Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoook acıtasyon yapıp çocuğum için ölüyorum bitiyorum asla o adama vermem illa bende kalacak yemişim kızımın kararını demedin ya hemen kötü anne ilan edilirsin. Çok tanıyolar ya seni içini biliyolar hemen yargılarlar.. Çocuğun özgürlüğü var istediği zaman annede istediği zaman babada kalabilecek. Çocuk kaçırma olayları olmicak, birbirine düşman anne babası yok ne güzel işte. Baba da anne de lazım çocuğa.
Kizimin velayeti bende babasi babaannesiyle yasiyo zaten.
Az once konustum yine kizimla.
Beni seviyo tabiki kizim. Ama babasina asik cunku babasida kizina asik gerisini siz dusunun.
Bazen korkum olmuyor degil ama devamli iletisimde olcaz. Bi muddet sonra gelicek zaten.
Velayet bende kimse anlamiyo sanirim babasina ozlemini dindirdikten sonra tekrar gelicek bende burdan desteklicem.
Babamin baski yaptigi gibi babasini kotulemelimiydim ondan sogusun diye?
Cocuk babasıyle değil de babaaanesiyle hasret giderecek :)konuyu bölük pörçük anlamaya çalışıyorum kızınız babasını 1 yıldır görmemiş sonra 20 gün vakit geçirmişler babasına alışmış doğru mu?
velayeti alsanız bile çocuk babada kalacak ve babaanneyle birlikte bakıcı bakacak öyle anlatmışsınız.işte burada şaşırıyor zaten insanlar.yoksa babayı kötüleyin,görüştürmeyin demiyor ki kimse.
2011 de 2 aylik olan kizin su an 3 yasinda olmasi sasirtici bir sey mi sizce?Ben konu sahibinin 3 yaşında kızım dediğini görmedim. He kızı 3 yaşındayken konu açmışsa üzerinden zaten zaman geçmiş, verilmeyen yaşı nasıl çıkartıyorsunuz ki ortaya ? Ayrıca çocuk 5 yaşında diye hala söylüyor yani. Zaten seneye bu çocuk okula başlayacak e okula başlayınca ister istemez anne yanında kalacak ve bir düzene oturacak bu. Çocuk bence kalan 1 senesini özgürce dilediği yerde kalarak geçirsin. Fakat bu süreçte kızınıza artık okula gideceği dönemler de belirli aralıklarla babasına gidebileceğini fakat isterse hafta içi akşam ödevleri bittikten sonra geç olmamak şartı ile 1-2 saatliğine babası ile vakit geçirebileceğini de söyleyebilirsiniz. Bence çocuğa baskı yapmamanız istediği yerde kalmasına izin vermeniz çok güzel. İnsan doğduğu andan itibaren bir bireydir ve nasıl olmasını istiyorsa öyle karar verebilir.
Yanlis hesaplamisim bi ust mesajda yazdim.Kızım 3 yaşında dememiş onu Nerede gördünüz anlamadım 5 e girdi demiş bazıları öyle hesaplıyor 4 dü bitirip 5 den gün aldı 5 e girdi diyor.
Bir de kizi 4 yasinda olarak hesaplasaydim da yorumum degismezdi.Kızım 3 yaşında dememiş onu Nerede gördünüz anlamadım 5 e girdi demiş bazıları öyle hesaplıyor 4 dü bitirip 5 den gün aldı 5 e girdi diyor.