• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın 10 TEMMUZ olsaydı kazanır mıydınız?

berceste06

:((
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
539
5
96
43
Diğer
Arkadaşlar bu konuyu açtım çünkü 2 ay kaldı ama hala cok eksigim var yani sınav yarın olsa yanmıştım....sizler ne alemdesiniz,yarın sınav olsa hazır mısınız?konular bitti mi umutlu musunuz?bilmiyorumkismileeyvahedigeldismile

bilmem kazanırmıydım atanırmıydım..
daha doğru düzgün deneme yapmadım 1 kere yaptım 2 ay önce..bu ay düzenli denemelere başlayacağım..o zaman gerçeği görürüm atanabilirmiyim atanamazmıyım..beniimde çok eksiğim var gibi hayırlısı artık.

Yeni çalışmaya başlamış birisi olarak kararsızım :) Gerçi ben Öss'ye de son 2 hafta kala çalışmaya başlamıştım :) 21'i işaretleyeceğim için sanırım gene de bir şekilde atanırdım.

imkansız ötesı bırsey hayalini bıle kuramıyorum kaznamamın daha bırsuru eksık var

kızlar sz yetırtırebılıyormuusnz bıde egıtım olunca ımkanı yok yetısmıyor ya

ay kızlar bende aynı daha kitao yüzü açmadım evli ve ders çalışıyo olmak çok zor galiba

evet gerçekten evli olmak zor bekarlar hallerine şükretsin ve calışsınlar hele bi de çocuk varsa....neyse ben son 1aylık tekrarlardan umutluyum....konularım bitti sayılır tek derdim vatandaşlıkla..

hayııııır! büyük ihtimal kazanamazdım çünkü mat çalışmaya yeni başladım:(:(:(

benim sınav 26 eylülde. yarın 26 eylül olsa, 70küsür puanım olur oda bana belki yeter belki yetmez.. en az 75 almam lazm..genel kültürde hazırımda,matemetiği yaza bırakıyorum. henüz tam anlamıyla hazır değilim :(

mümkünatı yok kazanamazdım sempatiksalakcinni
yorum sorusu istiyorum ben bilgi soruları çok zooorr senağlama

Back