Saç Uzatma Yöntemleri Yarın aktara gideceğim, saçlarım için neler almamı tavsiye edersiniz ?

cayvekahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
951
5
96
İzmir
kızlar saclarım hiç uzamıyor sureklı kestırıyorum uzasada ucları ıncelıyor ve kuyruk gbı oluyor
internetten baya araştırdım yagları.özellikle barcelino ve mecitefendi cok okudugum begenilen yaglardanmış. bunların yanında badem ve hint yagınıda cok okudum.hangilerini almalıyım bana yardımcı olurmusunuz

Son düzenleme:
Tatlım bence sinameki+badem yağı+vitamin ampülleri kürünü uygulamalısın..Bunun için aktardan sinamekiyle badem yağını al Sinemakinin bi paketini ben 3 tlye aldım ama biraz kazıklandım galiba çünkü başka bi yerde 1 tl'ydi Badem yağıda 50 ml 4 lira falan..Eczaneden de bemiks,evigen,bebanthene vitamin ampüllerini al bunlarında her biri 4 lira falan her birinin içinde 5 tane falan var sana 5 kürlük yeter.Bu kür uzaması içindi.Eve gidince bi tutam sinamekiyi 1 çay bardağı suda kaynat ılık olunca içine bi tatlı kaşığı badem yağı ve her bi vitamin ampülünden birer tane kır içine karışımı ben fıs fıslı şişenin içine koydum daha raht oluyo kullanması.
Bakım içinde barcelinoyu düşünmelisin bence. Ben daha kullanmıyorum ama okudğum yorumlar çok iyi.Şimdi rozita saç bakım yağını kullanıyorum onuda aktrdan aldım 10 tl'ye.ama bu bitince barcelinoya geçmeyi düşünüyorum.Bakımı 2 günde bir sinamekili kürü haftada bir yapıyorum.2 Hafta oldu daha bi uzama yok ama sçlarımın sağlıklı olduğunu düşünüyorum tatlım.Ama biraz sabretmek gerek

Son düzenleme:
Barcelino var ben de ama sevmedim pek.Bence yağlar tek başına yetersiz.Sağlıklı saçlar için öncelikle yediklerimize dikkat etmeliyiz.Sağlıklı beslenmek çok önemli.Saç diplerini derinlemesine temizleyen,gözenekleri açan bir şampuanla başlamalısın bence.Daha sonra yağlarla takviye yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…