- 15 Şubat 2015
- 163
- 45
-
- Konu Sahibi Blackberry2245
Amin insallah..İsterseniz bir arkadaşınızla gidin..
Hem destek olur size ..
Hakkınızda hayırlısı olsun. .
Galiba Bende yalniz gidecegim..Hakkınızda hayırlısı olsun..
Tek başınıza gitseniz bile,dimdik durun.
Güçlü halinizle, o yıkılsın.
Duruşmaya tek gittim.
o ağladıkça,ben daha güçlü durdum..
yeterince üzülmüştüm zaten..bir de orada gözyaşı akıtmaya değmezdi..
Anlasmali degil, ne kavgalar oldu ne celiskiler.. Ayrilmayi o istedi pesinden baya kostum coktum bittim. Ama simdi okadar iyimki iyikine bitmis diyebiliyor ve Ondan yalniz gidip bak ayaga kalktim demek istiyorum..Anlaşmalıysa eğer aranızda bir sıkıntı yoksa nence yalnız git.Allah yardımcin olsun canım.
Bence bir arkadaşınız ile gidin. Boşanma bir ameliyat gibidir. Bir parçanız kesilip atılır. Hastalıklı bir parça bile olsa, kesilmesi sizin yararınıza bile olsa ameliyat bünyenizi zorlar. Şık olun, güzel olun ama olur da başınız dönerse yanınızda çaktırmadan tutunacağınız biri olsun. Umarım gelecek günleriniz hep mutlu olur.merhaba arkadaslar onceki konularimdan belki hatirlarsiniz beni...
Esimden bosanmak üzereyim, almanyada bir sene beklemek süreci var maalesef... Ve bu bir sene esimle para yönden esit olalim diye nafaka alacagim ve durusmamiz yarin ... Kendisini 4ay görmedim..Sorum su yalniz gidip dim dik ayaktayim yikilmadim mi yapip yoksa yanima bir arkadasimi mi alayim?? ( ailemi soracak olursaniz yarin oldugunu bilmiyorlar onlar cok uzuldu ayrildigima onlara yine karsi tarafla karsilastirmak istemiyorum olay bitdikten sonra anlatacagim herseyi ).... Fikrilerinizi bekliyorum simdiden tesekkurler :)
Tsk ederim yorumunuz icin :)Bence bir arkadaşınız ile gidin. Boşanma bir ameliyat gibidir. Bir parçanız kesilip atılır. Hastalıklı bir parça bile olsa, kesilmesi sizin yararınıza bile olsa ameliyat bünyenizi zorlar. Şık olun, güzel olun ama olur da başınız dönerse yanınızda çaktırmadan tutunacağınız biri olsun. Umarım gelecek günleriniz hep mutlu olur.