- 22 Ocak 2019
- 2.924
- 1.695
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
azonce konuda rast geldim yarinokullar mi acilacak yaa benim neden haberim olmadı bundan ..kızım 1ebaslayacak ..lütfen bilgi verirmisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayıt yaptırdınız inşallahazonce konuda rast geldim yarinokullar mi acilacak yaa benim neden haberim olmadı bundan ..kızım 1ebaslayacak ..lütfen bilgi verirmisiniz
Gündemi takip etmediğiniz için olabilir.benim neden haberim olmadı bundan
İnşallah yaptırmıştır diye umuyorumHic mi haber izlemiyorsunuz uzaktan eğitim başlıyor yarin. Kızınızı şimdiye kadar bir okula kayıt yaptırmış olmanız gerekirdi.
Gerçekten neden haberiniz olmadi?azonce konuda rast geldim yarinokullar mi acilacak yaa benim neden haberim olmadı bundan ..kızım 1ebaslayacak ..lütfen bilgi verirmisiniz
Gerçekten neden haberiniz olmadi?
1 e baslayacak bir çocuğunuz var ve okul konularının bu kadar karışık olmasina ragmen bu kadar uzaktan mi takip ediyor hatta etmiyorsunuz?
Yani insan hayret ediyorTam buna benzer bir şey yazıyordum ben de :) :)
21 eylülü bikiyorim ama 1.siniflar yarın başlayacak diye duydumhayır yarın online eğitim başlıyor.
21 eylülde açılacak okullar.
yarın yaptiracaktimKayıt yaptırdınız inşallah![]()
Lütfen sahte konu olsunyarın yaptiracaktim![]()
arkadaşlar 21 Eylül'de baslayacahini biliyordum ben ve 1 .sınıfların dhaa erken yüzyüze başlayacaklarını duydum burdaYani insan hayret ediyorbirde sanki herkese kapilarina gidip haber veriliyor gibi benim neden haberim olmadi diye sormus konu sahibi
![]()