Yarın sevgilimin eski sevgilisiyle tanışıcam

Ben olsam gitmezdim.
Hem ailelerle daha sevgiliyken bu kadar samimi olmak saçma, hem de eski sevgilisiyle aynı ortamda bulunmak.. Aynı ortamda olmak zorunda değilsiniz.
Gerek yok.:KK20:

İyi geceler hepinize,erkek arkadaşımın ailesi beni sever iki ablası iki küçük kardeşi var büyük ablasıyla pek aram yoktur ortamca ablası küçük kızlar ve annesiyle aram iyidir yarın bir nişan var dün geceden beni davet ettiler nişan dediğim kadınların olacağı bir eğlence çok paniğim erkek arkadaşım ya da benim bir tanıdığım olmayacak yalnız olacağım. Büyük ablasının eşinin kardeşi yani eniştesinin kardeşi erkek arkadaşımın eski sevgilisi küçük ablayla ve annesiyle arası çok iyi 1 de orda olmam lazım bu saat oldu uyuyamadım tüm gün beraber olacağız nasıl davranmalıyım kız çok illet biri aileye yapmadığını bırakmamış ama hala seviyorlar ve aşırı samimiler çok tedirginim

Çok basit, gitmeyeceksin öyle bir ortama.Ortada nişan söz vs. resmiyet yokken erkek ailesi ile içli dışlı olup onların sosyal ortamlarına girmen çok uygunsuz. Ailesi çağırabilir ama sen gitmemelisin. Onlara göre hava hoş. Erkek aileleri ile tanışmış olmak ilişkinizi ciddi gördükleri anlamına gelmez. Erkek bütün kız arkadaşlarını tanıştırabilir ailesine vız gelir tırıs gider. Onlar çağırır sonra arkandan bin türlü laf ederler. Kaldı ki ciddi bile olsanız şimdiden böyle yüz göz olmalar gitmeler gelmeler sorun oluyor ilerde. Bunu ne kadar söylesek de biliyorum ki anlamayacaksın ama gerçekler bunlar. Gitme yüz göz olma ki ağırlığın olsun.

Konu sahibinin erkek arkadasının büyük ablasının eşini n kız kardeşi nişanlanıcak olan aynı zamanda eski sevgilide o.ben mi yanlıs okudum diye düşündğm arkadaşlar öyle yazıp yazıp durunca sanki her soruya cevap verme mecburiyetimiz varmiş gibi.

Kızlar gitttiiimm , hayatımın en güzel günlerindendi (kendimi tatmin etme açısından) herkes hep benimle ilgiliydi yok nerelisin de çok güzelsin de harikaydı hepiniz olumsuz konuştunuz neredeyse ama gittim iyiki gitmişim. Erkek arkadaşımla da benim okulumdan dolayı sadece erkek arkadaşız yoksa çoktan evlenmiştik fakat diplomayı almadan oturmam o koltuğa diye gurur yaptım nişanlı uzun süre kalmakta bizde yanlıştır. Öyle yani çok doğaldım çok içtendim kasmadım kız sürekli beni izledi gelenlerle selamlaşırken ona da merhaba dedim çok şaşırdı ama iyiki dedim. Tüm aile benim yanımda oldu ben farklı olur diye düşmüştüm davet edilmedi bile :) Hepinize çok teşekkür ederim ♥️♥️♥️♥️♥️

Bencede gitmeme lisin eski sevgili si ise sevgilin de orada değilse senin ne işin var gidip de boşuna kendini strese sokma tabii bu benm fikrim.

İnş. iyi olur bundan sonra da. Şimdilerde iyi hoş olursunuz da işin içine aileler girmesi her zaman zordur hassa dönemlerdir o dönemlerde illa sorun çıkıyor ve gereksiz samimiyet sorunların daha da büyümesine sebep oluyor yüz bulabiliyorlar küstahlık oluyor ister istemez. Bence yine de sen mesafe koy ailesi ile çünkü daha gçemedin o köprüden ve de şimdi ne kadar melek de olsalar inan öyle değil iş ve bu normal bir durum kötü oldukları için değil....eşyanın tabiatı böyle.

X