- Konu Sahibi ciilekkokulum
-
kızlarr kolum kırılmıştı 7 8 ay önce platin takıldı bi iki aydırda devamlı agrıyo doktora gittim omzumdan boyun'dan gelen sinir kaslarına bakalım dedi sorun orda olabilir dedi. Platinimin röntgenini cektiler bişey cıkmyınca emar verdi cok korkuyoruumm sbah hastaneye gidicez napıcam benn cıglık cıglıga aglarım cıkarın beni diye mumkun değill giremem ben orayaaa
bende kapalı alan korkusu var emarda ne varki falan demeyin neolur o çıldırtıcı ses tabut gibi bi cihazın içinden çıkamama korkusu sanki hep orda kalcaksın kafayı yiyceksinde kimse seni duymayacak hissi.......... 2 kez çektirdim ikisinde de ağlaya ağlaya titreyerek çektirdim çok koorkuyorum emar isteyecekleri konularda doktora bile gitmek istemiyorum artık. benimkiler 40 dk sürüyodu çıkınca psikolojim bozuldu hala atamadım üzerimden siz emardayken nasıl rahatlamaya çalşıyosunuz biraz yardımcı olurmusunuz banada
22 ocakta mr çekindim. mr cihazına girmemek için çok direndim kalp atışLARIM HIZLandı panikledim. yoğun baş dönmem oluşmuştu doktor istedi mr. hemşireye çok paniklediğimi söyledim. aile fertlerinden kalp pili takmayan hamile olmayan üzerinde metal birşeyler bulunmayan birilerinin oda içinde kalabileceğini söyledi. kardeşimle annem sürekli konuştular onları dinlerken zamanda hızla geçti. içimdende sayı saydım. hızlıca zaman geçti hoş benim 15 dk kadar sürdü ilaçlı mr istenmişti. Allah herkese acil şifa versin. her hastalık çok zor.
Ben de senin gibi diyordum büyük konuşmamak lazımmış girdim hiç bir şey olmadı içeri gayet ferah ve ışıklı eşit:konu eskiymişkızlarr kolum kırılmıştı 7 8 ay önce platin takıldı bi iki aydırda devamlı agrıyo doktora gittim omzumdan boyun'dan gelen sinir kaslarına bakalım dedi sorun orda olabilir dedi. Platinimin röntgenini cektiler bişey cıkmyınca emar verdi cok korkuyoruumm sbah hastaneye gidicez napıcam benn cıglık cıglıga aglarım cıkarın beni diye mumkun değill giremem ben orayaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?