yarin 9 'da bosaniyorum...

Yoook acıtasyon yapıp çocuğum için ölüyorum bitiyorum asla o adama vermem illa bende kalacak yemişim kızımın kararını demedin ya hemen kötü anne ilan edilirsin. Çok tanıyolar ya seni içini biliyolar hemen yargılarlar.. Çocuğun özgürlüğü var istediği zaman annede istediği zaman babada kalabilecek. Çocuk kaçırma olayları olmicak, birbirine düşman anne babası yok ne güzel işte. Baba da anne de lazım çocuğa.

tsk ederim beni anlasiginiz icin.
Gercekten cok kotu oldum. Zaten biri ote git dese aglamaya basladim.
Kimse inanmicak burda belki ama gercekten kizimin karari anne viraz daha kalim diye cok israr etti kizim bu gece kal yarin gelip alcak baban dedim kabup etmedi opustuk koklastik gitti. Babasida dedi kalmak istiyosan kal kizim diye.
Hayir illa kalacaksin gidemessin babanla diretseydim daha iyi olmicakti.
Ayriyeten tekrar aoylim velayeti bende oyle anlastik zaten babasiyla ama kizimin mutluluguda onemli.

[ QUOTE="neslim07, post: 40240543, member: 669112"]1 buçuk saat kaldı hadi göz aydın[/QUOTE]
Evet 6 dan beri uyanigim insallah boyle hayirli olur.

hatırladım sizi,adam ben böyle çok huzurluyum ama gelmek istersen gel,ama benden kocalık bekleme demişti.bi de annemlerle yaşarız demişti galiba..
1 yıldır çocuğunu görmeyen adama da 1 ay çocuk vermezdim sanırım..tabi ki çekişmeler olmasın medenice boşanılsın,çocuk arada kalmasın ama,5 yaşındaki çocuk da ne zaman neresi derse de olmasın..bunun da ayarı önemli..
ayrıca boşanma kararınız için tebrik ederim..
sanırım huzur falan derken,boşanıyor olmama rağmen demek istedniz..duygularınızı tam ifade edemediğinizi düşündüm:)

Kızınız kaç yaşında ?
Kimde kalmak isteyeceğine karar werebileceğine göre yaşı büyük olmalı...
Babada da kalsa bende de kalsa farketmez demişsinizya hani;
Ben bunu diyemem mesela we asla da diyebileceğimi düşünmüyorum.
Oğlumu olmadan yapamazdım ben istediğim zaman görecek olsamda yok kabullenebileceğim birşey değil....
Hakkınızda hayırlısı...

Son düzenleme:
Kizimin velayeti bende babasi babaannesiyle yasiyo zaten.
Az once konustum yine kizimla.

Beni seviyo tabiki kizim. Ama babasina asik cunku babasida kizina asik gerisini siz dusunun.
Bazen korkum olmuyor degil ama devamli iletisimde olcaz. Bi muddet sonra gelicek zaten.

Allah aşkına mantık duvarınız mı çöktü? 3 yaşındaki her kız babasına aşıktır ama asıl ihtiyacı olan anne yanıdır.

boşanma kararınız çok güzel ama lütfen çocuğu babaya bırakmayın,onun en çok anneye ihtiyacı var.

Son düzenleme:
kararınıza saygı duyuyorum, sizi vicdansız anne ilan edenlerden değilim ama kızınız büyüyüp bir genç kız olduğunda kafasına esince babaya, canı isteyince size gelmesi sorun olabilir.
bu disiplini şimdiden vermeniz lazım.
haftaiçi sizde haftasonu babasında kalsın bence.
siz tek mi yaşıyorsunuz, çalışıyor musunuz bunlara göre ayarlayın kalma durumunu.

Velayet bende kimse anlamiyo sanirim babasina ozlemini dindirdikten sonra tekrar gelicek bende burdan desteklicem.
Babamin baski yaptigi gibi babasini kotulemelimiydim ondan sogusun diye?

konuyu bölük pörçük anlamaya çalışıyorum kızınız babasını 1 yıldır görmemiş sonra 20 gün vakit geçirmişler babasına alışmış doğru mu?

velayeti alsanız bile çocuk babada kalacak ve babaanneyle birlikte bakıcı bakacak öyle anlatmışsınız.işte burada şaşırıyor zaten insanlar.yoksa babayı kötüleyin,görüştürmeyin demiyor ki kimse.

Siz mi rahatsınız ben mi sorunluyum. 3 yaşında bir cocuğun secme sansı olamaz. Anne ile kalır.net.

Yok velayeti bende ama babaaane bakacak, yok o benle kalacak. Nüfus cüzdanı sende olsa nolur, el kadar bebe yanında olmadıktan sonra.

konuyu bölük pörçük anlamaya çalışıyorum kızınız babasını 1 yıldır görmemiş sonra 20 gün vakit geçirmişler babasına alışmış doğru mu?

velayeti alsanız bile çocuk babada kalacak ve babaanneyle birlikte bakıcı bakacak öyle anlatmışsınız.işte burada şaşırıyor zaten insanlar.yoksa babayı kötüleyin,görüştürmeyin demiyor ki kimse.
Cocuk babasıyle değil de babaaanesiyle hasret giderecek :)

Ben konu sahibinin 3 yaşında kızım dediğini görmedim. He kızı 3 yaşındayken konu açmışsa üzerinden zaten zaman geçmiş, verilmeyen yaşı nasıl çıkartıyorsunuz ki ortaya ? Ayrıca çocuk 5 yaşında diye hala söylüyor yani. Zaten seneye bu çocuk okula başlayacak e okula başlayınca ister istemez anne yanında kalacak ve bir düzene oturacak bu. Çocuk bence kalan 1 senesini özgürce dilediği yerde kalarak geçirsin. Fakat bu süreçte kızınıza artık okula gideceği dönemler de belirli aralıklarla babasına gidebileceğini fakat isterse hafta içi akşam ödevleri bittikten sonra geç olmamak şartı ile 1-2 saatliğine babası ile vakit geçirebileceğini de söyleyebilirsiniz. Bence çocuğa baskı yapmamanız istediği yerde kalmasına izin vermeniz çok güzel. İnsan doğduğu andan itibaren bir bireydir ve nasıl olmasını istiyorsa öyle karar verebilir.

Ben konu sahibinin 3 yaşında kızım dediğini görmedim. He kızı 3 yaşındayken konu açmışsa üzerinden zaten zaman geçmiş, verilmeyen yaşı nasıl çıkartıyorsunuz ki ortaya ? Ayrıca çocuk 5 yaşında diye hala söylüyor yani. Zaten seneye bu çocuk okula başlayacak e okula başlayınca ister istemez anne yanında kalacak ve bir düzene oturacak bu. Çocuk bence kalan 1 senesini özgürce dilediği yerde kalarak geçirsin. Fakat bu süreçte kızınıza artık okula gideceği dönemler de belirli aralıklarla babasına gidebileceğini fakat isterse hafta içi akşam ödevleri bittikten sonra geç olmamak şartı ile 1-2 saatliğine babası ile vakit geçirebileceğini de söyleyebilirsiniz. Bence çocuğa baskı yapmamanız istediği yerde kalmasına izin vermeniz çok güzel. İnsan doğduğu andan itibaren bir bireydir ve nasıl olmasını istiyorsa öyle karar verebilir.
2011 de 2 aylik olan kizin su an 3 yasinda olmasi sasirtici bir sey mi sizce?
Duzenleme:
Pardon 2014 te kalmis benim kafam.
Cocuk tam olarak 4 yasinda. sanirim 2011 subat dogumlu.

Kızım 3 yaşında dememiş onu Nerede gördünüz anlamadım 5 e girdi demiş bazıları öyle hesaplıyor 4 dü bitirip 5 den gün aldı 5 e girdi diyor.

Kızım 3 yaşında dememiş onu Nerede gördünüz anlamadım 5 e girdi demiş bazıları öyle hesaplıyor 4 dü bitirip 5 den gün aldı 5 e girdi diyor.
Yanlis hesaplamisim bi ust mesajda yazdim.
2011de 2 aylik diye konu acinca direk aklim 3 yasina gitti. Meger 2011 in basiymis ve 2015 in de basinda oldugumuza gore 4 yasinda oluyor cocuk.
Boyle tuhaf bir soyleyis var. Simdi benim oglum 2 yasini 2 ay gecti. 3 yasinda demek yerine 2 yasinda derim. Kendim de 26 yasindayim, bir daha ki ay dogum gunum gelmeden 27yim demem yani :KK70:

Ya bosanma sürecin hakkinda biraz bilgi verirmisin yani anlasmalimi nafaka ne kadar aldin avukat ücreti falan filan

Asıl detay şu cümlede; kızım babaannesindeyken babası bakıcı tutacak.cünleyi tam alıntı yapamadım.yani kağıt üstünde vekalet annede ama kız uzun süreliğine babaannede kalacak sanırım.kısa süreliğine olsa kim bakıcı tutar.konu sahibi keşke önce bir pedogogla görüşseydiniz.4 yaşındaki çocuk herşeyi ister,bir orda bir burda,hiç mi bu çocuğun psikolojisini düşünmüyorsunuz.kızma ama ilk mesajında çok rahat olduğunu gördüm.ben olsam endişelenirdim kızım için

Asil kizi icin bosanmasi lazim.ciftler hep cocuk icin mutsuz bi evliligi sürdürüyolar ama cocuk iki kati daha mutsuz oluyo.yazik yani sürekli kavga sesi falan olacagina ayrilmak cocugun daha hayrina.

X