Lekeler, Çiller Yarın benimi aldırıyorum doktordan gün aldım kızlarrrrr!!! yardım edin

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
M

MeDuSa

Ziyaretçi
kızlaaaaaaaaar
doktordan yeni geldim hemen size yazayım dedim
ben devlet hastanesine gittim çenemde et beni var ama küçük siyah renkte üstünde kıl vardı ben büyüyo gibi geldi ve doktora gittim işte
cildiyede sıra bile yoktu hemen girdim içeri doktorda kırk yaşının üstünde esmer bi bayan teni süper bayıldım sengözlerimebaksanab
neyse benlerim zararlımı diye gitmiştim çenemdeki bene büyüyebilir istersen yarın alalım dedi
neyse yarın saat 2de alacaklar paradan bahsetmedi sanırım sigorta ödeyecek
ama alınırken acır diye korkuyorum komik duruma düşeceğim diye doktora diyemedim aldıranlar varmı kızlar acıo mu :uhm:
herkes pricing mi ne varya ondan sanıo aslında güzeldi ama çok büyürse sanırım kötü olurdu CADIARZU
yarın aldırcam işte ya acırmıki bilgisi olan varsa ne olur söylesin senağlama

bende aldırmıştım acımıyor hissetmiyorsun o bölgeyi uyuşturup alıyor...eğer derinse temizliyor içten..birde aldıktn sonra patolojiye yollasın bi kontrol ettir risklimi diye.....dikiş vardı bende bir hafta o dikişler kalıyor arada pansuman yaptırıyorsun..sonra onlarıda temizliyor acımıyor rahat ol....

nasıl uyuşturuo iğne ile mi
birde dikişler çok kötü mü duruo yaaaa :KK43:(

hafta sonu üç gün düğün varda ondan dedim :KK43:

nasıl uyuşturuo iğne ile mi
birde dikişler çok kötü mü duruo yaaaa :KK43:(

iğne ile o bölgeyi uyuşturmuştu benim dr. belki seninde yüzünde olduğu için dikiş yerine estetik yapıştırmada yapabilir bilemiyorum ama bandajla kapatıyor mikrop kapmaması için...benimde yüüzmde vardı ama aldırmadım çünkü hafifte olsa iz kalıyor tamamen yok olmuyor yara izi gibi hafiften bi iz kalıyor....

iğne ile o bölgeyi uyuşturmuştu benim dr. belki seninde yüzünde olduğu için dikiş yerine estetik yapıştırmada yapabilir bilemiyorum ama bandajla kapatıyor mikrop kapmaması için...benimde yüüzmde vardı ama aldırmadım çünkü hafifte olsa iz kalıyor tamamen yok olmuyor yara izi gibi hafiften bi iz kalıyor....

cnm doktor banada zamanla büyür demese aldırmıcaktım bi tane daha vardı o büyümez ona dokunmayalım dedi benneyaptımki
bende aldırcam iz kalsada sorun deil çünkü dudağımın hemen altında zaten fazlada görünmüyordu aslında gülünce belli oluo sadece

benim bi tanıdığım aldırmıştı biraz iizi kalıyo ama acımadığını hatta hiç hissetmediğini söylemişti

canım benim tanıdık bi adam da aldırdı =) gayet ii durumda ne iz var ne bişey.. bi arkadasımda alnındakini aldırdı.. ilk zamanlar dikiş izi olabilir ama geciyo.. estetik dikiş mi atıyolarmış ne.. tıpta yaptırmıstı..

benimkini devlet hastanesinde alcaklar inş ii olur kızlar dua edin ya başıma iş açmayayımda

kızlar çok heyecanlıyım ya acırsa ya kötü olursa diye ya napcam ben hiç ben aldıran yokmu başka

benim arkadaşım koca koca 3 tane aldırdı. acımıyo dedi uyuşturuyolar.ama onun dikiş izi kalmıştı senin yüzünde olduğu için dikiş atmazlar bildiğim kadarıyla. korkulacak bişiy yok heyecan yapma desemde insanın elinde olmuyo ister istemez heyecan olur. çok geçmiş olsun.

iğneyi yaptığı zaman bi yanma duyucaksın, hemen uyuşur zaten, acımaz. benim sırtımdan iki tane büyük ben aldılar birnin derinliği 5 cm birinin 4 cm di genişliklerini hatırlamıyorum. sırt olduğu için çok kötü iz kaldı... ama pigmentleşme vardı melanine çevirebilirdi aldırmak zorunda kalmıştım

ya acımazsa gitmişken dicem de yanağımdakinide alsın bari :))
ama yüzümde ya iğne yapmaz inşallah kızlar

eğer büyüme filan yoksa aldırma bence canım, iz filan kalır riske atmanın hiç gereği yok, izler ben den daha kötü duruyo emin ol

işte buna büyüme var dediğinden aldırıom yoksa aldırmıcamda
ama dieri hoşuma gidio aslında da bu çenemdeki büyüyomuş
acımasında senağlama

Ama canım benlerle oynatmak riskli değilmidir ?

Ama canım benlerle oynatmak riskli değilmidir ?

aslında benler alınmasa daha çok risk oluo dedi doktor tabi hepsini aldırmak değil demek istediğim büyüme yada kıllanma olan benler zamanla allah korusun kansere dönüşebilir dedi :nazar:
kendi dedi bunu alalım die bende yarın aldırcam 2de alacakmış devlet hastanesinde
tabiki benle oynamak daha zararlı ama tamamen alınırsa bi parçası kalmadan o zaman zararlı olmasınıda engelliomuş
doktorun yalancısıyım cnm fisfisfis

doktor bosuna alalım demez.. devlette calısan doktorlar özeldeki gibi ücrette almıyo o nedenle bosuna ugrasmak istemezler gereksiz bişey olsa belliki bi olumsuz sey gördü.. ben etbenlerden korkarım nedense benimde minik bitane var koltuk altımda aldırmayı düşünüyorum cünkü makineyle alırken sürekli kanıyo... mikrop kapacak diye kanadıgında ödüm kopuyo.. yarın bende bi ugrayayım doktora..

doktor bosuna alalım demez.. devlette calısan doktorlar özeldeki gibi ücrette almıyo o nedenle bosuna ugrasmak istemezler gereksiz bişey olsa belliki bi olumsuz sey gördü.. ben etbenlerden korkarım nedense benimde minik bitane var koltuk altımda aldırmayı düşünüyorum cünkü makineyle alırken sürekli kanıyo... mikrop kapacak diye kanadıgında ödüm kopuyo.. yarın bende bi ugrayayım doktora..

cnm bugün bana verdiğin destekten dolayı çok teşekkür ederim Şeniz

canım benim ne demek.. sen ii olda.. gerci bişeyde yapmadım.. gecmiş olsun tekrar tekrar.. yarın yazabilirsen sonucları yaz...

X