- 5 Nisan 2010
- 893
- 863
- Konu Sahibi Samire tmv
Hastaneye gittiginizde ille de kimlik istemiyorlar merak etmeyin TC si yeterli. Bu derece stres yapmana gerek yok, bulamazsaniz yenisini cikarttirirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iste en kotu ihtimal hap posetine koyup cope atmis olabilirimÇantaları kurcala bence. Poşete moşete koymuş olmayasınız?
Ee Samirecim biz buradan ne yapabiliriz hayatım?Arkadaslar valla yakinda deli olacam gerci akillimiydin diyeceksiniz de kızımın kimligini kaybettm iki gundur ariyorum bulamadim strese girdim resmen esimde yarina kadar muhlet verdi artik bulamazsam dilinden kurtulamam of ya of
Anacim ben evliyim 4 yasinda oglum bile var :) Valla ben ivirr zivirlari mutfak cekmecesine koyarim ondan dedimMutfak dolabina koymam ki sen bi evlen cocugun olsun o zaman gor daginikligi
Biliyorum esim birsuru laf soyluyecek bi kimlige sahip cikamiyorsun diyeHastaneye gittiginizde ille de kimlik istemiyorlar merak etmeyin TC si yeterli. Bu derece stres yapmana gerek yok, bulamazsaniz yenisini cikarttirirsiniz
GercekmiAnacim ben evliyim 4 yasinda oglum bile var :) Valla ben ivirr zivirlari mutfak cekmecesine koyarim ondan dedim
Yalan mi soylicem ayolGercekmi
Hic birsey bilmem alyasimi kaybettim.diye konu aciyorlardi bende kimlik kaybettim diye aciyim dedimEe Samirecim biz buradan ne yapabiliriz hayatım?
PekiHic birsey bilmem alyasimi kaybettim.diye konu aciyorlardi bende kimlik kaybettim diye aciyim dedim
Seviyom kiz seniHic birsey bilmem alyasimi kaybettim.diye konu aciyorlardi bende kimlik kaybettim diye aciyim dedim
Iste en kotu ihtimal hap posetine koyup cope atmis olabilirim
allah iyiliğini versin :)Hic birsey bilmem alyasimi kaybettim.diye konu aciyorlardi bende kimlik kaybettim diye aciyim dedim
BilmiyorumkiSamire tatlış :)
Tc kimlik numarası yeterli hastanede.
Çocukların tc'lerini biliyor musun ?
EvetGeçmiş olsun o zaman. Ama cezaı vardı sanırım kimlik kaybetmenin. Para cezası.
Oylemi yapsam ki