Yarın sevgilimin eski sevgilisiyle tanışıcam

Ben olsam gitmezdim, daha şimdiden sevgili ailesi ile bu kadar samimi olmak bana pek sempatik gelmiyor .Tabiki tercih meselesi

Sen hangi sıfat ile oradasın hem de tek başına ? Kabul etme ve gitme açıkca da belirt ben şu aşamada niye gideyim diye kendini rahat kız gibi gösterme aile zaten bi acaip ha gittin hiç kıza karşı agresif olma güleryüzlü ol çok da samimi olmadan baktın bu agresif ince bi iki laf sok otursun yerine

Kiz aileye ne yapmis gercekten dogru olduguna inaniyor musunuz?ayrilip gidenlere hep oyle derler de ondan soruyorum emin misiniz diye?aile illet olmasin sonra da zarari size olur
Bu arada ne sekilde karsilasirsaniz karsilasin samimi olmaniza gerek yok bilmiyormus tanimiyormus gibi davranin normal merhaba merhaba yeterli

sızden once olan bırsey ıcın bugun veya yarın yapacagınız bırsey yok
hıc bısey olmamıs gıbı bılmıyomus gıbı davran gıtsın

Sencede bu ziyaret bir hayli sinir bozucu değilmi ben kendimi senin yerine koyuyorum,sinirlerim alt üst oluyor bu ailede bi anormallik var.....senin yerinde olsam gitmezdim ....

Sevgilinin ailesi bunu hic akil edemiyomu?
Bide buyur etmesinler sizin masaya, hah tam olur.

Neyse, yokmus gibi davran.
Ben kisilikten saymazdim yokmus gibi yapardim.

bence sizi aynı ortama sokmamalılar,uzak tutsunlar.yapmadığını bırakmadı diyorsunuz nasıl seviyorlar ben anlamadım.onların karakterinden şüphe ederdim

Aileye yapmadığımı bırakmamış ve kızı hala seviyorlarsa, demekki aile baska dilden anlıyor, sizde kızın dilinden Konuşun, sevilin :KK14:

sevgilin ve eski sevgilin kaç yaşındalar acaba
bence aynı ortamda olmanız hiç normal değil. ailesinin seni de onu da çok sevmesi çok garip. hele senin sorduğun soru çok daha garip ( samimi olmalı mıyım o kızla)

İyi geceler hepinize,erkek aO benden daha guzel, kibar,... gibi sacma dusuncelere kapilma sakin. kadaşımın ailesi beni sever iki ablası iki küçük kardeşi var büyük ablasıyla pek aram yoktur ortamca ablası küçük kızlar ve annesiyle aram iyidir yarın bir nişan var dün geceden beni davet ettiler nişan dediğim kadınların olacağı bir eğlence çok paniğim erkek arkadaşım ya da benim bir tanıdığım olmayacak yalnız olacağım. Büyük ablasının eşinin kardeşi yani eniştesinin kardeşi erkek arkadaşımın eski sevgilisi küçük ablayla ve annesiyle arası çok iyi 1 de orda olmam lazım bu saat oldu uyuyamadım tüm gün beraber olacağız nasıl davranmalıyım kız çok illet biri aileye yapmadığını bırakmamış ama hala seviyorlar ve aşırı samimiler çok tedirginim
Sevgilinin ailesi dusuncesizlik etmis.
Sakin kizla tanistiginda, muhattap olman gerektiginde kendini o kizla kiyaslama. Su an sevgilinin yaninda SEN varsin, bunun da sebepleri var. Bunu unutma, mesafeli ama saygili ol. Basarilar dilerim :)

o yokmuş gibi davran çok doğal olmaya çalış ne kadar kolay olmasa da. o senin rahatsızlığnı farkederse bundan zevk alır:KK45:

Şuan sevgili aşamasında olduğunuz için, yanında sevgilin olmayacağı için bir de sevgilinin eski sevgilisi de orada olacağı için bence gitme. Hem sevgilinin olmadığı yerde senin işin ne?

X