yarın ilk randevuma gidiyorum..

AYXSXEGXUXL41

me and my pleasure..
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
480
3
kızlar sizi uzun zamandır takip ediyorum.sayenizde çok şey öğrendim diyebilirim..birkaç yıldır tamam bu sefer kesin silikon yaptırıyorum dedim.sonra bişey çıktı vazgeçtim.şimdi yine karar verdim ama bu kezde hafta sonu bi doktorun konuşmasını dinledim tv de..vücuta yerleştirilen iplantlar lenfoma yapabilir dedi.korktum..(gerçi netten bunla ilgili bişeyler bulamadım)yarınada randevum var doktorla(silikon için)ben gerçekten silikon istiyorum yıllardır ne çektiğimi bir ben bilirim.yarın doktorla konuşucam iyice..bakalım ne olacak..çok ta heyecanlıyım.ilk görüşmem olacak bu..

Son düzenleme:

Canım evet Takipte olduğunu Buradan Bilgiler Edindiğini farkındayım Herzaman karşılaşıyoruz araştırdığını biliyorum Yarın senin için BÜYÜK gün Umarım herşey Arzu ettiğin gibi olur ..
Tv de dinlemiş olduğun doktorun yorumuna çok fazla itibar etme derim neticede kesin bilgiler değil ve bu yaşantımız içinde yediğimiz İçtiğimiz Şeyler içinde Geçerli Herşeyi Çok mu inceleyip Organik beslenip Spor yapıp hafta en az 4 gün spor yapıp Bol Oksijen alıp Yaşıyoruz yaşıyorsun evet Ben böyle yaşıyorum bu benim Hayat Tarzım diyebiliyorsan bu operasyonuda hiç düşünme diyebilirim bende sana Olasılıklar herzaman her şey için geçerli Kesin Tanılar bildirgeler olmadan inanmak aldanış olur umarım Herşey Gönlünce Olsun canım benimm

umarım ilk görüşmen çok güzel geçer ve ameliyat tarihini yazarsın gelince.hadi bakalım hayırlısı olsun

merhaba.ilk randevun umarım istediğin ibi geçer.iyik bu siteye üye olmuşum,hem güzel dostluklar kuruyosun hemde bilgileniyosun.canım sana şimdiden kolaylıklar gelsin diyorum.bende küçük göğüslü bir bayan olarak seni çok iyi anladığımı belirtmek isterim.seneye bu ay inş barış beye ameliyat olmayı düşünüyorum,bakalım para biriktirme aşamasındayım:))mikscim bu arada seni arkadaş olarak ekledim ama dönmedinşayet resim olarak eklediğin avatar kendi resimlerinse şahane görünüyosun canım.ameliyatını kime oldun?arkadaşlık isteğimi kabul edersen sevinirim,tabi yazdıklarımı okursan:)kızlar hepinizi öpüyorum,mutluluk ve sağlık olu günler dilerim...

mrb arkadaşlar..bugün gitttim muayeneye.güzel geçti diyebilirim.bayağı konuştuk doktorla.sağolsun bıkmadan usanmadan cevapladı sorularımı.şu lenfoma konusuna gelince ben o konuda bilimsel bir araştırma olduğunu hiç duymadım dedi.lenfoma olacağın varsa bu implant varken de yokken de olursun,aynı şekilde göğüs kanseri de olabilirsin ama bunu implanta bağlamak yanlış olur dedi..bayağı rahatladım açıkçası.(kızlar ben biraz pimpirikliyim de) göğüslerim için evet göğüslerin gelişmemiş yaptırmakla ii ediyorsun.göğüs kadın için çok önemli,dişiliğin simgesi psikolojini çok etkiler bu senin için kesinlikle lükse girmiyor dedi.yalnız kızlar bana ilk olarak 230-250 cc falan dedi:S ben tabi şok(çünkü göğsüm çok az) internette silikon taktıranlardan okuyorum göğüsü az olupta 275-300 cc taktıranlar çok mutsuz, küçük oluyormuş 250 hepten küçük olcak dedim.bana bilgisayardan bir sürü resim açtı .300 cc sende abartı durur hiç doğal olmaz göğüs kafesinde çok geniş değil dedi.(boyum 1.68 kilom 53 bu arada)ben üsteleyince en fazla 275 ama 300 olmaz dedi(275 le 300 arasında çok fark varmı ) ameliyatta 250-275 arasını denerim hangisi ii olursa dedi.sonra tmm dedim.tekrar gidicem yakın zamanda sporcu sütyeniyle deneme yapıcam protezlerle.tarihide o zaman alıcam.nisan başı gibi olurum büyük ihtimal.ama şimdiden heyecan bastı.hele o hastaneye ilk girişimde resmen karnıma ağrılar girdi.kızlar hem çok korkuyorum hem de çookkk istiyorummm...

cnm haklısın doktorda seninkilere yakın şeyler söyledi zaten.yalnız iş ciddiye binince korkmaya başladım.doktor mentor marka yuvarlak protez kullanıyormuş.kas altı tekniğiyle.hıgh profil.kas altı, kas zarı altına göre daha ağrılı oluyor sanırım değil mi?neyse artık yaa herşeye razıyım..sonuçta mutlu olacağımı düşünerek motive edicem kendimi..

Son düzenleme:

Canım benim,bence başka bir doktorla daha görüşme yap derim.Hem kas altı,hemde 270cc lik bir protez seni menmun etmez bence.Çünkü kas altı ameliyatlarında kas proteze baskı yaptıgından öyle sütyen içinde denedigin büyüklükte durmayacak kesinlikle protez.270cc lik bir protez kas altında yaklaşık 250cc ye iner.Ayrıca kas altı protez ameliyatları agrı bakımından daha agrılıdır diger yöntemlere göre.Öyle hemen bir doktorun dedigiyle ameliyat olmanı önermem,biraz araştırma yap derim.

cnm yaşadığım yerde çok fazla seçeneğim yok.üniversite hastanesi var onuda neden bilmiyorum istemiyorum.2 ay önce kuzenim bu doktora silikon taktırdı(ona 250 cc kondu göğüsü vardı biraz önceden.)ve memnun kaldı.geçen yılda bi yine bi akrabam başka bi sebepten estetik oldu(jinekomasti)oda memnun kaldı.bana önerdikleri için onu seçtim.ama dediğine bende katılıyorum kas proteze baskı yapacak sütyenle denediğim boyuttan küçük olacak.sizlerden öğrendiğim kadarıyla benim ölçülerime en uygun 275-300 cc die düşünmüştüm ben hep.ama 300 cc doğal olmaz sende diyor(aslına bakarsan eşim 300 ve 350 cc ye büyük demişti netten gösterdiğimde,yani benim vücüduma)abartmakta istemiyorum.tekrar gittiğimde yine detaylıca konuşurum kafama yatmazsa bakarım yine başkalarına..

Hayırlı olsun canım heycan olur tabiki olmaz mı olsun bunlar güzel tatlı heycanlar uyuyup uyanıcaksın Ooh ne güzel Göğüslerin olacak hiç korkama rahat ol sanırım Doktoruda Tanıdık bildiğin bir doktor Aile Tavsiyesi ile de gidiyorsun kas altı ağrılı olur diye düşünüp heycan yapma Herkesin ağrı eşiği farklı olabilir bu belli olmaz arzum arkadaşımın da dediği gibi kas altında kalacağı için Silikonun Boyunu iyi ayarlamak Gerek sen bak işte tekrar konuş doktorunla eşinlede konuş buradada okuyorsun zaten biliyorsun artık nedir ne değildir herşey gönlüne göre Olsun İnşallahhh diyorumm

hemen birşey eklemek veya düzeltmek istiyorum; 275-300 cc arası taktıranların HEPSİ çok mutsuz değil. şöyle ki markadan markaya boyutları değişen silikon protezler bunlar, kişiden kişiye de değişiyor.. şöyle ki bana NAGOR marka takılan 280 cc Mentor'da 300 cc ye tekabül ediyor neredeyse, o sebeple markadan markaya değişir büyüklükler,bunu unutmamak lazım.
ve ben 280 cc Nagor takılan biri olarak ilk başlarda 400 cc'leri de duydukça küçük mü oldu diye hayıflanmışsam da şimdilerde asla aynı fikirde değilim bilakis gayet mutluyum ve iyiki 280 cc takılmış diyorum daha büyüğü BENİ hem şimdilerde hem de bikaç yıl sonra çok afedersiniz süt veren inekler gibi gösterebilirdi..
narin vücutlu bir hanıma koca koca göğüsler yakışır mı yahu, göz var izan var.. Dr.lar herşeyin iyisini, estetik olanı bizden daha iyi bilirler.. kişiye yakışanı , vücutlarımızı gördüklerinde bizim duygusal yaklaşımımızdan daha objektif bir şekilde değerlendirirler.. Adı üstünde Estetik Cerrah..

sevgiler..

markadan markaya cc değiştiğini bilmiyordum.iyi oldu öğrendiğim teşekkür ederim canım

Tessüf ederim poisa.400cc takılmış biri olarak kendimi bir inek gibi hissetmiyorum açıkcası.Bu yakıştırmayı sana hiç yakıştıramadım,bunuda buradan belirtmek istedim.Kişilerin meme boyutu,büyüklük istekleri tabiki kişiden kişiye degişebilir.Ben çokta ufak tefek biri degilim,şahsen fikrimi söylüyorum 400cc den aşşagısı bana takılsaydı beni kattiyen mutlu etmez,beklentimi karşılamazdı.Protez takılmadan önce bel,boy,kalça ölçülerimde alındı,ona göre karar verildi ve vücudumda kaldırdı 400cc yi.Çokta estetik durdugunada eminim,şahsen kameradan görenler gayet iyi olmuş diyorlar.Lütfen kelimelerimizi kullanırken biraz daha düşünceli ve saygılı olalım,lütfen.

Son düzenleme:

Üzüldüm yazdıklarımı direkt olarak üstüne almana, seninle ya da başka biriyle ilgili en ufak bir şey gelmemişti aklıma yazımı yazarken halbuki.
Lafı uzatmaya gerek yok, diyeceğim tek şey şu; senin de dediğin gibi eğer kalıplı bir bayansan 400 veya 500 cc bile kaldırır ama eğer benim gibi göğüs yapın dar ise değil 320 cc ,300 cc bile takılmaz, doktorun takmaz , 280cc'yi uygun görür.. eğer bende kalıplı bir hatun olaydım Dr beni görünce --aa sana 350 bile takarım- derdi ama adam bana sana 300 cc hayatta takamam göğsün almaz,dar - demişti..
yani düşün beni 400cc ile,ne olurdum..

bugüne kadar ne birini karaladım çok çirkin çok küçük olmuş gibi ne de onun gibi bişey ne de tam tersi ooo şu şöyle şu böyle dedim, beğendiklerimize zaten güzel diyoruz,niye demeyelim, senin mutluluğun benim mutluluğum,hepimiz burda bu sayfada bir amaç için bulunuyoruz,öyle değil mi!
kimse ile tartışmak ya da boş günümü geçirmek için buraya takılmıyorum ben,bir amacım var yani.. işimden gücümden vakit bulursam girebiliyorum ben bu sayfaya.. o sebeple bu güne kadar yazdıklarımla az çok ne olduğum ortadadır, kimse gücenip kırılmasın,KENDİMLE İLGİLİ YAPTIĞIM bir yakıştırmayı üstünüze almayın,üzülürüm,lütfen..

Son düzenleme:
haklısınız genelleme yapmam yanlış olmuş.ama ben burada okuduklarıma istinaden yazdım 275-300 taktıranlar mutsuz diye.yoksa o cc lerde taktıran herkes hakkında fikir sahibi değilim..sizin yazılarınızlada karşılaşmadım sayfalarda..sizinle yaklaşık olarak beden ölçülerimiz benziyorsa ve siz takılan cc lerden memnunsanız ne güzel.demek ki çok ta endişelenmeme gerek yok..bende çok büyük olsun istemiorum..dr ölçülerime en uygununu yapacaktır zaten..haftaya deneme protezleriyle karar vericez artık..hayırlısı...

benim yazılarıma sayfada karşılaşmadınız mı ??? alla alla neredeyse 3 aydır ilk sayfada- 21.12.2010 işte benim miladım- başlıklı sayfada yazıyorum ama gözden kaçmış olabilir..
kesinlikle cc imden memnunum,en içten şekilde darısı başınıza diyorum,en güzeli en sıkıntısızı ..

inanın valla hiç okumadım.başlığı hatırladım ama hiç bakmadım(zaman yetersizliğinden)yoksa o şekilde yazar mıyım?teşekkürler inşallah..

hiçbirinizin fotoğrafını göremiyorum 1 ay sonra görüşmem var doktorla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…