selam 1 2 hafta önce facebookta yetenek sizsiniz videosuna tıkladım ve facem sürekli yabacı abuk subuk sayfları beğeniyor tanımadığım erkekleri takip ediyor. onun dışında yeni sekmede oyun siteleri açılıyor durduk yere evlilik siteleri geliyor regedit kısmına baktım bişey bulamadım face duvarımıda taradım yine olmadı kafayı yicem daha yeni format attırmıştım yarım eden olursa sevinirm
selam 1 2 hafta önce facebookta yetenek sizsiniz videosuna tıkladım ve facem sürekli yabacı abuk subuk sayfları beğeniyor tanımadığım erkekleri takip ediyor. onun dışında yeni sekmede oyun siteleri açılıyor durduk yere evlilik siteleri geliyor regedit kısmına baktım bişey bulamadım face duvarımıda taradım yine olmadı kafayı yicem daha yeni format attırmıştım yarım eden olursa sevinirm
Bir uygulamayı kabul ettiğinde, genellikle;
"senin adına sayfa beğenme, ileti gönderme, mail adresi ve doğum tarihin" gibi bilgileri görmelerini de kabul etmiş oluyorsun.!
Muhtemelen böyle bir durumdur..
Gizlilik Ayarları'na girip, Uygulamalar kısmından düzenleyebilir veya uygulamayı silebilirsin.
Bir de şunu ekleyeyim.. Gizlilik kısmından, Giriş bölümünü de ayarlarsan hesabına hangi bilgisayardan giriş yaptığını kaydedersin.
Başkası girmiş olsa bile, bunu kabul etmeden giremez. Tanınan cihazlar kısmından girilen bilgisayarları görebilirsin. Daha güvenli..