Ben. Bu ay ara verdik ne ilaç ne igne artık üç ay kullandım zaten doktor letu da son hakkın dedi şuan ister letu kullan ister aşılama yapalım.dedi bende bu ay hiç birini istemedim bakalım ne olucak birde ben 33yasindayim herkes 30yasina gelmeden bazı şeyler daha kolay oluyor diyor ama.ya nasip artik rabbim nasip etsin sagliklaDurumunuz ne birebir aynıyız 29 yaşında 7 buçuk yaşında oğlum var kardeş istiyot benim amh dusuk tedaviye başladık catlatma iğnesi kullanacaktır ama kendisi çatlamış kısmet bakalım bu 6. Ayımız duphoson verdi 14 gün kullan dedi Allah evlatlarımıza saglikli kardeşler nasip etsin inşallah Allah hiç olmayanlarda versin oğlum hemen spontane olmuştu böyle çok stresmis her ay hayal kırıklığı
Hadi bakalım hayırlısı olsun ve. Geçen ay ilk defa oldum onu çok iyi değerlendirmek gerekiyor ben catladigini hissetigim gün düğün vardı değerlendiremedik o da nasipte. Ve olmadıCanım merhaba benim hiç çocuğum yok 2 yıldır uğraşıyorum olmuyor, bu ay ilk kez klomen+ovitrille deniyorum dün kontrolde doktor biri 20 mm diğeri 20.5 mm 2 yumurta gördü ve E2 hormonu 1111 çıktı, iğnemi bugün saat 11 de vuruldum, ben de çok hakim değilim çatlatma iğnesi olayına birlikte takip edelim
Ya bi şey sorcam benim iğneden sonra 36 saat dün akşamdı ve bugün bütün gün ağrım vardı, ama akşam yaptığım ovü testi hala koyuydu acaba çatlamadı mı ?Hadi bakalım hayırlısı olsun ve. Geçen ay ilk defa oldum onu çok iyi değerlendirmek gerekiyor ben catladigini hissetigim gün düğün vardı değerlendiremedik o da nasipte. Ve olmadı
Ben. Bu ay ara verdik ne ilaç ne igne artık üç ay kullandım zaten doktor letu da son hakkın dedi şuan ister letu kullan ister aşılama yapalım.dedi bende bu ay hiç birini istemedim bakalım ne olucak birde ben 33yasindayim herkes 30yasina gelmeden bazı şeyler daha kolay oluyor diyor ama.ya nasip artik rabbim nasip etsin saglikla
Ben. Bu ay ara verdik ne ilaç ne igne artık üç ay kullandım zaten doktor letu da son hakkın dedi şuan ister letu kullan ister aşılama yapalım.dedi bende bu ay hiç birini istemedim bakalım ne olucak birde ben 33yasindayim herkes 30yasina gelmeden bazı şeyler daha kolay oluyor diyor ama.ya nasip artik rabbim nasip etsin saglikla
Bu kadar hızlı iğnenin etkisi atılırmı vucuttan ofArkadaslar ben bu ay adetin 5. Gununden itibaren gunde ikş kez klomen kullandım kontrolde 16-18-19 mm yumurtam oldu 07.11 de saat 12 de ovitrelle vuruldum aynı zamanda ovulasyon testi yaptım 36. Saatte cizgi cok koyu oldu ve 2 gun sonra t çizgisi silikleşti galiba yumurta catladı dedim. Bugun de gebelik testi yaptım tek çizgi var ilactan dolayı bile 2. Çizgim yok yanş bu ay gebe kalmadıgım ablamına mı geliyor cok üzgünüm bilgisi olan yardım edebilir mi
Bende bu ay letuya başladım çarşamba günü kontrolüm var bakalım inşallah yumurtam gelişmiştirCanım merhaba benim hiç çocuğum yok 2 yıldır uğraşıyorum olmuyor, bu ay ilk kez klomen+ovitrille deniyorum dün kontrolde doktor biri 20 mm diğeri 20.5 mm 2 yumurta gördü ve E2 hormonu 1111 çıktı, iğnemi bugün saat 11 de vuruldum, ben de çok hakim değilim çatlatma iğnesi olayına birlikte takip edelim
Hayırlısı olsun inşallahBende bu ay letuya başladım çarşamba günü kontrolüm var bakalım inşallah yumurtam gelişmiştirbirde bişe diycem ben yürüyüşde yapıyorum herhangi birşey olurmu letu ilacını kullanırken
Teşekkür ederim çok korktum birşey olur diyeHayırlısı olsun inşallahyürüyüşle hiçbir şey olmaz aksine yürüyüş çok iyi yumurtalıkların çalışması için
Yok canım korkma doktorlar hep diyor ki bu kadar kısırlık olmasının nrdeni bile temelde hareketsizlik aslında biraz daha hareketli bi yaşam tarzı tercih etmeliyizzTeşekkür ederim çok korktum birşey olur diye
Yok canım korkma doktorlar hep diyor ki bu kadar kısırlık olmasının nrdeni bile temelde hareketsizlik aslında biraz daha hareketli bi yaşam tarzı tercih etmeliyizz
[/QHareketlilik konusuna gelince günlük 1 satte olsa yürüyüş yapan birisiyim
Grip oldum bugün yani tam zamanını buldu gripken çatlatma iğnesi yıpılıyor mu acabaÇok iyi canım maaşallah aynen devam
Yapılır canım neden yapılmasın kiGrip oldum bugün yani tam zamanını buldu gripken çatlatma iğnesi yıpılıyor mu acaba
Eda hanım naptiniz ben bu ay femara kullandım 5gun sabah akşam biraz öncede çatlatma iğnemi yaptım 18mm ve 19mmolmus yumurtam iki tane ama doktor bir daha ki ay tüp bebek dedi sizi merak ettim durumunuz ne güzel haberler var miDurumunuz ne birebir aynıyız 29 yaşında 7 buçuk yaşında oğlum var kardeş istiyot benim amh dusuk tedaviye başladık catlatma iğnesi kullanacaktır ama kendisi çatlamış kısmet bakalım bu 6. Ayımız duphoson verdi 14 gün kullan dedi Allah evlatlarımıza saglikli kardeşler nasip etsin inşallah Allah hiç olmayanlarda versin oğlum hemen spontane olmuştu böyle çok stresmis her ay hayal kırıklığı