Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar
yarın serdar eren le randevum var aylarca gogus buyutme doktorlarını arastırdıktan sonra serdar eren de karar kıldım.bu sıteden de takip ettim ama ona amelıyat olan arkadaslardan özellikle ameliyat sonrası hakkında bılgı alma ımkanım var mı???
arkadaşlar ameliyatım 6 aralığa alındı yani yarın sabah!!!! inanılmaz heyecanlıyım. bu arada 9000 euro degıl 8000 euro hastane masrafları ameliyat öncesi tahliller de dahil.
ben sizin meme dikleştirme ameliyatı oldum başlıklı yazınızı bulamadım .merak ettiğim konular var. yardımcı olabilirseniz sevinirimben 30 eylul de serdar eren e ameliyat oldum, zaten ondan baskasina olmazdim, dusunemiyorum da
super bir doktor
cokpahali ama goguslerin icin deger
`meme diklestirme ameliyati oldum ayrintilariyla` baslikli yazimi okursan detaylariylA OGRENIRSIN
ameliyat olalı bugun 11 gun oldu ve agrılarım tamamen bitti. göğüslerim harika duruyo :) cok pahalı olduğunu kabul ediyorum ama çok guzeller. bütün dünyanın takip ettiği bir doktor serdar bey hiç süphem yoktu zaten. bu arada drenlerle ılgili çok yazı okudum burda cıkartırlen cok acıdığını söyleyenler var.arkadaşları sakın korkmayın çıkarken hissetmedim bile ve doktorların dren kullanması ameliyattan sonra bir sıkıntı yaşanmasın diye. korkacak birsey yok!!!