaşında tanıyıp sevdiğin adamın hayatının aşkı olduğunu saniyorsan bence yanılıyor olma ihtimalin çok fazla.
Bu yaşlarin, aşkın tadını çıkartmak varken niye kaybetme korkusu yaşıyorsun Ki?

Eger birbirinizi gercekten seviyorsaniz her turlu olur. Daha gecen ay bana 7. sinifta bana asik olan cocuk mesaj atmisti hala seni unutamadim diye. Ve gercekten beni sevdigini biliyorum ama ben onu bir turlu sevemedigim icin olmaz dedim ama siz ben ve o gibi olmak zorunda degilsiniz. Ikinizde birbirinizi cok severseniz bu iliski yillar boyunca sorar.

Evet var hemde birkaç tane var üzme kendini şuan durduk yere ortada bir sorun yoksa eger

Aman aldırma öyle şeylere. Kulak bile asma.
Söyleyenler belirlemez...Kişiler ve yaşanılan ilişki.paylaşımlar bunu belirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…