Yarın sevgilimin eski sevgilisiyle tanışıcam

Assmmiinn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
3
0
28
İyi geceler hepinize,erkek arkadaşımın ailesi beni sever iki ablası iki küçük kardeşi var büyük ablasıyla pek aram yoktur ortamca ablası küçük kızlar ve annesiyle aram iyidir yarın bir nişan var dün geceden beni davet ettiler nişan dediğim kadınların olacağı bir eğlence çok paniğim erkek arkadaşım ya da benim bir tanıdığım olmayacak yalnız olacağım. Büyük ablasının eşinin kardeşi yani eniştesinin kardeşi erkek arkadaşımın eski sevgilisi küçük ablayla ve annesiyle arası çok iyi 1 de orda olmam lazım bu saat oldu uyuyamadım tüm gün beraber olacağız nasıl davranmalıyım kız çok illet biri aileye yapmadığını bırakmamış ama hala seviyorlar ve aşırı samimiler çok tedirginim

Eşimin eski sevgilisi, aynı ortamda çalıştığım eski bir iş arkadaşımdı.. hala bana cuma mesajlari gönderir.. numaram hiç değişmediği için onda mevcut.. rahatsız olmuyorum açıkçası.. hiç densizligini gormedigimden..
Sen de takma.. Çok gerekiyorsa kurula kurula gidip selamini verirsin.. samimi olman gerekmez neticede..

Bence ortada anormal bir durum var gibi gorunuyor tatlim.. yani en azindan benim icin normal bir aile ogullarinin eski sevgilisiyle yeni sevgilisini ayni ortama sokmamali..yani sen varsan kusura bkmasinlar ama digeri gitmek zorunda, bu sana yapilan bir terbiyesizliktir bence.. seni sevdiklerine emin misin?

Nisanli degilsin. Sevgilinin olmadigi eglencede seninde isin yok bence. Ne diyecekler gelinim mi ? Senden oncekileride oyle tabistirdilar emin ol :) yada kumasi derler ee iki gelini olacak kadinin :) normal bisey degil yaptiklari saygisizlik bana gore..eski sevgilisiyle seni karsi karsiya getirmeleri ortam olusturmalari falan

iki ucu boklu değnek bence gittiğinizde sempatik olun herkesi kendinize hayran bırakın

bunun sonu yok. eniştenin kardeşiyle çıkmışsa her ortamda karşılacaksınız. bu nişanda olmaz,ama birgün ev oturmasındada. (,ablasında mesela.) olacak..
yapacak birşey yok

senin sevgilinde de sevgilinin ailesinde de iş yok. sen yol yakınken kaç kurtul bu adamdan. bu nasıl bi terbiyesizliktir ? sanırım bundan daha büyük bi hakaret olamaz. sende saf saf nasıl davranmalıyım diyorsun. dişlerini çıkar sevgilini bir güzel hallettikten sonra akşam orada geçireceğim vakti arkadaşlarınla geçir.
diyecek söz bulamıyorum o derece sinirlendim şuan. bu ne saçmalıktır. O aileninde sevgilinin de seni sevdiği falan yok.

eniştesinin kardeşinin her daim görmek zorunda kalacaksın..
ben olsam gitmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…