-
- Konu Sahibi Meyveliturta19
Çok kötüyüm çok öfkeliyim önce kendimi sonra da o lanet olası ailesini hiç bir zaman affetmeyeceğim!!
4 yıl köpek gibi birbirimizi sevdik hala da öyle çok seviyorum..
Ama bitti! Şuan öfkemden bir yerlere gidip sabaha kadar bağırmak ağlamak istiyorum. Allaah benim belamı versin!!!
Bir çoğunuz bilir biz de mezhep farkı vardı babam vermiyordu beni.. sonra bir mucizeyle verdi ve artık kendi ailem tarafından hiç bir sorun yok! Ama o lanet kayınpeder ve kaynana kendilerinin çok saygılı ve ileri görüşlü insanlar bizim hayallerimizi herşeyimizi yıktı! Ömrümün sonuna kadar neftet edeceğim!!!
Benden düğünde başımı açmamı iştediler.. kabul etmedim bana. İlla açıcaksın dediler!!
Benim ailem nişanlımın herşeyiyle kabul etti.. şimdiye kadar hep benim ailem suçlandı..
En büyük korkuları nişanlımı kendi tarafıma çekmem!!! Ben asla böyle bir şey yapmadığım halde o kadar saygısızlar benden istedikleri şeye bakın!!
Telefonda kayinvalideyle tartiştım.. nerede sizin özgürlüğünüz dedim nerede sizin saygılı halleriniz dedim?
Ben oğluna zorla bizim şeylerimi yaptırsan hoşuna gider mi dedim? Bana eğer yaptırırsabln 10 yıl sonra da olsa sizi ayırırım dedi! Suratına kapattım yüzüğü attim Allah sizi kahretsin!!
Nisanlim yarimsaattir ariyor mesaj atiyor ailemi silerim gerekirse gorusmezsin onlarin verdigi evde de oturmayiz ne olur bana bunu yapma!! Diye mesajlar atmiş
Ben daha ailemedim.. hayatımın en korkunç anını yaşıyorum.. iki çeşme size yazıyorum ne olur konumu siyasete ve dine çekmeyin!!!
O kadar kötüyüm ki şu an evden çıkıp gitmek istiyorum.. size cevap veremeycem sadece yazmak istedim şuanda hiç bişey yapamıyorum!!!!!!
hic kusura bakma cnm suc sende esinin ailesi madem acık saclı biriydi görüs olarak o sekıldeydi ya hic baslamıcaktın bu iliskiye yada sacını acıcaktın yani kusura bakma seni kabul etmisler dügünde sacını acsan nolur ben burda kendi düsncemi yazıyorum simdi yazıma atlayanlar cemberlitaslar cıkar bu benim düsüncem kapalı bi gelin istemeye bilirler ama ogulları icin bellki istemisler seni eee sende sacını acıver nolur yanii
Limoncu saçmalama lütfen nedemek ne olur saçını aç sanki keyfi birşey saç açıp kapatmak dinine göre yaşıyor demekki konu sahibi böyle saçma şeylerede sinir oluyorum kadın kapalı ama düğünde kafası açık pehhhic kusura bakma cnm suc sende esinin ailesi madem acık saclı biriydi görüs olarak o sekıldeydi ya hic baslamıcaktın bu iliskiye yada sacını acıcaktın yani kusura bakma seni kabul etmisler dügünde sacını acsan nolur ben burda kendi düsncemi yazıyorum simdi yazıma atlayanlar cemberlitaslar cıkar bu benim düsüncem kapalı bi gelin istemeye bilirler ama ogulları icin bellki istemisler seni eee sende sacını acıver nolur yanii
moda yada dini inanci beni baglamaz cnm cocuk tarafı istemeye blir bu hep böyledir yani acık saclı bi aile kapalı gelin istemez kapalı insanda acık gelin istemez o yüzden iliskiye baslarken cocuk degil ailesinnde düsüncesi görüsü önemli kız arkadası acısından demiyorum yani siz anlayn tabiriZaten bu insanlar da moda diye bas kapatiyor degil mi? Ben de acik biriyim ama insanlar inanclarini kisilerin "canim oyle istiyor"larina gore sekillendiremezler. Resmen sacmalamissiniz kabul edin.
Zaten bu insanlar da moda diye bas kapatiyor degil mi? Ben de acik biriyim ama insanlar inanclarini kisilerin "canim oyle istiyor"larina gore sekillendiremezler. Resmen sacmalamissiniz kabul edin.
Ya çocuk tarafı kim oluyor böyle bi konuda laf onlara düşmez nasıl bir bakış açısımoda yada dini inanci beni baglamaz cnm cocuk tarafı istemeye blir bu hep böyledir yani acık saclı bi aile kapalı gelin istemez kapalı insanda acık gelin istemez o yüzden iliskiye baslarken cocuk degil ailesinnde düsüncesi görüsü önemli kız arkadası acısından demiyorum yani siz anlayn tabiri
hic kusura bakma cnm suc sende esinin ailesi madem acık saclı biriydi görüs olarak o sekıldeydi ya hic baslamıcaktın bu iliskiye yada sacını acıcaktın yani kusura bakma seni kabul etmisler dügünde sacını acsan nolur ben burda kendi düsncemi yazıyorum simdi yazıma atlayanlar cemberlitaslar cıkar bu benim düsüncem kapalı bi gelin istemeye bilirler ama ogulları icin bellki istemisler seni eee sende sacını acıver nolur yanii
O zaman bastan onaylamayacaklardi. Tamam oldu ama dugunde basini ac saygisizliktan baska bi'sey degil.moda yada dini inanci beni baglamaz cnm cocuk tarafı istemeye blir bu hep böyledir yani acık saclı bi aile kapalı gelin istemez kapalı insanda acık gelin istemez o yüzden iliskiye baslarken cocuk degil ailesinnde düsüncesi görüsü önemli kız arkadası acısından demiyorum yani siz anlayn tabiri