• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarıyıl tatilinde ödev verilmemesi için 81 ilin Milli Eğitim Müdürlükleri'ne genelge gönderdi.

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Yarıyıl tatilinde öğrencilere ödev yok
Son Güncelleme: 2016-01-19 12:30:41

01191612274731.jpg

Sevgili öğrencim hocaaam asla ama asla tatilde gelmeyin istemiyorum diye tutturdu dün. 1 hafta gelmeye zor ikna ettik annesiyle. Şimdi bu haberi görünce ödev vermeme de izin vermez bu :KK12:

çocukların zihinsel ve bedensel olarak dinlenmeleri bakımından iyi bir karar olsa da

öğrendiklerini unutması boş vakitlerinin tümünü pc de oyun oynayarak yada sosyal medyada geçirmesi bakımından kötü bir karar olmuş

bence de sıfır ödev faydalı değil, hatırlatıcı her güne ya da gün aşırı bir sayfa daha iyi olmaz mı, tabii kitap okuma hiç bırakılmamalı ama o da bayağı zor:KK53:

Simdi 8.siniflara 15 gun nefes almamacasina cektigim fotokopilerin gorselini paylasirdim da ihbar edilirim falan :KK53: Napayim cocuklar istiyor:KK51:

öğretmen ne yapar bilmem de biz test kitaplarımızı, dergilerimizi hazırladık :27: her gün 1 test çözüp kafasına göre takılabilir kalan vaktinde..

Back