Yarın Serdar Erenle randevum var!!!!(meme buyutme)

ninoni

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
10
0
merhaba kızlar

yarın serdar eren le randevum var aylarca gogus buyutme doktorlarını arastırdıktan sonra serdar eren de karar kıldım.bu sıteden de takip ettim ama ona amelıyat olan arkadaslardan özellikle ameliyat sonrası hakkında bılgı alma ımkanım var mı???

merhaba kızlar

yarın serdar eren le randevum var aylarca gogus buyutme doktorlarını arastırdıktan sonra serdar eren de karar kıldım.bu sıteden de takip ettim ama ona amelıyat olan arkadaslardan özellikle ameliyat sonrası hakkında bılgı alma ımkanım var mı???

ben 30 eylul de serdar eren e ameliyat oldum, zaten ondan baskasina olmazdim, dusunemiyorum da
super bir doktor
cokpahali ama goguslerin icin deger
`meme diklestirme ameliyati oldum ayrintilariyla` baslikli yazimi okursan detaylariylA OGRENIRSIN

evet cok pahalı ama degecek bence de. 14 aralıkta ben de ameliyat oluyorum çok heyecanlıyım.

Evet ya çok pahalıymış gerçekten..Hakkınızda hayırlısı,hayırlı haberlerinizi bekliyoruz...ne mutlu size :KK58:

arkadaşlar ameliyatım 6 aralığa alındı yani yarın sabah!!!! inanılmaz heyecanlıyım. bu arada 9000 euro degıl 8000 euro hastane masrafları ameliyat öncesi tahliller de dahil.

arkadaşlar ameliyatım 6 aralığa alındı yani yarın sabah!!!! inanılmaz heyecanlıyım. bu arada 9000 euro degıl 8000 euro hastane masrafları ameliyat öncesi tahliller de dahil.

hayırlısı olsun allah yardımcınolsun başarılı gecer umarım 9 arlıktata ben gidiyorum serdar beye

ben 30 eylul de serdar eren e ameliyat oldum, zaten ondan baskasina olmazdim, dusunemiyorum da
super bir doktor
cokpahali ama goguslerin icin deger
`meme diklestirme ameliyati oldum ayrintilariyla` baslikli yazimi okursan detaylariylA OGRENIRSIN
ben sizin meme dikleştirme ameliyatı oldum başlıklı yazınızı bulamadım .merak ettiğim konular var. yardımcı olabilirseniz sevinirim

pazartesi öğlende ameliyatımı oldum eve döndüm kızlar..serdar bey muhtesem bir doktor cok guzel oldular :)

çok geçmiş olsun :KK16: darısı haftaya benim başıma :97:

Son düzenleme:
ameliyat olalı bugun 11 gun oldu ve agrılarım tamamen bitti. göğüslerim harika duruyo :) cok pahalı olduğunu kabul ediyorum ama çok guzeller. bütün dünyanın takip ettiği bir doktor serdar bey hiç süphem yoktu zaten. bu arada drenlerle ılgili çok yazı okudum burda cıkartırlen cok acıdığını söyleyenler var.arkadaşları sakın korkmayın çıkarken hissetmedim bile ve doktorların dren kullanması ameliyattan sonra bir sıkıntı yaşanmasın diye. korkacak birsey yok!!!

ameliyat olalı bugun 11 gun oldu ve agrılarım tamamen bitti. göğüslerim harika duruyo :) cok pahalı olduğunu kabul ediyorum ama çok guzeller. bütün dünyanın takip ettiği bir doktor serdar bey hiç süphem yoktu zaten. bu arada drenlerle ılgili çok yazı okudum burda cıkartırlen cok acıdığını söyleyenler var.arkadaşları sakın korkmayın çıkarken hissetmedim bile ve doktorların dren kullanması ameliyattan sonra bir sıkıntı yaşanmasın diye. korkacak birsey yok!!!

çok sevindim gecmiş olsun .darısı başıma 26 ocakta bende göğüs küçültme ameliyatı olacagım serdar beye

herkesin agri esigi, gogus yapisi, vucudu farkli.kimisinde agri yapan sey kimisinde yapmayabilir
benim direnleri cikartilmasi sancili olsa da, 5 dk suren birsey,ve suan hatirlamiyorum bile
bazilari ise cok rahat etmis, onemli olan goguslerimin sonrasinda nasil oldugu ki benim super oldular
cekilen her agriya,her aciya, verilen butun paralara ve emeklere hepsine milyon kez deger diyorum
gene olsa gene yaptiririm
hic dusunmeyinnnn

Selam,

Ben de bu hafta Serdar Bey'e ameliyat oldum. Ameliyat sonrası bakımdan çok memnun kaldım.
Daha önceki silikon çıktı yenilendi ve göğüsler dikleştirildi. Benim problemim göğüslerim arasında büyüklük ve şekil farkı var. Ameliyat sonrası benim gibi hisseden var mı?

Aşırı merak ettim bu 8000 euroluk göğüsleri... lütfen arkadaş olarak ekler misin beni eğer ki resimlerin varsa... walla dudağım uçukladı fiyatı görünce 8..0

Son düzenleme:
X