Saç Rengi ve Saç Boyama Yarın kuaföre gidicem kızlar yardımcı olrmsnz?(Resimli)

barbiee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
151
1
96
Diğer
Başlıktanda anlaşılacağı gibi yarın kuaföre gidicem kızlarr tabanı kumral aralarında doğal renkte sarılar istiyorm balyaj yanii ... Daha önce bi kuaföre gittim açarsam saçların yıpranır diye açmadı saçımı bu tabanın üzerine yapalım dedi ama güvenemedim saçlarımn rengi kahve olcğu içinkaramel gibi olur diye istemedim yaptırmadım ayrıca kaynaklarımda var işim biraz daha zor . Lütfen yardım edin kızlar bana ne yapmalıyım ama istediğim renkte belli yani yorumlarınızı bekliyorumm kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
bence komple actrma sakınnn kullu kahve tabanıı yap ve uc kaynak taraflarınada krepe yogun balyaj ınce ama attırr cnm

cnm bu lınk tekı gıbı bırsey yanı kızılsız kahve kasdettıgım ucuna sarı cok yakısır hem toptan yanmamıs olur saçın...

kararsız kaldım ya kahvede nasıl durur şüphelerim var kumralda harika oluyo ama illa açtırmak lazım of

cnm bu saç acılırsaa yanar kusura bakma ama yanık sacıda ne renk yapasan yappp kalıtesız duruo..bakk sen bu kahvenın uzerıne bal sarısı attrr kuafore de solee bak bakalım ne dıcek

Sanırım haklısın çünkü kaynaklarımda var ikisinin açıldığında aynı rengi tutma olasılığı çok düşük. Kendi saçmla kaynakların yanii ..Taban aynı olmadıktn sonra aralarda sarılar olsa bile bi işe yaramayacak. Saçımdaki turunculklrdan ve yer yer iyice açıln sarı gibi duran yerlerden kurtulup Kahveye boyatıp dediğin krepe balyajı yaptırmak daha mantıklı.

aynı durumdayız sanırım benım de ten rengım bugday ıle esmer arası saclarım kestane.kendı sacım artık bı degısıklık yaptırmak ıstıorm gecen yıl ıst da mehmet tatlı ya gtmstm adam yapmadı bal rengı balyaj ıstıodum acmamlz lzm sacı hc gerek yok dedı.bu yıl yaptırdım normal bı kuaforde o da acmadı yapaerım sarı tonu balyaj ıı olur dedı ama berbat platınımsı bsy oldu acaıp basıttı dırek boyattım kendı sacıma..dıer ay yaptırcam ama karar veremıorm bal rengı balyaj mı yaptırsam yokssa dırek karamel e mı boyatsam esmer e yakısır dıolar gercı tam da esmer sayılalm..sen yarın gıdıcm demssn kuafore hallettın mı nasıl oldu? paylasabılırsen sevoınırım kararsız kaldım :S hıı bı de tanem sıvar ın sac rengı de cok gzl google yazınca cıkıo hemen su altı sarılı olan nasıl sence ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…