Yarısma

Balkabagi98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
105
0
46
Kırklareli
Biz teyzemle o ses türkiyeye gitmeye karar verdik,biliyosunuz haftaya final.Ama acun medyaya bir türlü ulasamıyorum.Sürekli aramak gerekiyormus sanırım daha kolay bi yolunu bilen var mı ?

acunmedya.com dan başvuru yapabilirsiniz internetten bilgilerinizi yazın sizi çağıracaklardır kolay gelsin iyi şanslar...

o yarışmacı olarak katılmak ıcın degıl mı bız seyırcı olarak gıtmek ıstıyoruz. numarayı sürekli arıyoruz ama cevap veren yok . Ulasmak da zormus öyle diyorlar

Biz teyzemle o ses türkiyeye gitmeye karar verdik,biliyosunuz haftaya final.Ama acun medyaya bir türlü ulasamıyorum.Sürekli aramak gerekiyormus sanırım daha kolay bi yolunu bilen var mı ?

izleyici olarak mı sordunuz ama siz izleyici olarak diye belirtmemişsiniz ben yarışmaya katılacağızı sandım pardon bu konu hakkında bilgim yok

Son düzenleme:
amin mutluluk , benim icin önemli bu durum ama. :)
Cok güzel ama bu sanırım grupca gıdılen basvurular ıcın.Üniversite adı katılımcı sayısı vs yazıyor :S ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…