- 2 Mayıs 2012
- 78
- 0
- Konu Sahibi papatya0683
arkadaşlar özel bi şirkette yönetici asistanıyım ..memnun değilim fakat şartlar evlilik arifesi borçlar vs zorluo işte iinsanı çalışmaya..dün öyle kafam attı bişeye kariyer netten büyük bir firmaya başvurdum ..önden bir takım soruları oldu onları cevaplandırdım internetten üzerinden fakat asıl mesele şu : çok iyi derecede ingilizce bilen demişti ilanda.şuan çalıştığım yer için başka şubeye bizde böyle bir ilan vermiştik ingilizce şartı bakımından ama fos çıktı çokta önem arzetmedi..bende öyledir belki diesinden ve ingilizcem o --çok iyi derecede-- denilen ibarenin altında ne yazıkki ..zaten sorulardada nerde nasıl öğrendiniz ing die sormuşlardı bende süper lise çıkışllıyım ayrıca kursa gittim ama çok yeterli değilim dedim açıkça..1 saat sonra insan kaynaklarından aradılar:S hiç beklemiodum ama şuan çok korkuyorum..telefonda mülakata davet eden kişiyede söledim..cv mi umarım incelemişsiznizdir vaktinizi almak istemem ing yeterli değil dedim..o da olsun yönetim kurulu üyelerimizlede konuşturcam zaten sizi bi tanışmaktan sıkıntı olmaz dedi..cv me güveniyorum çok şükür fakat bu ing beni mahvetti..bu pozisyonda olan arkadaşlar bana bilgi verebilirler mi yada böle mülakatlara katılan oldu mu aranızda ..ben ancak telefonda kim kimi aradı şuan yok şugün gelecek vs diebilirim hani..çok gerildim beni biraz aydınlatır mısınız...eminim ki maaşı çok iyidir ve bu benim için bi basamak olacak sanıyorum..