• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş 13

cosmoo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
50
0
0
İstanbul
Kızlar 8'e geçen büyük kızım Aralık'ta 13'üne basıyor. Daha çok olmasına rağmen parti muhabbetleri şimdiden başladı. Anne kimi çağırsam anne pasta neyli olsun anne nerde yapacağız.. Çocuklar arasında 13 yaş çok önemli kabul ediliyormuş. Resmen genç olduğunu sebep göstererek disko havasında bir parti istiyor. Bizim evimizin en alt katı otopark ama baya geniş normal bi kat gibi dümdüz içinde bi banyo ile mutfak var biz onu şimdilik garaj olarak kullanmıoruz.Partiyi orda yapmak istiormuş 2-3 katlı bi pasta hopörler sistemi bas bas bağaran müzikler bi de neymiş efendim teması korku olcakmış cadı şeklinde bi pinyata spreyde örümcek ağları yapay örümcekler vb. korku öğeleri duvara korku filmi afişleri asacakmış sis yapan makine istiormuş karaoke seti 3o-4o davetli punchlar çerezler 3-4 tane uzun beyaz masaya dizcekmiş hepsini 2-3 tane renkli puf renk renk cam sandalyeler disko havası veren renk renk ışıklandırmalar disko topu çığlık uluma gibi korku efektleri tavana süpürge ascakmış üstünde sallancaklarmış töbe yarrabbi ama o kdr heycanlı anlatıorki bölmeye kıyamıyorum.. Amerikan filmlerinden görüp görüp özeniolar.. Ona tatlı bi dille bu tür partiler 17-18 yaşındaki kızlar için uygun olduğunu ona daha cici bi partinin yakışacağını anlatmaya çalıştım ama dinlemior..Yardım edin napcağımı şaşırdım

Son düzenleme:
Rica etsem aynı partiden bana da yapar mısınıııızzzz? :1:

Vallahi muhteşem, kızınız ilerde parti organizatörü olabilir pekala :)

Şaka bir yana partinin teması en çok o yaşlardaki insanları etkiliyor, asıl 17-18 e gelince daha şık şeyler planlanıyor genelde kızlar tarafından bayanssulusmile

Kendimi düşünüyorum da, tam da o yaşlarda ben ve arkadaşlarım da böyle partiler hayal ediyorduk, ne muhteşem olur diye. Tabi bunu annemize söylemiyorduk, çünkü bu temayı anlamaları muhtemel değildi, kaçık damgası yer otururduk aşağıya :)

Bence kızınızın bu hayalini çapını küçülterek gerçekleştirin derim Mesela sis makinası ve üzerinde sallanmak üzere tavana asılacak süpürge olmasın. Cam sandalyeleri de geçin bir kalem. Hem pahalı hem de partinin o kara temasına ters düşer. Tahta eski sandalyeler harika olur cadı temasına uyar. Bir kahvehaneden falan ayarlayabilirseniz gece için, masrafa da girmemiş olursunuz. Renk renk ışıklandırmaları da normalde orada aydınlatma için olan lambaların üzerine renkli selafon kağıdı kaplayarak yapabilirsiniz. Diğerleri zaten halledilmeyecek şeyler değil. Bence gerçekleştirin, hem kızınız mutlu olsun, hem de siz herkesin özenilen annesi olmanın tadını çıkarın ;)

Kolay gelsin!

bu partiyi kesinlikle biraz küçültmek gerektiğinin ben de farkındayım ışık fikri için teşekkürler hiç aklıma gelmemişti yoksa baya bi masrafa girecektik..karaoke seti pinyata falan nerden bulabilirim?

netten baktım şimdi sis makinası 60 TL'ye kiralanabiliormuş..Eğer kendi harçlığından verecekse neden olmasın :1:

Mayabi Organizasyon.. ocuk Animasyonu ve Organizasyon..

Bu adreste cadı şeklinde pinyata mevcut.

Karaoke için kiralık karaoke yazıp google da aratın, partiler için karaoke kiralayan yerler var, fiyatlarını bilmiyorum ama eğer çok pahalıysa sirkeci taraflarından karaoke makinası alıp tv ye yansıtabilirsiniz ya da projektörünüz varsa uygun bir duvara.

waoowww...demek tavana süpürge asıp sallanacakmışboshayallersmileçok hoş...yeni yeni güzel yaşlara diyelim şimdiden...

hm..verdiğin o linkteki balkabağı şeklindeki pinyata da olabilir. karaokeyi de bi araştırayım :1: sanırım kızım gençlik partileriyle cadılar bayramı partisi karışımı bir şeyin hayalini kuruo :1:

olumlu tarafından bakalım
kızınızın hayal gücü ve yaratıcılığı muhteşem.

işiniz zor Allah kolaylık versin. ama onun yaşı için daha sade bir parti yapmaya onu ikna edin derim :)

Back