Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yarim rahim ve pcos hastaligi
- Konu Sahibi Rumikkkk
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- yarim rahim
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canım ben yarım rahimliyim ama henüz 16. Haftadayim erken doğum gözüyle bakılıyor ve normal doğum da olabilirmiş, sen hamile misnKimseee yok mu
Maalesef değilim hatta kalmak tedavi görüyorum insAllah bebeğinize saglikla kavusursubuzCanım ben yarım rahimliyim ama henüz 16. Haftadayim erken doğum gözüyle bakılıyor ve normal doğum da olabilirmiş, sen hamile misn
İnşallah teşekkür ederim, ümidinizi kaybetmeyin, bende 3. Tüp Bebek tedavisinde hamile kaldımMaalesef değilim hatta kalmak tedavi görüyorum insAllah bebeğinize saglikla kavusursubuz
İnşallah teşekkür ederim, ümidinizi kaybetmeyin, bende 3. Tüp Bebek tedavisinde hamile kaldı
Merhaba cok gec cevap ver kusura bakmayın
Benim doktorum yapmam gerektiğini söyledi
Merhaba cok gec yazdim kusura bakmayın ama siz tup bebek tedavisinden once laporoskopi ve histeroskopi yaptırdınız miİnşallah teşekkür ederim, ümidinizi kaybetmeyin, bende 3. Tüp Bebek tedavisinde hamile kaldım
Hayır yaptirmadim iki farklı Dr da tedavi gördüm ikiside demediMerhaba cok gec cevap ver kusura bakmayın
Merhaba cok gec yazdim kusura bakmayın ama siz tup bebek tedavisinden once laporoskopi ve histeroskopi yaptırdınız mi
Nerede tedavi goruyorsunuzMerhaba cok gec cevap ver kusura bakmayın
Merhaba cok gec yazdim kusura bakmayın ama siz tup bebek tedavisinden once laporoskopi ve histeroskopi yaptırdınız mi
Hmm belki bı sıkıntı gördüyse ondan önermiştir canımPendik yuzyil serap simavli benim tek tupum var sanirim onda da sekil bozukluğu olabilirmiş
Amin inşallah 5-:)Anladim Allah yardımcımız olsun insAllah
- 4 Kasım 2019
- 1.549
- 1.060
- 133
- 29
Merhaba konunun üzerinden geçmiş ama serap hanım nasıl bir doktor acaba fiyatları hakkında bilgi verebilir misinizPendik yuzyil serap simavli benim tek tupum var sanirim onda da sekil bozukluğu olabilirmiş
Merhaba en
Merhaba ben memnunum suan zaten başka tanıdıklarını vesilesiyle gitmistim tatli dilli kibar bir doktor en son muayne oldugumda 180 liraydı ama şuan 210 lira sanirimMerhaba konunun üzerinden geçmiş ama serap hanım nasıl bir doktor acaba fiyatları hakkında bilgi verebilir misiniz
Merhaba konunun üzerinden geçmiş ama serap hanım nasıl bir doktor acaba fiyatları hakkında bilgi verebilir misiniz
- 4 Kasım 2019
- 1.549
- 1.060
- 133
- 29
Yaptirdigin yere göre değişir canım, rapor cikartirsan daha uygun olur, devlet ve üniversite, ozellere göre uygun oluyor. Mesela ben üniversite de ilaçlarla birlikte yaklaşık 10 bin ödedim raporsuz, ama raporlu yarı fiyatı olur, bahçeci de 25 bin falan tuttu.tüp bebek benim anlattığım aşılama konusunda bilgim yokAşılama yada tüp bebek ne kadar biliyor musunuz
Pardon canım ben direk Dr ve yer sorduğunu görmemişim, bazen genel soranlar oluyor öyle sandımAşılama yada tüp bebek ne kadar biliyor musunuz
Canım bende yarim rahimliyim hamileyken dikiş atıldı mi sana hangi ilaclari kullandım bende hamileyimde yardımcı olurmusunYaptirdigin yere göre değişir canım, rapor cikartirsan daha uygun olur, devlet ve üniversite, ozellere göre uygun oluyor. Mesela ben üniversite de ilaçlarla birlikte yaklaşık 10 bin ödedim raporsuz, ama raporlu yarı fiyatı olur, bahçeci de 25 bin falan tuttu.tüp bebek benim anlattığım aşılama konusunda bilgim yok