Bir de kizi 4 yasinda olarak hesaplasaydim da yorumum degismezdi.
20 gundur babasindaymis, dun konu sahibinde kalmis, ve konu sahibi baban seni almaya gelecek dediginde istemedigi icin tamam kal demis.Bayanlar konu sahibi sanırım tam anlatamadı derdini. Sanırım o da şuanki psikiloji ile ne demek istediğini anlatamadı. Şunu demek istedi" kızımın velayeti bende, babasını özledi, bende baba özlemini gidersin diye kızımı orada bıraktım ancak bana gelecek ve babası ile aramızda bir sıkıntı yok, problem yok. kızımda etkilenmesin diye nerde kalmak isterse onu uyguluyoruz" ki bu da olabilir bir şey. Bu kötü anne, çocuğunu istemeyen anne olayları değil yani.
Geri gönderilmeye çalışılmamış. Sadece çocuk babasında kalmak istemiş ve annesi de çocuğum üzülmesin diye kalmasına müsaade etmiş. Elbette ki benim de çocuğum isterse babasında kalmayı ve bunu kendine problem ederse kalabilir. Sonra beni özler bana gelir.Ttabiki çocuk babasında kaldı diye zil tak oyna veya hayatını yaşa olayı olmaz. Üzülürüm, içim kan ağlar elbette lakin çocuğumun benim yanında babama gitmek istiyorum diye ağlaması beni daha da kahreder. Zaten bu olayları onlara yaşatmaya hakkımız yok birde bunun için çocuğa göz yaşı mı döktürecez. Bu işler gerçekten zor işler, ağır imtihan.20 gundur babasindaymis, dun konu sahibinde kalmis, ve konu sahibi baban seni almaya gelecek dediginde istemedigi icin tamam kal demis.
Babasi ailen dolduruyor bende kalinca benim direktiflerimi uygulayacak bakici bakacak demis.
Sizce bu cocuk babasinda mi kaliyor yoksa annesinde mi? Hafta sonlari falan kalsa ona laf yok zaten 20 gundur babasinda olan cocuk 1 gun sonra tekrar neden geri gonderilmeye calisilir?
Sanirim yanlis anlayan sizsiniz.
Yahu cocuk 20 gun kalmis zaten babasiyla.Geri gönderilmeye çalışılmamış. Sadece çocuk babasında kalmak istemiş ve annesi de çocuğum üzülmesin diye kalmasına müsaade etmiş. Elbette ki benim de çocuğum isterse babasında kalmayı ve bunu kendine problem ederse kalabilir. Sonra beni özler bana gelir.Ttabiki çocuk babasında kaldı diye zil tak oyna veya hayatını yaşa olayı olmaz. Üzülürüm, içim kan ağlar elbette lakin çocuğumun benim yanında babama gitmek istiyorum diye ağlaması beni daha da kahreder. Zaten bu olayları onlara yaşatmaya hakkımız yok birde bunun için çocuğa göz yaşı mı döktürecez. Bu işler gerçekten zor işler, ağır imtihan.
.20 gundur babasiyla bugun geldiler davayi actik vekaleti ben aliyorum ama kizim kimde isterse onda kalsin nasil mutlu oluyosa saygi duyalim dedik.
Bugun kizim baban yarin gelecek bugece burda kal yarin gidersin tekrar dedim kalmak istemedi peki dedim.
Bu çocuk zaten 1 yıldır annesindeymiş, sadece yaklaşık 20 gün babasında imiş. Tekrar kalmak istemiş ve annesi müsaade etmiş. Zaten farklı şekilde bir durum olsa annesi tabiki buna müsaade etmez ki velayet annesinde zaten. İstediği zaman alır. Görüşme günlerinin haricinde görüştürmez. Ama bunlar ister doğru olsun ister yanlış olsun çocuğu kırmadan, üzmeden bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Bunları kadın sevincinden yapmıyor ki. Çocuk istemeyince ne yapacak yani.Yahu cocuk 20 gun kalmis zaten babasiyla.
Cocuga baban almaya gelecek demis. 20 gun sonunda cocuk hakli olarak gitmek istememis.
20 gun sonunda dese ki kizim bir aydir bendeydi babasi almayagelecekti tamam diyelim.
20 gun baba 1 gun anne sonra kiz itiraz etmeseydi yine baba olacakti:
Bu da demek oluyor ki cocuk babasiyla kalacak arada annesini gorecek.
Mahkeme 4 yasindaki cocuga secme sansi vermezken bana tuhaf geliyor bu durum.Bu çocuk zaten 1 yıldır annesindeymiş, sadece yaklaşık 20 gün babasında imiş. Tekrar kalmak istemiş ve annesi müsaade etmiş. Zaten farklı şekilde bir durum olsa annesi tabiki buna müsaade etmez ki velayet annesinde zaten. İstediği zaman alır. Görüşme günlerinin haricinde görüştürmez. Ama bunlar ister doğru olsun ister yanlış olsun çocuğu kırmadan, üzmeden bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Bunları kadın sevincinden yapmıyor ki. Çocuk istemeyince ne yapacak yani.
Amin, haklarında hayırlısı olsun ya. Gerçekten bu durumlar zor durumlar. Rabbim kimseye göstermesin.Mahkeme 4 yasindaki cocuga secme sansi vermezken bana tuhaf geliyor bu durum.
Ne diyeyim cocuk icin en hayirlisi olur insallah
Bana hic normal gelmedi annesi dururken baba ve babannesiyle yasamasi.
Mahkeme 4 yasindaki cocuga secme sansi vermezken bana tuhaf geliyor bu durum.
Ne diyeyim cocuk icin en hayirlisi olur insallah
Bana hic normal gelmedi annesi dururken baba ve babannesiyle yasamasi.