Kızlar 8'e geçen büyük kızım Aralık'ta 13'üne basıyor. Daha çok olmasına rağmen parti muhabbetleri şimdiden başladı. Anne kimi çağırsam anne pasta neyli olsun anne nerde yapacağız.. Çocuklar arasında 13 yaş çok önemli kabul ediliyormuş. Resmen genç olduğunu sebep göstererek disko havasında bir parti istiyor. Bizim evimizin en alt katı otopark ama baya geniş normal bi kat gibi dümdüz içinde bi banyo ile mutfak var biz onu şimdilik garaj olarak kullanmıoruz.Partiyi orda yapmak istiormuş 2-3 katlı bi pasta hopörler sistemi bas bas bağaran müzikler bi de neymiş efendim teması korku olcakmış cadı şeklinde bi pinyata spreyde örümcek ağları yapay örümcekler vb. korku öğeleri duvara korku filmi afişleri asacakmış sis yapan makine istiormuş karaoke seti 3o-4o davetli punchlar çerezler 3-4 tane uzun beyaz masaya dizcekmiş hepsini 2-3 tane renkli puf renk renk cam sandalyeler disko havası veren renk renk ışıklandırmalar disko topu çığlık uluma gibi korku efektleri tavana süpürge ascakmış üstünde sallancaklarmış töbe yarrabbi ama o kdr heycanlı anlatıorki bölmeye kıyamıyorum.. Amerikan filmlerinden görüp görüp özeniolar.. Ona tatlı bi dille bu tür partiler 17-18 yaşındaki kızlar için uygun olduğunu ona daha cici bi partinin yakışacağını anlatmaya çalıştım ama dinlemior..Yardım edin napcağımı şaşırdım