Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar nişanı olan eski sevgii...aynı zamanda akrabalar konu sahibinin sevgiisi ile.
Sevgilinin ailesi dusuncesizlik etmis.İyi geceler hepinize,erkek aO benden daha guzel, kibar,... gibi sacma dusuncelere kapilma sakin. kadaşımın ailesi beni sever iki ablası iki küçük kardeşi var büyük ablasıyla pek aram yoktur ortamca ablası küçük kızlar ve annesiyle aram iyidir yarın bir nişan var dün geceden beni davet ettiler nişan dediğim kadınların olacağı bir eğlence çok paniğim erkek arkadaşım ya da benim bir tanıdığım olmayacak yalnız olacağım. Büyük ablasının eşinin kardeşi yani eniştesinin kardeşi erkek arkadaşımın eski sevgilisi küçük ablayla ve annesiyle arası çok iyi 1 de orda olmam lazım bu saat oldu uyuyamadım tüm gün beraber olacağız nasıl davranmalıyım kız çok illet biri aileye yapmadığını bırakmamış ama hala seviyorlar ve aşırı samimiler çok tedirginim
Ben anlamadim ne demek istediginizi?kızlar nişanı olan eski sevgii...aynı zamanda akrabalar konu sahibinin sevgiisi ile.