• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yarın hsg çektirecek bir pko'lu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tubilim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2020
336
305
53
Merhaba arkadaşlar yarın Bilkent şehir hastanesinde HSG çektireceğim ama çok korkuyorum.. Acının çok olmadığını duydum ki acısada öldürmez herhalde ağrıdan, acıdan değil ama çıkacak sonuçtan korkuyorum. Eşimde de hareketli sperm sayısı az ne olacak bilmiyırum. İçim biraz rahatlasın istiyorum çektiren arkadaşlar bana kısaca özellikle pko lu olup hsg çektiren arkadaşlar tüpleriniz açık mı çıktı kapalı mı.. açık çıkanlar açık kapalı çıkanlar kapalı yazabilir mi? Genelde durum ne merak ettim

Edit: merhaba arkadaşlar hsg çektirdim bugün. Deneyimlerimi paylaşmak istedim. Öncelikle kormayın boşunada özele gitmeyin evet bazı arkadaşlarınki ağrılı geçiyor ama çok nadir. Mesela biz bugün yaklalık 10 kişiydik 10 kişiden 4ü ağrılı oldu onlarında 2 si zaten dünün hastasıydı ve 2 sinin de rahmi darmış sanırım ila vermişler bugün tekrar çektirdiler ve sıkıntı olmadı onlarda da açıldı çok şükür. Bugünkü hastalardan biride onlarla aynı durumdaymış onada ilaç verdiler oda yarın çektirecek. Diger 1 kişininde tüpü tıkalıymış onunki bşraz ağrılı oldu. Geriye kalan hepimizin şükürki sonuçlarında bir şey çıkmadı. Ve ağrılıda olmadı. Benimde sol tüpüm tıkanıkmış. Biraz baskı yaptılar gerçekten adet sancısından farkı yoktu. Ve şükür ki açıldı. Darısı diğer işlemlere inşallah Allah isteyen herkese sağlıkla bir evlat versin bu işlemler boş gelecek ondan sonra sadece yıpratıcı bir süreç ama inşallah emeklerimz boşa çıkmayacak. Herkese sevgiler. 💖

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar yarın Bilkent şehir hastanesinde HSG çektireceğim ama çok korkuyorum.. Acının çok olmadığını duydum ki acısada öldürmez herhalde ağrıdan, acıdan değil ama çıkacak sonuçtan korkuyorum. Eşimde de hareketli sperm sayısı az ne olacak bilmiyırum. İçim biraz rahatlasın istiyorum çektiren arkadaşlar bana kısaca özellikle pko lu olup hsg çektiren arkadaşlar tüpleriniz açık mı çıktı kapalı mı.. açık çıkanlar açık kapalı çıkanlar kapalı yazabilir mi? Genelde durum ne merak ettim
Canım geçmiş olsun öncelikle benim açık tüpler, bende acı ağrı olmadı. 10 dk sürmüyor bile,

Bende polikistik overliymişim adetlerim düzenli ağrılarım da çok olmaz yani hsg çok şükür tertemiz çıkmıştı bence pko ile tüplerin çok alakası yok hani rahimde kist olabilir polip olur tamam da tüpler le ne gibi bağlantı olur ki belki de yanlış biliyorsundur inşallah seninde sonuçların temiz çıkar korkma 5 dk içinde olup bitiyor

Pkoluyum 2 kere sağlıksız gebelik gecirdim ondan sonra şişli echomarda çekildim. Temiz çıktı çok şükür, ağrısız ve basit bir işlemdi 😊

Bende 30 kasımda aynı yerde çektirdim max 10 dk işlemdi pco var bende de tüplerin açık çıktı zaten tıkalıysa ilaçla açılan bsy korkma ağrıda çok olmadı bende bi de Cd almayı unutma ben çektirdiğim de makina bozuktu kadın doğumun karşısında bir yerden aldım sen sor yinede elinde bulunsun lazım oluyor

Bende polikistik overliymişim adetlerim düzenli ağrılarım da çok olmaz yani hsg çok şükür tertemiz çıkmıştı bence pko ile tüplerin çok alakası yok hani rahimde kist olabilir polip olur tamam da tüpler le ne gibi bağlantı olur ki belki de yanlış biliyorsundur inşallah seninde sonuçların temiz çıkar korkma 5 dk içinde olup bitiyor
Teşekkür ederim çok sevindim senin adına😊 ben hiç adet olmuyorum bir de çoook uzun süre d...35 kullandım o yüzden korkuyorum alakası var mı yok mu bilmiyorum ama eşimde de sorun var ya 3.cü bir sorun daha olursa diye çok korkuyorum 😢

Bende 30 kasımda aynı yerde çektirdim max 10 dk işlemdi pco var bende de tüplerin açık çıktı zaten tıkalıysa ilaçla açılan bsy korkma ağrıda çok olmadı bende bi de Cd almayı unutma ben çektirdiğim de makina bozuktu kadın doğumun karşısında bir yerden aldım sen sor yinede elinde bulunsun lazım oluyor
Çok teşekkür ederim, çok sevimdim senin adına inşallah benimde temiz çıkar 😊

Teşekkür ederim çok sevindim senin adına😊 ben hiç adet olmuyorum bir de çoook uzun süre d...35 kullandım o yüzden korkuyorum alakası var mı yok mu bilmiyorum ama eşimde de sorun var ya 3.cü bir sorun daha olursa diye çok korkuyorum 😢
Kız korkma bizde hiç sorun yok sadece ben pkoyum o da hiç bir belirtisi yok olmuyor 3 yılı geçti bu işin sorunla alakası yok nasip kısmet işi rabbim dilemeli o zaman olur

Tubilim Tubilim ben de ankara şehir hastanesinde rahim filmi çekincem. Adetin ilk günü gel dediler de adetin ilk günü gittiğimde direkt filmi çekecekler mi yoksa randevu mu verecekler. Yani adetken film çekiliyo mu ki? İşleyiş nasıl biraz anlatır mısın?

Tubilim Tubilim ben de ankara şehir hastanesinde rahim filmi çekincem. Adetin ilk günü gel dediler de adetin ilk günü gittiğimde direkt filmi çekecekler mi yoksa randevu mu verecekler. Yani adetken film çekiliyo mu ki? İşleyiş nasıl biraz anlatır mısın?
Merhaba adetin ilk günü gidiyorsunuz doktor sizin için sekreteryaya istem atıyor ve size oradan hsg için gün veriyorlar bir hafta sonra falan oluyor adetinizin gününe bağlı. Sonra bir kağıt veriyorlar. Hsg testinden 1 gün önce gidip kan veriyorsunuz bir tüp bir de covid 19 testi yapıyorsunuz. Doktorda reçete veriyor o gün eetesi gün çekime gelirken bu ilaçları alıp öyle gel diyor. Ama adetin ilk günü hsg için geldim diye muhakkak belirtin ben ilk başlarda bilmiyordum doktorlarda sürekli değişiyordu birisi bana emin misin ilk gün mü gel dediler falan deyip yolladı sen söyle hsg için sıra alıcam diye

Şu an covid19 testinden daha çok korktum yalnız :olamaz: bu arada verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Bir de ankara şehir hastanesinde rahim filmi çekilmiş hanımlara sormak istiyorum; oradaki rahim filmi makinesi "C kollu makine" mi?

Şu an covid19 testinden daha çok korktum yalnız :olamaz: bu arada verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Bir de ankara şehir hastanesinde rahim filmi çekilmiş hanımlara sormak istiyorum; oradaki rahim filmi makinesi "C kollu makine" mi?
Rica ederim ben de çektirdim bugün ama kol mol görmedim 😂 ne yaptılarhiç bir fikrim yok ama bir şey sokacaktı onu sokmadan açıldı tüpler şanslısın dediler

Back
X