• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarım kalan aşk

alsancak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
41
0
36
Adana
bundan bi 5 sene önce biri girdi hayatıma kapı aralıgından sızdı içeriye ürktüm ilk defa korktum geleckten onunla yaşayacaklarımdan yanlıştı yanlış insandı kanımca biliorum hemen hemen her kızla duyulmuştu adı bizi gören duyan şaşıp kalıodu lisedeydik ve bni her gören uyarmaya çalışıodu bak bu çocuk seni üzer kıymet bilmez die bende kendimi ondan kaçırdım her sefernde baglanmamak için duvarlar ördüm ne tuaf ki ondan kaçarken ona tutuldum bilemezdm ki onu apansız aniden kaybedecegimi...onun o tatlı tebessümlerinden tut anlık öfkeli çıkışlarına kadar herbişeyine hayrnlıkla baglıydım baglıymışım kayabednce anladım..

gittiii.. başka bi dünyaya başka bi rüyanın içine daldı birazda o kendini ve ailesini benden uzak tutmak istedi çünkü bna herşyiyle zarar verebilecegini düşnyodu ben onu tüm insanlara karşı savunurken herkese meydan okumaya hazrlanmışken haklı çıkardı tüm olmaz'ları..gittigi için öfkeliydim ona tam ben ona gelmişken inanmışken anladım ki geç kalmışım..gittigi günden beri haberleşirdik kah nette kah telde napıo ne edio haberim vardı bazen kapıldı ordaki heyecanlara bazen de tamamen koptu baglarımız ama ne bensiz yapabldi ne de benle olabldi ya yetemedim ona yada yetinemedi benimle.sonra hiç ummadıgım anlarda içip içip arardı sensiz yapamıyorum seni çok özledim en kısa zamnda gelecem derdi inanırdım içten içe ne de olsa sarhoş adam yalan söylemz bilirm çıktıgı kızlrı duyardım görürdüm resimlerini hepsi bna benzer bnm gbilerdi yapamzdı onlrla 2 gün sonra onlardanda ayrılırmış duyardım.hani derler ya kadın yapamz ama erkk unutmuş gbi yapar başka tenler katar hayatına die buda öyle bişi olmalı.kimi zaman tamam dedim bitmeli kesmeliyim bu acıyı şah damarından onu ve ondan kalan ne varsa yok etmeliyim hiç olmamış gbi devam etmeliyim dedim ertesi sabah bi mesaj hayatımın anlamı sendin sende dierleri gbi çıktın yine tek dostum içkim die msj atmıştı yine tabularımı yıkardım yine başa dönerdik...hiç kimsede böyle olmamştım ilk dokunuş ilk öpüş herşyin en masumunu yaşamıştık yaşatmıştı sanmıorum bidaha o tadı kimsede bulamam kimseyi böylesine sevemem..tam bulmuşken kaybetmeyi,iliklerime kdr hasretle beklemyi,delice özlemeyi onda gördüm kimisi mozaşist olark tanımladı bnikendine acı çektrmye bayılıosun ama onun umrunda bile degilsin diolr ama olsun bu acı ondanda gelse ben bundan büyük bi haz duyuyorum nefrt bile edemiyorum sokakta gördügüm her yüzde ondan bişiler arıyorum.hastalık derecesnde aşık ve baglıyım ona yılmadan usanmadan 5 yıldr bu durum böyle bnmki ne platonk ne karşılıklı nede bi çıkara dayalı belirsizliklerle dolu küllenmeye yüz tuttmuş bi alev ama biliorum kader onu hiç ummadgım anlarda karşıma çıkarıyor ve biliorum ki yine çıkacak yine gelecek biliorum son gidişi bi öncekine çok benziodu sevdgim.
aslında çok şanslıyım 20 yaşındayım ve yaşıtlrım gbi aşkı sevdayı tükerk kullanmadım sevdiysem söyledim sevmediysem başlmadan bitrdim ama görüyorum ki etrafımda herkes aşkı horca kullanır olmuş seni seviyorum kelimesi yürekten gelen cümle degil dilden öylesine söylenen söz olmuş
bundan sonra ya onla olucam ya da onsuz devam etcem yoluma kendimi sadce kocam olack adama saklıcam
bilemiyorum onu böylesine sevmek ve beklemek aptallık mı hastalık mı bilemiorum çevremde biçk tabir yakıştrldı ama aldırış etmedim ben akın hakkını verdigimi düşünyorum uzun olmasın die tam olark anlatmadım duygulrımı ama kısaca kendimi özetleyebildigme inanıyorum şuan bunları hissettim ve yazdım
evet benm aşkım ne bi peri masalı nede bi kanrevan.belirsizliklerle dolu bi serüven biliomusnuz ara ara özelden arayıp sesimi dinlio önceden nişanlandı die duymuştum sonrasında ayrılmışlar ama hla bna kendini nişanlı göstermye çalşyo neden yapıo bilmiorum işte bi belirsizlik daha ...yerimseniben

Kelimeler yetmezdi anlatmaya sevgiyi;
Söylenen sözler önemli değildi.,
Gözler anlatıyordu gerçeği...
Kelimeler gitmemi söylerken,gözler kal derken gerçeği farkettim.....
Sevmemiştim sevmeyi aslında...
Seni sevmeyi sevdiğimi farkettiğimde anladım....
Güzelmiş seni sevmek,
Kavgalar,barışmalar,kıskançlıklar,özlemler
Sevginin bir parçasıymış aslında...
Ama bizi karanlığa sürükleyen;
BEYAZ BİR ÖLÜMMÜŞ peşimizi bırakmayan.....
Bu yüzden ne git diyebiliyorum sana ne kal......
Aynı senin dediğin gibi;
Ne bitti diyebiliyordun nede devam....
Belkide siyah bir aydınlıktı bizi birbirimize bağlayan....
Söylenmemiş sözler,
Yarım kalmış şiirler,
Cevaplanmamış sorular gibi ..........
Siyahlar arasında bir ışık aramak,
Görmeyen bir insanın
Diğer duyularını ne kadar güçlü kullandığının bir kanıtıydı bu sevgi...
Dokunmak,hissetmek,koklamak,
Yüreğinin derinliklerinde duyumsamak....
Zamansız bir fırtına gibiydi;
Ne zaman ortaya çıkacağı belli olmayan bir fırtına...

Karanlıkta,görmeden
Sadece yüreğini dinleyerek,
O ışığın peşinden koşmaktı....
Eğer ışık varsa,umut varsa
Karanlıkta olsa yasıyordu sevgi....
Umutlar tükendiğinde,
Küller arasında inatla yanan bir alev gibi
Yanıyordu insanın yüreği...
Ama karanlıktaki aydınlık ve beyaz ölümler
Bu alevle yasamayı öğretiyordu yüreğe.....
Buna rağmen hep yarım kalıyordu yaşanmışlıklar yine....
Tıpkı hayatımdaki sen gibi....
Tıpkı bu şiir gibi......

Son düzenleme:
Back