Bebek İkinci El Yarım saat giyilmiş sıfır gibi nike sunray 23.5 numara

enoxx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
4.464
134
173
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405586105.123089.jpg

Burda aradım aradım bulamadım gittim sıfır aldım, oğlum yarım saat ancak giydi, ayakları taraklı biraz cırt cırtları sıkıntı oldu bize, denemeden almıştım, tatile gidicez o yüzden ona başka bişi almam gerek o yüzden satıyorum! Faturası mevcut ancak kutusu yok çünkü kutusu evde! Bu arada oğlum 22 giyiyor onun ayaklarına oldu zaten sunrayde 22 numaradan sonra 23.5 numara var, ara beden yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eki Görüntüle 1191742

Burda aradım aradım bulamadım gittim sıfır aldım, oğlum yarım saat ancak giydi, ayakları taraklı biraz cırt cırtları sıkıntı oldu bize, denemeden almıştım, tatile gidicez o yüzden ona başka bişi almam gerek o yüzden satıyorum! Faturası mevcut ancak kutusu yok çünkü kutusu evde! Bu arada oğlum 22 giyiyor onun ayaklarına oldu zaten sunrayde 22 numaradan sonra 23.5 numara var, ara beden yok

fiyatı nedir ürünün

Canım 55 lira

Sıfır gibi olduğu için 55 lira dülünüyorum, bu arada aydındayım

Eki Görüntüle 1191742

canımm sen okumadımıydın benim yazdıklarımı ya.. new balance ınkini alsaydın keşke.. onun cırt cırtları daha geniş çok rahat oluyo.. benim oğlanada olmadıydı nike taraklı ve tombul olduğundan.. geri versen ya alırlar bence..

Canım ne bileyim olur dediydim 😔 ya geri veremem çünkü ankaradan aldım, şimdi aydındayım burdaki nike mağazası farklı, distribütör olayı var ya, o yüzden yenisini alayım başka marka bunları satarsam dedim! Bide nb sadece siyah rengi var sanırım dimi?

siyah ve gri gibi açık bi rengi daha var.. renk olayı kısıtlı malesef .. nike ın renkleri çok daha güzel ama olmuyor işte bizim ayaklara:))

Back