Yarina kadar vaktim var

Arkadaslar valla yakinda deli olacam gerci akillimiydin diyeceksiniz de kızımın kimligini kaybettm iki gundur ariyorum bulamadim strese girdim resmen esimde yarina kadar muhlet verdi artik bulamazsam dilinden kurtulamam of ya of
Eeee yani? Bulamazsan ne yapacak mış?
Nezarete mi atacak mış?

Arkadaslar valla yakinda deli olacam gerci akillimiydin diyeceksiniz de kızımın kimligini kaybettm iki gundur ariyorum bulamadim strese girdim resmen esimde yarina kadar muhlet verdi artik bulamazsam dilinden kurtulamam of ya of

Samire seni gerçekten tanımak isterdim :))) ne kadar atraksiyonlu bir hayatın var? nerden buluyorsun bu enerjiyi :))))

Esine yalan soyleme cunku kimligin verilis tarihinde yaziyor yani anlar mutlaka gidin yenisini cikartin ben cikarttiktan bir gun sonra bulundu 2 ay once gittigim discide unutmusum hanimefendidezahmet edip yollamamis bide aradigimda kimligin yok denmisti.

Tc kimlik numarasını ezbere biliyorsanız hastanede sorun çıkmazdı ama illa gerekiyorsa da en son nerede kullanmıştınız ve genellikle nereye koyarsınız?dışarıda kaybetmediyseniz evi iyice arayın.buluncada birkaç fotokopisini çekin :)

Ay Samire, sizin bazı dertleriniz bana mola gibi geliyor. Akşam akşam güldürdünüz Allah da sizi güldürsün. Kimliği en son nerede çıkardığınızı hatırlamaya çalışın belki bir yerde unutmuşsunuzdur. Eşinize de söyleyin bütün KK kadınları sizin yanınızda bence size ilişmesin. :)

Ay Samire, sizin bazı dertleriniz bana mola gibi geliyor. Akşam akşam güldürdünüz Allah da sizi güldürsün. Kimliği en son nerede çıkardığınızı hatırlamaya çalışın belki bir yerde unutmuşsunuzdur. Eşinize de söyleyin bütün KK kadınları sizin yanınızda bence size ilişmesin. :)
Esimin buraya yazdiklarimdan haberi yok ama

Cüzdanın farklı bir yeri var mı oraya bak

Eşinin cüzdanına da bak

Geçen sene eşim kimliğim kaybolmuş tatilde otele verdim geri almadım mı acaba dedi tatilin üstünden 3 ay geçmişti

Otelden aldık dedik adamın verişini hatırladık sonra ben kimliği çekmecede görüp eşimin cüzdanının kimlik yerine koydum

Paşa eşim kimliği para yerine koyuyormuş eski cüzdanının kimlik yeri yokmuş bu cüzdanda da kimlik yeri yerine para yerine koyduğu için bakmış kimliğim yok demiş

Sizinki de böyle olmasın sonra

Cüzdanın farklı bir yeri var mı oraya bak

Eşinin cüzdanına da bak

Geçen sene eşim kimliğim kaybolmuş tatilde otele verdim geri almadım mı acaba dedi tatilin üstünden 3 ay geçmişti

Otelden aldık dedik adamın verişini hatırladık sonra ben kimliği çekmecede görüp eşimin cüzdanının kimlik yerine koydum

Paşa eşim kimliği para yerine koyuyormuş eski cüzdanının kimlik yeri yokmuş bu cüzdanda da kimlik yeri yerine para yerine koyduğu için bakmış kimliğim yok demiş

Sizinki de böyle olmasın sonra
yok oyle degil bilmiyorum gecenlerde kullanmadigimiz haplari atmistim genelde posetin icinde olurdu hap alinca onun icine koyardim yalnislikla oyle attim mi bilmiyorum

X