- 19 Temmuz 2021
- 5
- 0
- 1
- Konu Sahibi Yaprak kemiksiz
-
Bende unikorn uterusum 15 haftalik olduk tuo bebek tedavisiyle oldu cnku yumurtalarım kalitesiz progestan kullanyrm erken doğum riski war malesef yarım rahimlilerde serklaj islemi için bi doktor buldum yarın gidip gorusucem işinde iyiymis ama sinirli biriymiş hiçte cekemiycem ama küçük bi yerde yasyrm istanbula falan gtmek yol ws daha risklidir dye korkyrm önce amaç hamile kalmakti smdi dikişte bişey olur korkusu erken doğum korkusu hastanelere düşme korkusu Allahım sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin hepimizinAllah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Kaçıncı tüp bebek denemenizde hamile kaldınız acaba bende bu ay gidicem inşallah bi terslik olmazsaBende unikorn uterusum 15 haftalik olduk tuo bebek tedavisiyle oldu cnku yumurtalarım kalitesiz progestan kullanyrm erken doğum riski war malesef yarım rahimlilerde serklaj islemi için bi doktor buldum yarın gidip gorusucem işinde iyiymis ama sinirli biriymiş hiçte cekemiycem ama küçük bi yerde yasyrm istanbula falan gtmek yol ws daha risklidir dye korkyrm önce amaç hamile kalmakti smdi dikişte bişey olur korkusu erken doğum korkusu hastanelere düşme korkusu Allahım sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin hepimizin
Bende unikorn uterusum 15 haftalik olduk tuo bebek tedavisiyle oldu cnku yumurtalarım kalitesiz progestan kullanyrm erken doğum riski war malesef yarım rahimlilerde serklaj islemi için bi doktor buldum yarın gidip gorusucem işinde iyiymis ama sinirli biriymiş hiçte cekemiycem ama küçük bi yerde yasyrm istanbula falan gtmek yol ws daha risklidir dye korkyrm önce amaç hamile kalmakti smdi dikişte bişey olur korkusu erken doğum korkusu hastanelere düşme korkusu Allahım sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin hepim
Bende unikorn uterusum 15 haftalik olduk tuo bebek tedavisiyle oldu cnku yumurtalarım kalitesiz progestan kullanyrm erken doğum riski war malesef yarım rahimlilerde serklaj islemi için bi doktor buldum yarın gidip gorusucem işinde iyiymis ama sinirli biriymiş hiçte cekemiycem ama küçük bi yerde yasyrm istanbula falan gtmek yol ws daha risklidir dye korkyrm önce amaç hamile kalmakti smdi dikişte bişey olur korkusu erken doğum korkusu hastanelere düşme korkusu Allahım sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin hepimi
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.peki kaçıncı tüp bebek denemen bu bende düşünüyorum bu ayBende unikorn uterusum 15 haftalik olduk tuo bebek tedavisiyle oldu cnku yumurtalarım kalitesiz progestan kullanyrm erken doğum riski war malesef yarım rahimlilerde serklaj islemi için bi doktor buldum yarın gidip gorusucem işinde iyiymis ama sinirli biriymiş hiçte cekemiycem ama küçük bi yerde yasyrm istanbula falan gtmek yol ws daha risklidir dye korkyrm önce amaç hamile kalmakti smdi dikişte bişey olur korkusu erken doğum korkusu hastanelere düşme korkusu Allahım sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin hepimizin
Bence hemen basla boşuna bekleme niye zamanı olmasin ki ben çok acele ederdimDoktorum bana ağustosta adetin 2.günü gel dedi hemen başlarmı bilmiyorum ama acelemi ediyorum yoksa zamanımı bilmiyorum ya kafam çok karışık
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 15 bin vajinal serklaj için mi abdominal serklaj için mi? Vajinalse çok pahalıymış.Bence hemen basla boşuna bekleme niye zamanı olmasin ki ben çok acele ederdimnerde yazyosun bende istanbulda serklaj yapicak doktor aryrm 15bin fiyat werdiler şuan ona durumum yok çok pahali geldi
Vajinal walla birde tup bebegi orda yaptrdik 6 deneme falan ona ramen bu fiyat indirimli sizin bildgniz istanbulda doktor varmış serklaj icinAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 15 bin vajinal serklaj için mi abdominal serklaj için mi? Vajinalse çok pahalıymış.
Çok pahalıymış gerçekten. İstanbulla ilgili hiçbir bilgim yok canım. Rizede yaşıyorum. O fiyatlara burda abdominal serklaj attırırsın. Hem daha da güvenilir. Evren akmut var Rizede abdominal yapan. 1.5 yıl önce vajinal serklajı trabzon medical parkta 3 bine attırmıştım. O nedenle çok pahalı geldi.Vajinal walla birde tup bebegi orda yaptrdik 6 deneme falan ona ramen bu fiyat indirimli sizin bildgniz istanbulda doktor varmış serklaj icin
Doktora da guwen olmuyor canım doğumu baslatan bir işlem olabilcegi için iyi bir doktor aryorum internetten bir tane buldum ama uygun bir hastahaneden fiyat aliyim dedi yarın fiyat için konuşalım dedi ama guwenemyrm ne yalan soyliyimÇok pahalıymış gerçekten. İstanbulla ilgili hiçbir bilgim yok canım. Rizede yaşıyorum. O fiyatlara burda abdominal serklaj attırırsın. Hem daha da güvenilir. Evren akmut var Rizede abdominal yapan. 1.5 yıl önce vajinal serklajı trabzon medical parkta 3 bine attırmıştım. O nedenle çok pahalı geldi.
Öyle yapyrm bende şuan ewdeyim uzanyrm genel olarak ama serklaj için doktorlara guwenemyrm küçük bi sehrdeyim istanbul yakın orda tandığım yok netten arastryrm aryrm fiyatlar 10 15bin civari isim yapmış doktorlar bi tane 3bin bi tane 5bine buldum ama nasıllar acaba yorumda yok nette kafam karışık bir anda rahim agzi acilip bebeği kaybetmekten de korkyrm napsam blmyorumEvet tabi ki tecrübeli olması lazım. Enfeksiyon riski oluyor. Benim medicaldeki tüp bebek doktorum zaten. Zor bir durum. Serklajdan sonra sürekli istirahat vermişti bana. Yani yine hareketlerin çok sınırlı oluyor. Ona göre hayatını düzenlemeni tavsye ederim şimdiden. Oturur pozisyonda kalmamaya çalış. Sürekli uzanmalısın demişti. Yemek lavabo hariç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?