• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar yarım edinn

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

dilosamet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
435
1
116
Kırıkkale
öncelikle herkese selam kızlar;

ben bundan 6 ay önce belimde olan saçlarımı bir anlık kararla bob modeli kestirdim ensem bile gözüküyordu.İlk başlarda çok cazip geliyordu hoşumada gidiyırdu...zamanla uzun hallerini özledim :mymeka: kestirdiğime çok pişman oldum.bugün bilgisayarın başında saçımla oynarken bir de baktım ki elime tutam tutam kırıklar geliyor sanki saçım ütülmüş gibi dökülüyor CADIARZU neden olduğunu anlayamadm anneme baktırdım hep kırık sürekli düzleştiririm ben sanırım ondan kaynaklanıyor diye düşünüyoruz.annem kestirelim sağlıklı olsun dedi ama ben kıyamıyorum zaten kısacık kesitrince iyice kısalacak :1no2: istemiyorum kestirmeyi...

uzun lafın kısası ben saçlarımı kestirmeden nasıl eski sağlığına ulaşabilirim ve uzatabilirim.Artık düzleştirmekde istemiyorum yapmıcam da.bilgilerinize ihtiyacım var yardım edin bana senağlama

aynen bende uzunken saçlarımı bob modeli kesitirdim 2 sene önce yazdı çok sıcaktı şekil veremiyodum birden gittim kestirdim çokta yakıştı herkes çok beğendi hatta herkes o modeli kullan dio ama bende uzun saçı özledim ve uzattım dediğin gibi o model fönsüz olmuyo yıpranıyo ben yağ bakımı yaptım sürekli badem yağı yada mecitefendi saç bakım yağı kullanıyodum ve hala kullanıyorum çok güzel parlatıyo ve toparlıyo saçları tavsiye ederim

Back