yarın ki iş görüşmem için???yönetici asistanı olan var mı aranızda...

papatya0683

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
78
0
arkadaşlar özel bi şirkette yönetici asistanıyım ..memnun değilim fakat şartlar evlilik arifesi borçlar vs zorluo işte iinsanı çalışmaya..dün öyle kafam attı bişeye kariyer netten büyük bir firmaya başvurdum ..önden bir takım soruları oldu onları cevaplandırdım internetten üzerinden fakat asıl mesele şu : çok iyi derecede ingilizce bilen demişti ilanda.şuan çalıştığım yer için başka şubeye bizde böyle bir ilan vermiştik ingilizce şartı bakımından ama fos çıktı çokta önem arzetmedi..bende öyledir belki diesinden ve ingilizcem o --çok iyi derecede-- denilen ibarenin altında ne yazıkki ..zaten sorulardada nerde nasıl öğrendiniz ing die sormuşlardı bende süper lise çıkışllıyım ayrıca kursa gittim ama çok yeterli değilim dedim açıkça..1 saat sonra insan kaynaklarından aradılar:S hiç beklemiodum ama şuan çok korkuyorum..telefonda mülakata davet eden kişiyede söledim..cv mi umarım incelemişsiznizdir vaktinizi almak istemem ing yeterli değil dedim..o da olsun yönetim kurulu üyelerimizlede konuşturcam zaten sizi bi tanışmaktan sıkıntı olmaz dedi..cv me güveniyorum çok şükür fakat bu ing beni mahvetti..bu pozisyonda olan arkadaşlar bana bilgi verebilirler mi yada böle mülakatlara katılan oldu mu aranızda ..ben ancak telefonda kim kimi aradı şuan yok şugün gelecek vs diebilirim hani..çok gerildim beni biraz aydınlatır mısınız...eminim ki maaşı çok iyidir ve bu benim için bi basamak olacak sanıyorum..

ne kadar sanslısın bak...bence bunlar sadece formalite...cok iyi derecede ing bilmek :)) kısmetse zaten seni bulur gelir cnm...sıkma canını..haberlerini takip etcem bol sans:)

:) allah razı olsun çok teşekkür ederim umarım öyledir inşallah hayırlı olur en zından şuanki çalıştığım yerden daha iidir inşalllah

inş olur cnm hakkında hayırlısı olsun çok şanlısn:)) sonucu haber ver cnm bizede ne oldu alındınmıı işe merak ederiz.

öncelikle hayırlı olsun diyelim motivasyonun yerine gelsin. benim nacizhane bir kaç önerim olucak.

öncelikle takım giymeye çalış ama rahatsız edici olmasın örneğin üstü beyaz ceket altı siyah pantolon gibi saçlarını ya düz fönlet yada tepeden düzgün bir topuz yaptır idddalı bir makyaj yapma ama cildin parlak ve temiz görünsün. ayakkabıların kesinlikle tozlu olmasın sakın babet yada çok topuklu yada çok açık bir aykkabı giyme kırmızı r uj kırmızı ofeden kaçın tırnakların bakımlı güzel kokan bir kremle ellerin kremli olsun kısa tırnaklı ol ve sadece parlatıcı sür. bol yüzük bileklik abartılı küpeden kaçın. küçük bir inci küpe veya nokta küpelerden kullan. renkli çiçekli kırmızı ve kahvrengi tonları asla giyinme. dişler beyaz olsun ve ağız spreyi kullan. çok hantal büyük bir çantayla gitme. konuşurken kolunu gögsünü masaya değdirme.mümkün mertebe sadece sorulara cevap ver. efendim kelimesini kullanma. mümkün mertebede bildiğin herşeyi net söyle bilmediklerimnide ifade et. kendin kurallar sunma saat kaçta çıkabilirim hafta sonuda çalışıcakmıyım yıllık iznim ne kadar eşime bir danışabilirmiyim kelimelerini kullanma. bütün ofis cihazlarını kullanabiliyorsan bunları söyle proğramlama yeteneğin olduğundan bahset. umarım bunlar yardımcı olur. yııllarca personel alımı yaptım bu yüzden yardımcı olmak istedim. bol şans diyorum

kızlar desteğiniz ve verdiğiniz bilgiler için teşekkürederim..fakat essira tavsiyelerini önce okumadım sen yazdığın da zaten görüşmedeymişim..gittim geldim yani sölediğinin aksi şekildeydim az biraz:) fakat benden beter gelmişler wardı diebilirim ki çokta kıyafete bakıldığını sanmıyorum öleki kırmızı çanta kırmızı ayakkabı nar çiçeği vs gibi:) grup çalışması oldu ..sonra teker teker aldılar karşımda 4 adam:S benim olduğum grupta yarışabileceğim sadece bi kız olduğunu düşünüyorum..toplamda 5 kişiydik ama ben tek kızı karşıma aldım gibi ..oda çok atikti bide elçilik deneyimi falan warmöış..ben garibin istediği ücret sanıyourum onun yanında sinek kalır eğer ücreti baz alırlarsa ben önde olurum heralde:) tecrübe bakımından ise sanıyorum o ama azim ve çalışma bakımından yine ben diebilirim..kısmet bakalım öle güzel yerşer tutar benimi bulur bilinmez tabi allah en başta huzur wersin ki o çok önemli benim için ..hayırlısı dielim

Ben de özel bi şirkette 4 yıldır Genel Müdür asistanlığı yapıyorum. İngilizcem iyi. zamanında 2 kur dershaneye gitmiştim. Ama bilindiği gibi konuşlmadıkça körleşen bi dil. Benim iş ilanımda da bu şart vardı. ama ayda yılda bir arayan olursa müdürümü yurt dışından ancak o zaman lazım oluyor. Zaten kullandığım kelimeler kalıp. sonuçta adamla muhabbet edecek dereceye gelmiyosun. Boş vakitlerinde biraz düzeltirsen aksanını sorun olmaz bence. Şimdiden hayırlısı olsun.

evet bende zaten ancak onu yapabiliyorum ki zaten en başta da belirttim onlara çok yeterli değilim die.. ama tabi ölçü olarak neyi tutarlar bilemiyorum...evim yakın aynı sokkataki inşaat şirketindeyim..umarım bunlarıda baz alırlar ve isteidğim ücretide:)...6 kişiye birden bakılacakmış ben saftirik 1 üssü tuttum nerden bilebilirdim ki..işte kısmet ne bilim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…