yarınki direksiyon sınavı

Sylphy

Başlangıcı olan her şeyin mutlaka sonu da vardır.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2013
2.652
3.475
kızlar yarın direksiyon sınavım var geçen ayki sınavda panik yapıp arabayı hareket ettiremedğim için kalmıştım. şimdi sorun şu 100 tl.ye 2 ders aldım ancak 60 tl.lik sınav harcını yatırdığımı hatırlamıyorum ve muhtemelen de yatırmadım. ama beni kurstan aramadılar ya da kursa uğradığım zamanlarda hiç hatırlatmadılar, halbuki geçen ay aramışlardı yatırmadın bugün son diye. ve bana dün sınava gireceğime dair mesaj geldi şu plakalı araçta şu saatte diye. bu saatte arayamam kursu ama yatırmadıysam ne olacak yarın sınava almayacaklar mı almayacaklarsa bana neden mesaj geldi off çok gerginim :KK43::KK43:

Sınav harcını yatırmadıysanız giremezsiniz ama kurs yanlıslıkla sizin adınıza yatırmıssa parayı isterler yada yanlıs msj gelmistir surucu kursunda 4 yıl calıstım daha once boyle seyler yogunluktan olabiliyor.

Yatirmadigin takdirde kimin sorumsuzlugu yüzünden olacak bilemeyecegim (kurum mu yoksa sen mi)
Fakat mağdur olacak taraf sensin. O yüzden kendi işinin peşine dusmeliydin

Yaz okuluydu finallerdi derken unutmusum, yarin ogrenecegim isin aslini tesekkurler yorumlariniz icin Zadegan Zadegan arzuhal198 arzuhal198

kızlar yarın direksiyon sınavım var geçen ayki sınavda panik yapıp arabayı hareket ettiremedğim için kalmıştım. şimdi sorun şu 100 tl.ye 2 ders aldım ancak 60 tl.lik sınav harcını yatırdığımı hatırlamıyorum ve muhtemelen de yatırmadım. ama beni kurstan aramadılar ya da kursa uğradığım zamanlarda hiç hatırlatmadılar, halbuki geçen ay aramışlardı yatırmadın bugün son diye. ve bana dün sınava gireceğime dair mesaj geldi şu plakalı araçta şu saatte diye. bu saatte arayamam kursu ama yatırmadıysam ne olacak yarın sınava almayacaklar mı almayacaklarsa bana neden mesaj geldi off çok gerginim :KK43::KK43:[/QUOT
Kurs yatırmıştır büyük ihtimalle yoksa niye mesaj gelsin giremezdiniz ki sınava

Direksiyon sınavına girmediğim için tam bilmiyorum ama mesaj neye göre geliyor? Parayı yatırmadığınız halde sizi sınav listesine alıp mesaj atma ihtimalleri var mı ki?

X