Yarım rahim

Yarım rahimli olup kaçıncı tüp bebek denemenizde anne oldunuz

• 1.deneme

OY: 0 0,0%
  • 2.deneme

• 4.deneme

• 5.deneme

• 6.deneme

• 7.deneme

• Ankete Katılan
    1
Bende unikorn uterusum 15 haftalik olduk tuo bebek tedavisiyle oldu cnku yumurtalarım kalitesiz progestan kullanyrm erken doğum riski war malesef yarım rahimlilerde serklaj islemi için bi doktor buldum yarın gidip gorusucem işinde iyiymis ama sinirli biriymiş hiçte cekemiycem ama küçük bi yerde yasyrm istanbula falan gtmek yol ws daha risklidir dye korkyrm önce amaç hamile kalmakti smdi dikişte bişey olur korkusu erken doğum korkusu hastanelere düşme korkusu Allahım sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin hepimizin

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.peki kaçıncı tüp bebek denemen bu bende düşünüyorum bu ay

Doktorum bana ağustosta adetin 2.günü gel dedi hemen başlarmı bilmiyorum ama acelemi ediyorum yoksa zamanımı bilmiyorum ya kafam çok karışık

Doktorum bana ağustosta adetin 2.günü gel dedi hemen başlarmı bilmiyorum ama acelemi ediyorum yoksa zamanımı bilmiyorum ya kafam çok karışık
Bence hemen basla boşuna bekleme niye zamanı olmasin ki ben çok acele ederdim nerde yazyosun bende istanbulda serklaj yapicak doktor aryrm 15bin fiyat werdiler şuan ona durumum yok çok pahali geldi

Bence hemen basla boşuna bekleme niye zamanı olmasin ki ben çok acele ederdim nerde yazyosun bende istanbulda serklaj yapicak doktor aryrm 15bin fiyat werdiler şuan ona durumum yok çok pahali geldi
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 15 bin vajinal serklaj için mi abdominal serklaj için mi? Vajinalse çok pahalıymış.

Vajinal walla birde tup bebegi orda yaptrdik 6 deneme falan ona ramen bu fiyat indirimli sizin bildgniz istanbulda doktor varmış serklaj icin
Çok pahalıymış gerçekten. İstanbulla ilgili hiçbir bilgim yok canım. Rizede yaşıyorum. O fiyatlara burda abdominal serklaj attırırsın. Hem daha da güvenilir. Evren akmut var Rizede abdominal yapan. 1.5 yıl önce vajinal serklajı trabzon medical parkta 3 bine attırmıştım. O nedenle çok pahalı geldi.

Doktora da guwen olmuyor canım doğumu baslatan bir işlem olabilcegi için iyi bir doktor aryorum internetten bir tane buldum ama uygun bir hastahaneden fiyat aliyim dedi yarın fiyat için konuşalım dedi ama guwenemyrm ne yalan soyliyim

Evet tabi ki tecrübeli olması lazım. Enfeksiyon riski oluyor. Benim medicaldeki tüp bebek doktorum zaten. Zor bir durum. Serklajdan sonra sürekli istirahat vermişti bana. Yani yine hareketlerin çok sınırlı oluyor. Ona göre hayatını düzenlemeni tavsye ederim şimdiden. Oturur pozisyonda kalmamaya çalış. Sürekli uzanmalısın demişti. Yemek lavabo hariç.

Öyle yapyrm bende şuan ewdeyim uzanyrm genel olarak ama serklaj için doktorlara guwenemyrm küçük bi sehrdeyim istanbul yakın orda tandığım yok netten arastryrm aryrm fiyatlar 10 15bin civari isim yapmış doktorlar bi tane 3bin bi tane 5bine buldum ama nasıllar acaba yorumda yok nette kafam karışık bir anda rahim agzi acilip bebeği kaybetmekten de korkyrm napsam blmyorum

merhabalar şu an yanımda 5 günlük dünyalar güzeli kızım var ve sizlere ona bakarak yazıyorum şükürler olsun Ben hamile kalma aşamasında , kaldıktan sonra da sürekli buradan sizleri okuyup umut ışığı arıyordum. O yüzden yazmayı kendime borc bildim . Önceliklee yarım rahim hamile kalmaya engel değilmiş onu ögrendim benim polşistik over varmış meselaa 1bucuk 2 yıl denedik olmadı tüp bebek tedavisinde ilkinde hemen hamile kaldım burada kesinlşkle bahceci Cem celik beyi öneriyorum kendisi bu konuda gercekten uzman bize hiçsıkıntı cıkartmadı o bizim kahramanımız Gebelik takibinde de evet riskli gebelik rarafonda takip edilmemiz gerkiyor sürekli takipde olmamız kitap da yazan bütün belirtileri önceden takip ederek önlem alınmsı lazımdı ben dee bu konuda en iyisi olan prof perinatolog Derya eroğlu ya gittim acıbadem fılyada sğrekli gün gün her ihtimali değerlendirerek takip yaptı .sayeseinde inanılmaz hareketli altif ve güzel bir hamileleim gecirerek . Kuveze bile girmeden 36. Haftada suyumuzun azalmasındna dolayı planlı doğum gercekleşti veeee 1 gün sonra köftemle evimize döndük . Yaniii evettt herkesin bünyesi hikayesi bir değil ama ben cook ağlamıştım umarım bu yazdığım birilerine ışık olur sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…