• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarim rahim ve pcos hastaligi

Rumikkkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2020
114
35
48
30
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır burada yazdığınız şeyleri okuyordum baya bu yarim rahim konusuyla ilgili konuşmalar olmuş
Simdi ben size soru sormak istiyorum yarim rahimli olup normal doğum yapan var mi ve de bebek kayıpları yaşayan

Merhaba cok gec cevap ver kusura bakmayın
İnşallah teşekkür ederim, ümidinizi kaybetmeyin, bende 3. Tüp Bebek tedavisinde hamile kaldım
Merhaba cok gec yazdim kusura bakmayın ama siz tup bebek tedavisinden once laporoskopi ve histeroskopi yaptırdınız mi
Benim doktorum yapmam gerektiğini söyledi

Merhaba cok gec cevap ver kusura bakmayın

Merhaba cok gec yazdim kusura bakmayın ama siz tup bebek tedavisinden once laporoskopi ve histeroskopi yaptırdınız mi
Benim doktorum yapmam gerektiğini söyledi
Hayır yaptirmadim iki farklı Dr da tedavi gördüm ikiside demedi

Pendik yuzyil serap simavli benim tek tupum var sanirim onda da sekil bozukluğu olabilirmiş

Ama dediigm gibi bana söylemediler, benim rahim yarım, tek yumurtalık, tek tüp var.birde yumurtalık rezervi düşük

Merhaba en
Merhaba konunun üzerinden geçmiş ama serap hanım nasıl bir doktor acaba fiyatları hakkında bilgi verebilir misiniz
Merhaba ben memnunum suan zaten başka tanıdıklarını vesilesiyle gitmistim tatli dilli kibar bir doktor en son muayne oldugumda 180 liraydı ama şuan 210 lira sanirim
Merhaba konunun üzerinden geçmiş ama serap hanım nasıl bir doktor acaba fiyatları hakkında bilgi verebilir misiniz

Aşılama yada tüp bebek ne kadar biliyor musunuz
Yaptirdigin yere göre değişir canım, rapor cikartirsan daha uygun olur, devlet ve üniversite, ozellere göre uygun oluyor. Mesela ben üniversite de ilaçlarla birlikte yaklaşık 10 bin ödedim raporsuz, ama raporlu yarı fiyatı olur, bahçeci de 25 bin falan tuttu.tüp bebek benim anlattığım aşılama konusunda bilgim yok

Yaptirdigin yere göre değişir canım, rapor cikartirsan daha uygun olur, devlet ve üniversite, ozellere göre uygun oluyor. Mesela ben üniversite de ilaçlarla birlikte yaklaşık 10 bin ödedim raporsuz, ama raporlu yarı fiyatı olur, bahçeci de 25 bin falan tuttu.tüp bebek benim anlattığım aşılama konusunda bilgim yok
Canım bende yarim rahimliyim hamileyken dikiş atıldı mi sana hangi ilaclari kullandım bende hamileyimde yardımcı olurmusun

Back